μπροστινα τζαμια.Επειδη δεν εχω κανει παλι τετοια διαδικασια, μπορει καποιος να μου πει συνοπτικα τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω?Ηρθε επιτοπου οχημα και κατεγραψε το συμβαν, το αυτοκινητο εχει μετακινηθει σε κλειστο γκαραζ πλεον.
Μπορω να παω να του βαλουν τζαμια η πρεπει πρωτα να κανω κατι αλλο?
Υπαρχει θραυση κρυσταλλων, μου ειπαν τα οργανα να παρω χαρτι για το συμβαν σημερα ωστε να πληρωθω απο την ασφαλεια, αυτο μπορει να γινει ανεξαρτητως αν το αυτοκινητο ειναι για φτιαξιμο, σωστα?
Κατι που μπορει να ξεχναω?
g47 έγραψε:Κατι που μπορει να ξεχναω?
Να τηλεφωνήσεις στην ασφαλιστική σου για να σε ενημερώσουν για τα περαιτέρω.
Πριν από χρόνια σε παρόμοια περίπτωση (ράγισμα παρμπρίζ) δεν χρειάστηκε ούτε πραγματογνώμονας. Αρκούσαν οι φωτογραφίες που έβγαλε ο μάστορας στο συνεργείο που μου άλλαξε το παρμπρίζ (ο οποίος μπροστά μου το έδωσε μια δυνατή στο τζάμι και το αποτέλειωσε).
Εσύ έχεις επιπλέον και την έκθεση της αστυνομίας.
Πχ carglass
Να ειναι η ασφαλεια συμβεβλημενη με τυπου carglass εταιρια?
Πχ εθνική που έχω εγω το πήγα carglass, παραγγειλανε τζαμί, μου εβαλαν ενα πλεξιγκλας, και όταν ηρθε το εβαλαν επανω.
Με λεφτά δεν ασχοληθηκα.
Ποσο καιρο περιπου παιρνει φυσιολογικα η παραγγελια?
Μιλαμε για μηνα+ η καποιες ημερες?
Εμένα που το παρήγγειλε απο άλφα ρομέο έκανε 2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά.

Ξέρει κάποιος γιατί και πως ?
Cosmonaut21 έγραψε:Εννοείς αν φταις ή όχι;
Τι σημασία έχει αν φταις, για μικτή δε μιλάμε ?
Εκανε ένα παλαβό μικροτρακάρισμα η καλή μου: έκανε οπισθογωνία για να παρκάρει και από την άλλη πλευρά του ίδιου δρόμου (απ΄όπου ξεκίνησε) έκανε επίσης οπισθογωνία ένας άλλος Mitsubish-άκιας και τράκαραν
, μπήκε λίγο μέσα η δική της πίσω αριστερή πόρτα και ο πίσω προφυλακτήρας και λίγο το πίσω δεξί φτερό του άλλου. Εκαναν επιτόπου φιλική δήλωση συνυπαιτιότητας (άντε βγάλε άκρη
) και της είπαν στη Groupama ότι άρα δεν την καλύπτει η μικτή -το οποίο το ήξερε ο φαναρτζής αλλά όχι ο ασφαλιστής μας
Ετσι και αλλιώς μάλλον η ζημιά είναι κάτω από την απαλλαγή των €300 οπότε θα τα πληρώσουμε τσέπη αλλά είναι κουφό (και παράνομο ?
)Μη σου τύχει