Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#221711 Το τι μαλακιες εχει να γραφτει και να ειπωθει απο δω και περα σχετικα με το δυστυχημα ουτε καν θελω να το φανταστω. :lipsealed:
CIA, ΔΝΤ, Ελ, ΟΛΟΙ θα αρπαξουν μερτικο . Το μονο που θα αποκλειστει θα ειναι να εφταιγε ο ιδιος. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#221714 Εγω το γραφω και στο θεμα με τα τροχαια...ειρωνικα το εγραψα λογω bad timing, γιατι μερικοι τα παιρνετε τις μετρητοις.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#221725 καλα το οτι τον βρηκαν λεει εξω απο το αμαξι δειχνει το ποσο κακο κανει καποιος οταν θελει να δειχτει σε γκομενα χωρις ζωνη
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#221726 Κρίμα για τον άνθρωπο.
cabala πώς ακριβώς "δείχνεσαι" αν δεν φοράς ζώνη;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
EDDIE_147 έγραψε:Κρίμα για τον άνθρωπο.
cabala πώς ακριβώς "δείχνεσαι" αν δεν φοράς ζώνη;

βραδυ+γκομενες+το σημειο που εγινε αυτο το πραγμα δεν θα μου φανει καθολου παραξενο το οτι ετρεχε σαν ολους τους αλλους που εχουν σκοτωθει εκει περα ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος
Άβαταρ μέλους
By pik.
#221731 κριμα για τα 3 νεαρα ατομα.

η ωρα+οδηγηση+γκομενες+ταχυτητα+μαλλον ποτο δεν πανε μαζι.

φανταζομαι ειναι αποκλειστικα δικη του ευθυνη ομως καμμια σημασια δεν εχει αυτο τωρα,τουλαχιστον γι αυτον.
Δεν μου αρεσε σαν τραγουδιστης και προσωπικοτητα ομως κριμα να χανεσαι ετσι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#221733 Cabala καποιος εχει πεθανει. Δεν εχει σημασια ποιος ειναι, ουτε τι γνωμη εχουμε γι αυτον. Λιγο σεβασμο δειξε και κοψε τις cabalιες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#221738 Εγώ εστίασα στο "χωρίς ζώνη" που για να τον βρήκαν όπως λες εκτός αυτοκινήτου και για να επέζησαν τα άλλα 2 άτομα, προφανώς θα είναι η αιτία θανάτου.

Δεν βρίσκω κάποια επιπλέον "μαγκιά" με το να μη φοράει κανείς ζώνη στο αμάξι.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να τρώει κράξιμο ο άνθρωπος και μετά θάνατο.