Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#222956 Η γρίπη προκαλείται από ιό, οπότε τα αντιβιοτικά που πολεμάνε τα βακτήρια είναι άσχετα. Βέβαια έχει δίκιο ο Γιώργος ότι η πολυφαρμακία κάνει εν τέλει κακό στο ανοσοποιητικό.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
GTS έγραψε:Δεν νομιζω ότι εχουν σχεση τα αντιβιοτικα με την γριππη. Βεβαια στην Ελλαδα ο κοσμος περνει αντιβιοτικα όπως του κατεβει και συνηθως λαθος. Στο εξωτερικο μονο με συνταγή γιατρου και ποιο ευστοχα για την αναγκη που εχει καποιος.

Αμην, γραψε "αντιβιωση" να δεις ποσα hits θα εχεις εδω μεσα.
Γενικα το εχει τα τελευταια χρονια ο Ελληνας, "ειμαι με αντιβιωση", κανει τους αλλους να λενε "ρε τον καημενο, ταλαιπωρειται".
Άβαταρ μέλους
By GTS
#222986 Aντιβιωση, ναι. Γενικα είναι μεγαλο πρόβλημα να πουλανε τα φαρμακεια πολλα φαρμακα χωρις συνταγή, εστω και αν αρκετος κοσμος δεν το καταλαβαινει.

Επισης εχω συναντησει αρκετους νεαρους γιατρους που δεν γνωριζουν τι αντιβιωτικα να δωσουν για κάθε περιπτωση. Σε δικη μου αναγκη αρκετες φορες μου εχουν δωσει λαθος αντιβιωτικα. Και όταν επεστρεφα στο εξωτερικο αναγκαζομουν να ξαναπαρω.

Να θυμαστε: την αντιβιωση την περνεις για να συγκεκριμενα προβλήματα και παντα μετα από συνταγή γιατρου. Ποτε δεν πας μονος σου να ξεκινήσεις αντιβιωση!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#223009 Καλά εγώ είχα και το θέμα ότι από μωρό η μάνα μου μου τα έδινε σα καραμέλες και είχα πέσει και μέχρι πρόσφατα σε ηλίθιους γιατρούς που έχει τύχει να μου δώσουν αντιβιωση τρεις φορές σε ένα χειμώνα

Ο οργανισμός μας είναι πιο δυνατός από όσο πιστεύουμε

Στο θέμα μας..

Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Άβαταρ μέλους
By panos2171
QsisVTS έγραψε:Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος

Εδώ κάναν ήρωα το Γρηγορόπουλο...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
panos2171 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος

και το Λαμπράκη και τον Πέτρουλα και τον Παναγούλη και τον Κουμή και την Κανελλοπούλου και τον Καλτέζα και τον Τεμπονέρα και και και .. :twisted:
τώρα φταίω εγώ να το κάνω πουτ@να το τόπικ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#223036 Σβήστηκε flame bait της γνωστής ποιότητας... Μην αρχίσετε πάλι μια ανούσια αντιπαράθεση, είναι φανερό πως δεν θα συμφωνήσετε ποτέ. Και ας είμαστε λίγο πιο γενναιόδωροι με τους νεκρούς, δεν έγινε και κάτι...[mod]
Άβαταρ μέλους
By kovathe
panos2171 έγραψε:

Νταξει, για να τρολαρεις μπορείς να το πεις, στα σοβαρά θέλω να πιστεύω οτι μπορείς να διακρίνεις τις χαωδεις διαφορές των 2 περιπτώσεων.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#223049 Kovathe,
ο εστιασμος των παραπανω σχολιων δεν ειναι στις διαφορες, (που ειναι χαωδεις οπως ειπες) αλλα στις ομοιοτητες και συγκεκριμενα στην "ηρωοποιηση", που σαν αντιδραση ήταν υπερβολικη και στις δυο περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
markvag έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Εγώ θα ήθελα σε ένα τέτοιο event να εσκαγα με φουστανέλα

Kafros edition!

Μe like! :yahoo: :metalo: :inlove: :inlove: :inlove:

Κι όμως ρε συ.. Γιατί θεωρούμε μάγκες τους Σκοτσέζους ή τους Ιάπωνες που σκάνε με τις φορεσιές τους;

Εγώ είμαι τσοπανης από τα Καλάβρυτα και θα φορούσα φουστανέλα

Ασε που θα είχες και κάτι ενδιαφέρον να συζητας με τους γύρω σου

Ναι βέβαια, θα σε ρώταγαν οι Σκωτσέζοι πώς σιδερωνεις τος πιεττες

Από το Moto G

Βάζω την Κίτσα την αγελάδα να κάθεται πάνω τους! :rtfm: :lol: :lol: :twisted:

Αμάν ρε Κυριάκο! Περαστικά ρε 'συ...
Άβαταρ μέλους
By otso
#223069 μαρεσει που ειμαι μελος σε ενα φορουμ καλοκαρδων πλουσιων , που τους αγαπαω και με αγαπανε , οποτε αν χρειαστω οικονομικη βοηθεια την εχω εξασφαλισμενη.