Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#222656 Woman On Wheels

Ο mirage είναι λακωνικός.
Για την κυρία που ήρθε με το αμάξι λέει. Τι δεν καταλαβαίνεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#222729 Ερωτηση για το aircondition το χειμωνα, οταν το εχω ανοιχτο και η θερμοκρασια ειναι ρυθμισμενη στο τερμα ζεστο λειτουργει? Νομιζω οτι οταν βαζω μπρος το αμαξι με aircon βγαζει καπως ζεστο αερα σε σχεση με το να ηταν κλειστο, ειδικα το χρησιμοποιω για να ξεθολωνει το μπαρμπριζ αλλα παιζει να ειναι ιδεα μου και να μην κανει διαφορα. Επισης αν πουμε οτι οντως λειτουργει οταν το ρυθμιζεις στο ζεστο φανταζομαι οτι λιπαινονται κομπρεσορας κλπ γιατι οταν δεν το λειτουργω το χειμωνα το καλοκαιρι πρεπει να το κανω regas.

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
nass έγραψε:Πουπάκης στο Μενίδι.

Δυστυχώς ο Πουπάκης από τον Ιούνιο του 2015 έχει χωρίσει επαγγελματικά με τον (πρώην) συνεταίρο και γαμπρό του κι έχει αποσυρθεί από το συνεργείο στο Μενίδι. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάπου αλλού ή αν έπαψε να ασχολείται. Είχα επισκεφτεί το εν λόγω συνεργείο τέλη Σεπτέμβρη του 15 (σχετικά πρόσφατα δηλαδή), για ευθυγράμμιση μετά από αλλαγή ελαστικών. Το συνεργείο τώρα το κρατάει ο πρώην γαμπρός του Πουπάκη μαζί με έναν βοηθό. Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nosferatu έγραψε:Ερωτηση για το aircondition το χειμωνα, οταν το εχω ανοιχτο και η θερμοκρασια ειναι ρυθμισμενη στο τερμα ζεστο λειτουργει?

< Smart ultra 6 >

Μια χαρά λειτουργεί. Το χρησιμοποιώ κανονικά όταν θέλω να ξεθολώσω τα τζάμια. Ώρες ώρες (ιδίως με τη Νίτσα) απλά ΔΕΝ ξεθόλωνε τίποτα χωρίς A/C...

Όπως και του σπιτιού σου που μπορεί κανονικότατα να βγάλει ζεστό αέρα το χειμώνα, έτσι και του αμαξιού. :)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#222888 Προφανώς Μάρκο εννοεί αν λειτουργεί ο συμπιεστής του A/C.

Επίσης σε αντίθεση με το κλιματιστικό του σπιτιού που αναφέρεις, ο ζεστός αέρας του αυτοκινήτου δεν προέρχεται από το Α/C, αλλά μόνον ο κρύος.
Ο ζεστός αέρας προέρχεται από το κύκλωμα του συστήματος ψύξης του αυτοκινήτου, από το καλοριφέρ δηλαδή.

EDIT: @Nosferatu Τώρα είδα ότι ικανοποιήθηκες από την απάντηση. Συνεπώς άδικα έγραψα τα παραπάνω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#222896 Δε την εγραψες αδικα αλλα με μπερδεψες λιγο τωρα. Ειχα την εντυπωση απο την πρωτη απαντηση οτι ο συμπιεστης λειρουργει και ο ζεστος προερχεται απο εκει. Τελικα τι ισχυει? Και αν δεν λειτουργει πως ξεθολωνουν τα τζαμια?

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
lazarefa έγραψε: Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...

ουτε εγω ευχαριστημενος μια και τελευταια φορα που πηγα.Ξερολιαση, και αποτελεσμα ενα εβο που φρεναριζες στην ευθεια των Σερρων, και προσπαθουσες να το κρατησεις σε ευθεια. Ολα αυτα ενω του ειχα πει ακριβως πως θελω την ευθυγραμμιση στο αυτοκινητο,και αππο συγκλησεις/αποκλησεις και απο καμπερ εμπρος/πισω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Nosferatu έγραψε:Δε την εγραψες αδικα αλλα με μπερδεψες λιγο τωρα. Ειχα την εντυπωση απο την πρωτη απαντηση οτι ο συμπιεστης λειρουργει και ο ζεστος προερχεται απο εκει. Τελικα τι ισχυει? Και αν δεν λειτουργει πως ξεθολωνουν τα τζαμια?

< Smart ultra 6 >

ΜΕσω της αφύγρανσης που κανει το ac ξεθολώνουν τα τζάμια.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Nosferatu έγραψε:Δε την εγραψες αδικα αλλα με μπερδεψες λιγο τωρα. Ειχα την εντυπωση απο την πρωτη απαντηση οτι ο συμπιεστης λειρουργει και ο ζεστος προερχεται απο εκει. Τελικα τι ισχυει? Και αν δεν λειτουργει πως ξεθολωνουν τα τζαμια?

< Smart ultra 6 >

Λογικο ειναι να μπερδευτεις
Α/C φερνει κρυο, "ψυγειο" καλοριφερ φερνει ζεστο, και οτι ειπε ο bill γα ξεθολωμα
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
lazarefa έγραψε:

Δυστυχώς ο Πουπάκης από τον Ιούνιο του 2015 έχει χωρίσει επαγγελματικά με τον (πρώην) συνεταίρο και γαμπρό του κι έχει αποσυρθεί από το συνεργείο στο Μενίδι. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάπου αλλού ή αν έπαψε να ασχολείται. Είχα επισκεφτεί το εν λόγω συνεργείο τέλη Σεπτέμβρη του 15 (σχετικά πρόσφατα δηλαδή), για ευθυγράμμιση μετά από αλλαγή ελαστικών. Το συνεργείο τώρα το κρατάει ο πρώην γαμπρός του Πουπάκη μαζί με έναν βοηθό. Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...

Άλλος;
Άβαταρ μέλους
By opc
KWSN-Men έγραψε:
lazarefa έγραψε:

Άλλος;

Κρίκης, Χαλκηδόνα αν βολευει...

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#223590 καλος ο Κρικης. :s_thumbsup