- 16 Φεβ 2016, 22:01
@viper
Αρα θα γκρινιαξεις για θεματα που ουδεποτε σε ειχαν ενοχλησει/απασχολησει, μολις και μονο επειδη ενοχληθηκε η τσεπη σου. Καταλαβαμε. Ωραιος και εσυ...
bill33 έγραψε:αφου λιγότερη δουλειά=μείωση μισθού τότε μείωσε και το ωράριο του αφού λιγότερη δουλειά.
Μια ιδέα ρίχνω.
λιγοτερη δουλεια μπορει να σημαινει και λιγοτερος ογκος δουλειας, χωρις να μπορεις να μειωσεις το ωραριο. Λιγοτερος φορτος εργασιας.
markvag έγραψε:
α) Η όλη φάση μου θυμίζει επιχειρηματία που ήξερα από μια άλλη ζωή, που με το που έγινε νόμιμο, έριξε ΟΛΟΥΣ (εκτός από 2 ή 3 άτομα) στο νέο ελάχιστο νόμιμο...
β)@kacey: Σου απάντησα ξεκάθαρα: Μπορείς να το κάνεις. Δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό. Και να με απολύσεις μπορείς. Αν στον αιώνα τον άπαντα απαιτείς (και εισπράτεις την ίδια δουλειά), ναι, για εμένα πρέπει (όχι νομικά, ηθικά) να συνεχίσεις να μου δίνεις τα ίδια λεφτά.
γ) Όταν πήγες καλά, ήρθες να μου πεις "κοίτα συμφωνήσαμε 1000, πάρε άλλα 200 γιατί πήγαμε καλά" (= να μοιραστείς τα κέρδη σου);;;;; Αν όχι, γιατί μου ζητάς να μοιραστούμε τις ζημιές;;;;
α) ε, κακως σου θυμιζει τετοια φαση, γιατι αυτος βρηκε
ευκαιρια να γλυτωσει/τσεπωσει χρηματα
β) ωραια τοτε, δεν θα σου ζηταω την ιδια δουλεια στον αιωνα τον απαντα. Θα σου ζητησω μηδεν δουλεια (=απολυσω)
γ) δεν σου ζηταω να μοιραστουμε τις ζημιες ρε ανθρωπα. Σου εδινα περισσοτερα απο οσα επρεπε. Γιατι σε τελικη αναλυση ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ, ΕΓΩ που τα δινω. Τωρα σου λεω να σου δωσω αυτα που πρεπει. δεν θες? ε ενταξει τοτε, πηγαινε στην ευχη του θεου. Εγω θα προτιμουσα να μεινεις, και να παιρνεις λιγοτερα απο οσα μεχρι σημερα, αλλα σε καθε περιπτωση οχι λιγοτερα απο οσα πρεπει.
τελος παντων, αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι αν δεχτουμε οτι πρεπει να ισχυσουν τα κατα markvag, τοτε ενας εργοδοτης δεν θα ξαναδωσει ποτε περισσοτερα απο οσα "πρεπει" να δινει την εκαστοτε στιγμη, για τη ταδε θεση.