"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti

Κίκιζας . έγραψε:Nikos! έγραψε:
., κάτι ακόμα σχετικά με τις ζάντες.
Απο το εργοστασιο ερχεται με τις 19 που έχει, οποτε με αυτες που ειχε και αυτο που οδήγησες. Δεν έβαλε τις 19αρες του sub8 που εχουν ομως τα brembo. Δεν υπαρχει επιλογη μεγαλυτερων φρενων στις διμπρατσες αρα αυτο που δοκίμασες δεν ειχε μεγαλυτερα φρενα μιας και απ οτι λενε τα brembo θελουν αποστατες για να μπουν στις ζαντες του. Λογικα τα standard φρενα ειχε.
Sent from a mobile device
Ναι ισχυει αυτο που λες, το Sub8 εχει 19αρες τυπου "αραχνη" με 6πιστονα brembo, ενισχυμενα σωληνακια φρενων και με sport Cup2 της Michelin...
Και οντως ειναι στανταρ οι 19αρες στο 280/290. Απλα θυμομουν οτι φοραει 18αρες το 265 αφενως αλλα και οτι απο παλαιοτερη δημοσιευση σου -αν θυμαμαι καλα- να γραφεις οτι ο αδερφος σου θα το επαιρνε με 18αρες γιατι οι 19αρες δεν του αρεσαν εμφανισισακα...
To λευκο δημοσιογραφικο 280, οπως φανταζομαι και του αδερφου σου, εχει στανταρ μεγαλυτερα φρενα μπρος-πισω με κοκκινες δαγκανες, και τις εμπρος να γραφουν "cupra" σε αντιθεση με το 265 (το οποιο και δεν εισαγεται στην χωρα, ερχεται κατευθειαν μονο το 280, πλεον 290)
φοραει δισκους διαμετρου 340/310mm -πανε πακετο με το μπλοκε, οπως και στο Performance στο Golf- αντι 312/300 που εχει το 265.
Απλως τωρα που θυμηθηκα τι παιζει με τα φρενα, μου κανει εντυπωση που λες οτι κουραστηκαν στην δευτερη βολτα στην Πεντελη-Νεα Μακρη...Οκ εγω εκανα μια πανω-κατω και οχι ακριβως στο ρυθμο που ηθελα, οποτε και δεν μπορεσα να εχω σαφη εικονα ως προς την αντοχη τους.
Το ιδιο ακριβως αυτοκινητο ομως, (το λευκο 5πορτο χειροκινητο) με αφορμη την εκδηλωση "GTI Της χρονιας" των 4Τ, γυριζε μια ολοκληρη μερα στα Μεγαρα και τοτε ειχα την χαρα να μπω καποια στιγμη και εγω στην θεση του συνοδηγου και θυμαμαι χαρακτηριστικα τον (καποτε πρωταθλητη ενιαιου) "Αμερικανο" -περα απο το οτι το αισθανομουν και ο ιδιος σε καθε "ανεβασμα" του στα φρενα για 3 συνεχομενους γυρους-, να κανει ειδικη αναφορα για το ποσο δυνατα αλλα και ακουραστα ηταν τα φρενα σε ολη την διαρκεια της ημερας...
timkoul έγραψε:Με τον Αμερικανο πηγες βολτα? Ειχαμε βρεθει καποιες μερες μετα τη συγκεκριμενη εκδηλωση και μου ειχε πει οτι του αρεσε παρα πολυ το αυτοκινητο. Μου ειπε κι ενα χρονο που μου φανηκε εξωπραγματικος για fwd πολιτικο αυτοκινητο...

timkoul έγραψε:Για κατω απο 10 μου ειπε οταν δοκιμασε μονος του....
Το εσωτερικό είναι ευχάριστο, οι χώροι απίστευτα μεγάλοι. Θέση οδήγησης και λοιπά όλα χωρίς παρατράγουδα.
JBT έγραψε:Το επόμενο ριβιού θα είναι από Πεμβέ να ευχαριστηθείς κι εσύ και οι λοιποί αναγνώσται.Για κάποιο μυστήριο λόγο αρέσει πολύ στην σύζυγο..... Μου λέει ένα τέτοιο να πάρουμε να βοηθήσουμε και την ανθρωπότητα κλπ. Σε προσμονή της ανασκόπησής σου (review).
Λέω να καβαλήσω το γιώτατρία
Είδα έναν παραφορτωμένο αντίστοιχο το πρωί να έχει[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]