Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#221479 Κατηγορία "Κάλιο αργά παρά ποτέ ..."

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#221750 Κρίμα ρε αγόρι...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#221966 Mε εχει πιάσει ενα βάρος απο το πρωί που το άκουσα... :(
Αν και ποτε δεν μου άρεσε το είδος της μουσικής του ,πολλες φορές τον ακουγα στο αμάξι και μου έφτιαχνε τη διάθεση...
Τι να πω κρίμα ρε παιδί μου.
Έλεος με αυτα τα τροχαία πια.Χάνονται τόσοι νεοι ανθρωποι στη χώρα μας ...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kostis20 έγραψε:Mε εχει πιάσει ενα βάρος απο το πρωί που το άκουσα... :(
Αν και ποτε δεν μου άρεσε το είδος της μουσικής του ,πολλες φορές τον ακουγα στο αμάξι και μου έφτιαχνε τη διάθεση...

Τα καψουροτράγουδα είναι από τα αγαπημένα μου, επειδή σαν άνθρωπος είμαι ρομαντικός και ευαίσθητος. Έτσι και τα τραγούδια αυτού του παιδιού ουκ ολίγες φορές που τα άκουγα, μου θύμιζαν διάφορες δικές μου καταστάσεις.
Με πείραξε πολύ αυτή η είδηση. Γιατί ήταν ένα παιδί που αναδείχθηκε με το ταλέντο του. Απλό παιδί, λαϊκό.
Το να έχεις μία ανίατη αρρώστια, το συνηθίζεις εσύ και κυρίως οι γύρω σου άνθρωποι. Προλαβαίνεις να πεις δύο λόγια που δεν σου ήταν εύκολο να πεις, έχοντας ως δεδομένο τη ζωή. Να τους αποχαιρετήσεις ας μου επιτραπεί η έκφραση. Το να φεύγεις έτσι ξαφνικά και τόσο νέος όμως, δεν χωνεύεται ρε πούστη Χάρε.
Όλη η νεολαία και οι νέοι άνθρωποι, σε έχουν σιγοτραγουδήσει γιατί πέρασαν μια ερωτική απογοήτευση.
Κάποιος από ψηλά, ήθελε να του τραγουδά εκεί από σήμερα...
Άβαταρ μέλους
By pik.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Giuseppe Busso έγραψε:
kostis20 έγραψε:Mε εχει πιάσει ενα βάρος απο το πρωί που το άκουσα... :(

Τα καψουροτράγουδα είναι από τα αγαπημένα μου, επειδή σαν άνθρωπος είμαι ρομαντικός και ευαίσθητος. Έτσι και τα τραγούδια αυτού του παιδιού ουκ ολίγες φορές που τα άκουγα, μου θύμιζαν διάφορες δικές μου καταστάσεις.
Με πείραξε πολύ αυτή η είδηση. Γιατί ήταν ένα παιδί που αναδείχθηκε με το ταλέντο του. Απλό παιδί, λαϊκό.
Το να έχεις μία ανίατη αρρώστια, το συνηθίζεις εσύ και κυρίως οι γύρω σου άνθρωποι. Προλαβαίνεις να πεις δύο λόγια που δεν σου ήταν εύκολο να πεις, έχοντας ως δεδομένο τη ζωή. Να τους αποχαιρετήσεις ας μου επιτραπεί η έκφραση. Το να φεύγεις έτσι ξαφνικά και τόσο νέος όμως, δεν χωνεύεται ρε πούστη Χάρε.
Όλη η νεολαία και οι νέοι άνθρωποι, σε έχουν σιγοτραγουδήσει γιατί πέρασαν μια ερωτική απογοήτευση.
Κάποιος από ψηλά, ήθελε να του τραγουδά εκεί από σήμερα...

:( :( Και γω χαλια ειμαι απο οταν το εμαθα.

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1

Πόσο γαμηστερός τύπος μπορεί να είναι κάποιος ώστε να είναι ο frontman της μεγαλύτερης εν ενεργεία μπάντας του πλανήτη και παράλληλα να πιλοτάρει το ιδιωτικό τους αεροπλάνο? :superman:

Άβαταρ μέλους
By JBT
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#222679 13 διαμαντάκια. Απίστευτη δουλειά.
Papercut -Pockets of Silence
Άβαταρ μέλους
By bill33
Άβαταρ μέλους
By Morx
#222685 :omg:

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

:sorry:
Άβαταρ μέλους
By pik.
Άβαταρ μέλους