Αφού δεν είναι Πεμβέ
Κανείς δε θα τα διαβάσει
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Κανείς δε θα τα διαβάσει
JBT έγραψε:Από τα Χόντα εννοείς;
Αφού δεν είναι ΠεμβέΚανείς δε θα τα διαβάσει
…κοιτάς το καθρέπτη για να βγεις, προσπερνάς τους πάντες και τα πάντα και όταν κοιτάξεις το κοντέρ έχεις φτάσει 200 χωρίς καν να καταλάβεις για πότε έγινε. Massively quick και αρκετά αθόρυβο (από αεροδυναμικούς θορύβους). Εντύπωση μου έκανε ο ήχος του μοτέρ ο οποίος έχει ένα πολύ ωραίο «ξυράφιασμα» ψηλά και μπάσο χαμηλά (που προέρχεται από την εξάτμιση) κάτι που δε περιμένεις από 4κυλ, 2λτ.
) όμως με μια έξοδο αρκετά…bumpy και είναι κάτι που δε μου άρεσε από την αρχή. Δηλαδή ΟΚ, έχει όμορφη είσοδο, ωραία «μούρη», αλλά στην έξοδο μου τα χάλασε λίγο…σαν να χοροπήδαγε (λες και είχε πολύ κράτημα).
, ψιλοξεχνας την συνθετικη αισθηση του, απλως εμενα μου φανηκε οτι ειναι τοσο πολυ καλο το πλαισιο-αναρτησεις-μοτερ, που ουσιαστικα ολα μαζι "παρακαλανε" για ενα πιο ευχαριστο σε αισθηση τιμονι...
Κίκιζας . έγραψε:Ωραιος Νικο!![]()
Το πιστευα οτι θα σου αρεσε.![]()
Απο την συνοδηγηση στα Μεγαρα με παλαιμαχο πρωταθλητη ενιαιου, και μια καλουτσικη οδηγικη γευση σε Πεντελη που ειχα, θα συμφωνησω σε ολα αυτα που λες.
Καποιες αποριες μονο. Του αδελφου σου φοραει τελικα 19αρες? Αν θυμαμαι πριν παραλαβει, ειχες πει οτι δεν του αρεσαν οι 19αρες και θα το επαιρνε με 18'' ή αλλαξε κατι?
Γιατι με τις 18αρες νομιζω δεν μπορει να παρει τα μεγαλυτερα φρενα, αυτα μπορουν να μπουν πακετο με τις 19αρες αν το θελει καποιος. Οποτε απλως ακουγεται λιγο παραδοξο να εχουν επιλεγει 19αρες, αλλα οχι τα μεγαλυτερα φρενα, τα οποια νομιζω οτι δεν ειναι και ακριβα.
Το λευκο που ειχα δοκιμασει ειχε τις 19αρες (5 διπλα μπρατσα διχρωμες) μαζι με τα μεγαλυτερα φρενα, τα οποια και εδιναν απιστευτη αισθηση αυτοπεποιθησης και θεωρω οτι σε ενα τοσο ικανο και γρηγορο αυτοκινητο, ειναι επιλογη μονοδρομος...
Αnyway, οντως το τιμονι ειναι μαλλον το μελανοτερο σημειο, μετα απο λιγο ή σε καταστασεις "κυνηγητου", ψιλοξεχνας την συνθετικη αισθηση του, απλως εμενα μου φανηκε οτι ειναι τοσο πολυ καλο το πλαισιο-αναρτησεις-μοτερ, που ουσιαστικα ολα μαζι "παρακαλανε" για ενα πιο ευχαριστο σε αισθηση τιμονι...
To γκαζι του ομως σε διαολιζει ετσι?![]()
JBT έγραψε:ΝΤαξ όποιος περιμένει να διαβάσει τέτοια διηγήματα από μένα, θα περιμένει πολύ ακόμα![]()
Έγραψες πολλά Νικος! οπότε υποθέτω ότι σε άρεσε.
JBT έγραψε:Και σε μένα άρεσε το Χοντάκι, αλλά κικιζίσεια κείμενα δεν πρόκειται να γράψω
Nikos! έγραψε:
., κάτι ακόμα σχετικά με τις ζάντες.
Απο το εργοστασιο ερχεται με τις 19 που έχει, οποτε με αυτες που ειχε και αυτο που οδήγησες. Δεν έβαλε τις 19αρες του sub8 που εχουν ομως τα brembo. Δεν υπαρχει επιλογη μεγαλυτερων φρενων στις διμπρατσες αρα αυτο που δοκίμασες δεν ειχε μεγαλυτερα φρενα μιας και απ οτι λενε τα brembo θελουν αποστατες για να μπουν στις ζαντες του. Λογικα τα standard φρενα ειχε.
Sent from a mobile device
https://i.ibb.co/67c5PvjZ/e078736b6ef[…]
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]