Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
cabala10 έγραψε:καλα το οτι τον βρηκαν λεει εξω απο το αμαξι δειχνει το ποσο κακο κανει καποιος οταν θελει να δειχτει σε γκομενα χωρις ζωνη

Δλδ θες ν μας πεις οτι ο συγκεκριμενος ειχε αναγκη να δειχτει στις γκομενες με τον να μην φοραει ζωνη ασφαλειας.
Ποσο φτωχο μυαλο εχεις;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
italakias έγραψε:
cabala10 έγραψε:καλα το οτι τον βρηκαν λεει εξω απο το αμαξι δειχνει το ποσο κακο κανει καποιος οταν θελει να δειχτει σε γκομενα χωρις ζωνη

Δλδ θες ν μας πεις οτι ο συγκεκριμενος ειχε αναγκη να δειχτει στις γκομενες με τον να μην φοραει ζωνη ασφαλειας.
Ποσο φτωχο μυαλο εχεις;

αν εχεις αλλη εξηγηση για το πως βρεθηκε εκτως σε μια συγκρουση που δεν την λες και σφοδρη θελω να την ακουσω
Άβαταρ μέλους
By italakias
cabala10 έγραψε:
italakias έγραψε:

Ποσο φτωχο μυαλο εχεις;

αν εχεις αλλη εξηγηση για το πως βρεθηκε εκτως σε μια συγκρουση που δεν την λες και σφοδρη θελω να την ακουσω

Βασικα εκαναν ωρες οι πυροσβεστες να τον βγαλουν απο το αμαξι,τουλαχιστον ετσι ακουσα στην τηλεωραση.
Αυτο το δειξιμο δεν μας ειπες,πως γινεται με το να μην φορας ζωνη και ποσο αναγκη το ειχε ο συγκεκριμενος που φανταζομαι περισσοτερο οι γυναικες θα τον κυνηγαγαν παρα αυτος εκεινες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#221751 σε αυτό το σημείο περνάω σχεδόν καθημερινά και όχι αργά :shifty:

τα suv δεν είναι για καγκουριές
Άβαταρ μέλους
By cabala10
italakias έγραψε:
cabala10 έγραψε:
italakias έγραψε:

Ποσο φτωχο μυαλο εχεις;

Βασικα εκαναν ωρες οι πυροσβεστες να τον βγαλουν απο το αμαξι,τουλαχιστον ετσι ακουσα στην τηλεωραση.
Αυτο το δειξιμο δεν μας ειπες,πως γινεται με το να μην φορας ζωνη και ποσο αναγκη το ειχε ο συγκεκριμενος που φανταζομαι περισσοτερο οι γυναικες θα τον κυνηγαγαν παρα αυτος εκεινες.

δηλαδη κανεις show off μονο οταν κυνηγας γυναικα? :dizzy: :s_crazy μην το πεις παραεξω ε....ξαναλεω ΔΕΝ ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που παει ετσι
Άβαταρ μέλους
By g8777
cabala10 έγραψε:

δηλαδη κανεις show off μονο οταν κυνηγας γυναικα? :dizzy: :s_crazy μην το πεις παραεξω ε....ξαναλεω ΔΕΝ ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που παει ετσι

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#221756 παιδιά να πούμε κάτι.. σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τίποτα και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να βρεθείς εκτός αν ίσως μένεις προς τα κει κάτω

οπότε εγώ υποπτεύομαι τη καγκουριά και το show off το οποίο φυσικά γίνεται χωρίς ζώνες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
QsisVTS έγραψε:παιδιά να πούμε κάτι.. σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τίποτα και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να βρεθείς εκτός αν ίσως μένεις προς τα κει κάτω

οπότε εγώ υποπτεύομαι τη καγκουριά και το show off το οποίο φυσικά γίνεται χωρίς ζώνες :shifty:

για την ζωνη ειπα επειδη ακουσα πως τον βρηκαν ΕΞΩ απο το αμαξι του
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#221759 Το in.gr γράφει ότι το ατύχημα έγινε 8:20 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού στο ρεύμα προς Αθήνα. Θεωρώ (μιας και έχω περάσει χιλιάδες φορές τέτοια ώρα από εκεί) ότι είχε αρκετή κίνηση για να μην τρέχει εκτός λογικής (όριο 70 και άντε να έπιασε τα 100 στιγμιαία). Η δική μου θεωρία με βάση την εμπειρία που έχω από την νύχτα (και είναι αρκετή) λέει ότι πήρε τις δύο τύπισσες για διασκέδαση (πάρτι με ούζα), χτύπησαν τα ποτάκια τους, τις κόκες τους (πώς να τα βγάλεις πέρα με 2 γυναίκες;) και το πρωί, καθώς τις πήγαινε σπίτι, ή έπαιζαν μέσα στο αμάξι (καταλαβαίνουμε όλοι πώς) ή κοιμήθηκε. Ζώνες ασφαλείας κτλ δεν φορούσαν, αλλά δεν νομίζω να το έκαναν από μαγκιά κτλ. Όταν είσαι στα "πάνω" σου δεν κοιτάς ζώνες, αλλά το μωρό δίπλα σου.

Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι εναντίον τέτοιων καταστάσεων και ο χαρακτήρας μου με έχει σώσει από τέτοιες κακοτοπιές όταν εμφανίζονταν. Βέβαια, θα με είχαν σε περιοδικά παρέα με την Χ διάσημη, αλλά προτιμώ τον μικρό μου γιο από ένα μήνα με βίζιτες και μετά να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#221760 εγώ θέλω να καταλάβω γιατί βρέθηκε σε αυτό το σημείο, ένας περαστικός κανονικά δεν περνάει από κει συγκεκριμένα και ας περνούν αμέτρητοι καθημερινά από τη βουλιαγμένης που είναι λίγο πιο πέρα

αυτό είναι σημείο να πας να κάνεις καμιά |λογοκρισία| επειδή δεν περνάει σχεδόν κανείς από τότε που έφυγε το αεροδρόμιο, λίγο πιο πέρα φίλος μου έχει φύγει με το δικό του αυτοκίνητο

η συγκεκριμένη αερογέφυρα στο 99.9999% της ημέρας είναι άδεια!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#221764 Τι σκατά μπορεί να έχει άνθρωπος εν έτη 2016 ώστε να επιτρέπει στον εαυτό του και στους επιβάτες του αυτοκινήτου του να μη φοράνε ζώνη???

Γενικό και ρητορικό το ερώτημα...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#221765 Μπορεί απλά να τον πήρε ο ύπνος. Θα μαθευτεί λογικά το τι έγινε ακριβώς από τις κοπέλες που επιβίωσαν του δυστυχήματος (σε κακά χάλια η μία απ' ό,τι φαίνεται).
Άβαταρ μέλους
By kovathe
pipinos1976 έγραψε:. Βέβαια, θα με είχαν σε περιοδικά παρέα με την Χ διάσημη, αλλά προτιμώ τον μικρό μου γιο από ένα μήνα με βίζιτες και μετά να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα.

Ευχαριστώ.

Γεια σου ρε πιπινε περπατημενε!
Σωραιος.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#221769 Διαβάζω για κόκες, αλκοόλ, επίδειξη και ένα σωρό κακοήθειες.
Μέχρι να αποδειχθεί κάτι για τον άνθρωπο, όποιος γράφει τέτοια είναι σκατόψυχος και ζηλιάρης.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#221773 εδώ έχει τις περισσότερες φωτό, φαίνεται ότι το έπαθε στην αερογέφυρα όχι πάνω στη βουλιαγμένης, η αερογέφυρα αυτή οδηγεί στη βουλιαγμένης

http://www.veriotis.gr/2016/02/blog-post_467.html