Α και που΄σαι νο2:
Φυλακας: εγω ειδα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ* να βγαινουν απο ενα αμαξι και να μπαινουν στο εργοστασιο, ενω εχουν μολις ριξει τη πυλη με αυτο. Το εργοστασιο εινια μεγαλο, αυτοι ηταν 5 εγω ενας, κινδυνευα, μεσα στη τρομαρα μου κ στο σκοταδι δεν ειδα οτι υπηρχε και ΕΚΤΟ ΑΤΟΜΟ μεσα στο αμαξι, που να το φανταστω οτι θα ηταν και *ΕΞΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ, εριξα μια στον αερα και μια στο αμαξι για να τους τρομαξω και για να τους δυσκολεψω τη διαφυγη τους.
δεν σου λεω οτι ετσι καθαρισε, προφανως κ οχι, αλλα να ο αντιλογος απεναντι στο "τους πυροβολησε πισωπλατα και μπαμπεσικα ενω δεν κινδυνευε". Που δεν ισχυει κιολας.
οσο για τα υπολοιπα:
. Περιμενε αστερακι μου να ανακαλυψεις εσυ αν και τι κουβαλαω. Ειπα και στον αλλο, εχω μια Stirela στο σπιτι για σιδερο. Τι αλλο θες? Zorz έγραψε:Εκτιμώ ότι τίθεται θέμα δημόσιας ασφάλειας
Εχεις σκοπο να ληστεψεις/βιασεις/σαπισεις στο ξυλο/σκοτωσεις καποιον? Απο που κ ως που αυτα ειναι πραξεις "δημοσιας ασφαλειας"?
Αντε απο δω, που νομιζεις οτι οι δολοφονιες, οι βιασμοι και οι ληστειες ειναι για πλακιτσα στο φορουμ. Θελω να δω να σου τυχαινει, να το παιζεις ανετος και ανθρωπιστης οταν κινδυνευεις εσυ κ η οικογενεια σου εξυπνε.
και σε τελικη αναλυση, ο γελοιος του φορουμ δεν ειμαι? ασε με στη τρελα μου εμενα, και μεινε εσυ ο εξυπνος και γνωστικος...
ΥΓ Οσο για το "ανερυθρύαστα ομολογεί ότι πουλάει τσαμπουκά σε δωδεκάχρονα στο δρόμο" :
. Οταν το 12χρονο κανει επιτηδες μαλακιες στο δρομο (ο οποιος δρομος δεν νοιαζεται για το οτι ειναι 12χρονο), με κινδυνο να σκοτωθει και μετα να με τρεχουν και οι ηλιθιοι οι γονεις του, και μετα πουλαει και τσαμπουκα, θα πρεπει να το ανεχτω επειδη μετα θυμηθηκε οτι ειναι 12χρονο.