Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
g8777 έγραψε:Αν έχει πόδι 1.05 και 4 χρόνια μπαλέτο δεν θα την αφήσεις να κάνει πιπα δλδ;

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#222804 Εν τω μεταξυ η αφηγηση του Kilomeater με ταξιδεψε γυρω στα 1789, καταλαβαινεις τωρα, ενα ταπεινο σουαρε των 15600 καλεσμενων στις Βερσαλλιες (μερικοι το λενε και Τριτη) και ξαφνικα μπουκαρει μεσα το ρακενδυτο ποπολο (98% του πληθυσμου) -->

ΓΟΥΣΤΑ

:s_yes

Και μιας και ο Αλβερτος δικαιωθηκε , ποιος το γαμει το χωροχρονικο συνεχες, μια ωραια παραλλαγη θα ηταν να μπουκαρει καθε πικραμενος με το Painless ανα χειρας. Ετσι, για την πουτανια.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#222824 Έλεγα και εγώ να γράψω ότι μου άρεσε πολυ το χθεσινό live hard rock/heavy metal απο γνωστούς και καλούς μουσικούς της μικρής μας πολης,αλλά που να ανταγωνιστεις τον kilomeater

.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
g8777 έγραψε:Εν τω μεταξυ η αφηγηση του Kilomeater με ταξιδεψε γυρω στα 1789, καταλαβαινεις τωρα, ενα ταπεινο σουαρε των 15600 καλεσμενων στις Βερσαλλιες (μερικοι το λενε και Τριτη) και ξαφνικα μπουκαρει μεσα το ρακενδυτο ποπολο (98% του πληθυσμου) -->

ΓΟΥΣΤΑ

:s_yes

Και μιας και ο Αλβερτος δικαιωθηκε , ποιος το γαμει το χωροχρονικο συνεχες, μια ωραια παραλλαγη θα ηταν να μπουκαρει καθε πικραμενος με το Painless ανα χειρας. Ετσι, για την πουτανια.

Μου αρέσει που είτε διαβάζω Buñuel είτε ποστ του g, ο σουρρεαλισμος με πλημμυρίζει :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#222864 Κι εμείς κόβουμε πίτα της δουλειάς σε κανένα ρεμπετάδικο και χαιρόμαστε :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Που να φτάσουμε τέτοιο επίπεδο :P

Πάντως, πέρα από την πλάκα, πρέπει να είναι ενδιαφέρον σαν event. Δε νομίζω ότι θα ένιωθα καθόλου άνετα, ή ότι θα ήθελα να πηγαίνω κάθε χρόνο, αλλά μια φορά να δεις κάτι τέτοιο θα είναι ωραία εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:Εγώ θα ήθελα σε ένα τέτοιο event να εσκαγα με φουστανέλα

Kafros edition!

Μe like! :yahoo: :lol: :metalo: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#222893 Εμείς την κόψαμε στο yellow. Δεν ήταν άσχημο το φαγητό αλλά η τσιγαρίλα ήταν που μου έμεινε αξέχαστη. Θα ξαναπάω (not).

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
markvag έγραψε:

Kafros edition!

Μe like! :yahoo: :lol: :metalo: :inlove: :inlove: :inlove:

Κι όμως ρε συ.. Γιατί θεωρούμε μάγκες τους Σκοτσέζους ή τους Ιάπωνες που σκάνε με τις φορεσιές τους;

Εγώ είμαι τσοπανης από τα Καλάβρυτα και θα φορούσα φουστανέλα

Ασε που θα είχες και κάτι ενδιαφέρον να συζητας με τους γύρω σου
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 20 Φεβ 2016, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:
markvag έγραψε:

Kafros edition!

Μe like! :yahoo: :metalo: :inlove: :inlove: :inlove:

Κι όμως ρε συ.. Γιατί θεωρούμε μάγκες τους Σκοτσέζους ή τους Ιάπωνες που σκάνε με τις φορεσιές τους;

Εγώ είμαι τσοπανης από τα Καλάβρυτα και θα φορούσα φουστανέλα

Ασε που θα είχες και κάτι ενδιαφέρον να συζητας με τους γύρω σου

Ναι βέβαια, θα σε ρώταγαν οι Σκωτσέζοι πώς σιδερωνεις τος πιεττες

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#222937 Πάνω σε αυτό που λες kyr μου αρέσει που τα τελευταία χρόνια δεν αρρωσταινω με τίποτα, φέτος αρρώστησα μόνο για δύο-τρεις μέρες επειδή γλειφόμουν με την άρρωστη επί κάνα μήνα κοπέλα μου (την είχε χτυπήσει λοίμωξη στο πνεύμονα), αλλά όχι σοβαρά

Το μυστικό είναι ότι έχω σταματήσει εδώ και μερικά χρόνια τα αντιβιοτικά (παλιά που έπαιρνα σχετικά με το παραμικρό αρρωσταινα διαρκώς, αλλά από το καλοκαίρι του '12 αποφάσισα να μην ξαναπαρω εκτός αν είμαι του θανατά και σταδιακά άρχισα να είμαι πιο ανθεκτικός) και γενικά δεν έχω πλέον κόλλημα να εκτιθομαι στο κρύο με ελαφρύ ντύσιμο ή να κάθομαι κοντά σε κόσμο αρρώστους ή μη.

Με το που ξαναρχισα να ασκούμαι πιο έντονα μάλιστα κυκλοφορώ έξω με ακόμα πιο ελαφρύ ντύσιμο (μετά τις προπονήσεις βάζω απλά ένα φουτερ με κουκούλα χωρίς μπουφάν ή φανέλες και βγαίνω έξω) και νομίζω ότι τα μικρόβια δε με αφορούν πλέον :superman:

Ενδέχεται κάποια στιγμή να φάω τα μουτρα μου, αλλά αν δε δοκιμασω δε θα μάθω, τώρα παρά τη βροχή θα δω αν μπορώ να πάω να κάτσω κάπου έξω να πιω τίποτα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#222953 Δεν νομιζω ότι εχουν σχεση τα αντιβιοτικα με την γριππη. Βεβαια στην Ελλαδα ο κοσμος περνει αντιβιοτικα όπως του κατεβει και συνηθως λαθος. Στο εξωτερικο μονο με συνταγή γιατρου και ποιο ευστοχα για την αναγκη που εχει καποιος.