Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
pik. έγραψε:θα ακουστει κλισε ομως,η νεκροψια θα δειξει αν φταιει η οχι.
δεν εχει ομως σημασια ,τουλαχιστον αν ηταν μεθυσμενος ή τιποτε άλλο,δεν πηρε άλλους στον λαιμο του.

κάτσε γιατί έχουμε μια βαριά τραυματισμένη, επίσης και να βρούνε κάτι δε νομίζω ότι θα γίνει βούκινο

αλλεργία, η κακιά η στιγμή, θέλημα θεού, ελοχίμ.. τα γνωστά
Άβαταρ μέλους
By pik.
QsisVTS έγραψε:
δεν εχει ομως σημασια ,τουλαχιστον αν ηταν μεθυσμενος ή τιποτε άλλο,δεν πηρε άλλους στον λαιμο του.

κάτσε γιατί έχουμε μια βαριά τραυματισμένη, επίσης και να βρούνε κάτι δε νομίζω ότι θα γίνει βούκινο

αλλεργία, η κακιά η στιγμή, θέλημα θεού, ελοχίμ.. τα γνωστά

α μαλιστα δεν γνωριζα για τις κοπελες....
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
bibendum έγραψε:Μαλλον, ολοι τους φορουσαν ζωνη.

Μέχρι τώρα εγώ έχω διαβάσει/ακούσει μονο για την κοπελα πίσω οτι φορουσε.
Anonymous Founder έγραψε:

Αν η κοπέλα ακρωτηριάστηκε όπως διάβασα, τότε πήρε κι άλλους στο λαιμό του... :vava:

Λένε οτι ακόμα προσπαθουν οι γιατροί του ευαγγελισμου να μην ακρωτηριαστει.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#222145 Ολα τα σαιτ γραφουν οτι δεν φορουσε ζωνη,εγω σημερα στον Μπογδανο ακουσα οτι τελικα φορουσε ζωνη και μαλιστα ηταν η αιτια που σκοτωθηκε,συμφωνα με την αστυνομια παντα.
Οι μπαριερες περασαν μεσα στο εσωτερικο και τον τραυματησαν.

Τελικα η ζωνη καμια φορα ειναι αυτη που κανει την ζημια.
Εχουν αναφερθει περιστατικα παλαιοτερα οπου ανθρωποι καηκαν ζωντανοι αφου μεσα στον πανικο τους δεν μπορεσαν να λυθουν.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
italakias έγραψε:Τελικα η ζωνη καμια φορα ειναι αυτη που κανει την ζημια.
Εχουν αναφερθει περιστατικα παλαιοτερα οπου ανθρωποι καηκαν ζωντανοι αφου μεσα στον πανικο τους δεν μπορεσαν να λυθουν.

Έτσι είναι. Και κάποιοι πνίγηκαν γιατί έπεσαν σε θάλασσα, λίμνες, χαντάκια και δεν μπορούσαν να λυθούν.
Αυτό φυσικά δεν μειώνει την σημασία της ζώνης στην προστασία της ζωής. Στο σύνολο των ατυχημάτων η ζώνη είναι αδιαμφισβήτητο ότι σώζει ζωές.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#222165 Δηλαδή αν δεν φορούσε ζώνη πως ακριβώς θα γλυτωνε στο συγκεκριμένο δυστύχημα ? Γιατί μερικές φορές μου φαίνεται ότι η τροχαία λέει μεγάλες "εξυπνάδες"

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#222170 Εγώ πάντως διάβασα ότι οδηγός και συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνη, αλλά την είχαν κουμπωσει για να μην ακούγεται το ηχητικό.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#222178 http://www.gazzetta.gr/plus/article/879276/den-foroyse-zoni-kai-eihe-anaptyxei-megali-tahytita-o-pantelidis

Αν έχω καταλάβει το δρόμο, δεν είναι μάλλον αδύνατο να είχε πιάσει 150χαω? :hmmm: Εκτός κι αν είναι κάνα AMG που από τις φώτο δε φαίνεται κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Deleted User 1 έγραψε:http://www.gazzetta.gr/plus/article/879276/den-foroyse-zoni-kai-eihe-anaptyxei-megali-tahytita-o-pantelidis

Αν έχω καταλάβει το δρόμο, δεν είναι μάλλον αδύνατο να είχε πιάσει 150χαω? :hmmm: Εκτός κι αν είναι κάνα AMG που από τις φώτο δε φαίνεται κάτι τέτοιο.

Πριν την αριστερή παρατεταμένη που βγάζει στη Βουλιαγμένης, έχει μια μεγάλη ευθεία που ένα καλό αμάξι μπορεί να πιάσει υψηλή ταχύτητα αλλά προφανώς το 150 είναι από τη φαντασία του αρθρογράφου, όπως στο 99% των άρθρων των φυλλάδων τύπου πρώτο θέμα.

.