Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#216571 H τελευταία Lotus Exige σήμερα στο καταπληκτικό της πρασινάκι :inlove:

Τι φώτο και μλκίες, σταμάτησαν τα πάντα στο πέρασμά της, σιγά μην ασχολούμουν με το κινητό :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#217850 Εδιμβουργο!!! μεσα σε ολη την σκουρα κατασταση εκει στον κεντρικο δρομο να και ενα Κοκκινο!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#217952 Να είναι καλά οι αγρότες που είχαν κλειστά τα Πράσινα Φανάρια στην Θεσ/νικη, πέτυχα λόγω του μποτιλιαρίσματος μια Laguna Coupe! :thumbsup:

Εικόνα

Αρχικά νόμιζα ότι έβλεπε Aston Martin
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#218634 Εικόνα

Οι αγρότες στα πράσινα φανάρια στο Άμστερνταμ έκλεισαν τη μια λωρίδα και μπόρεσα να φωτογραφίσω το Nissan Pao.
Kάντε κλικ στην φωτό για να διαβάσετε στο wiki για αυτό. Ίδιο καιρό με το Figaro που επίσης είδα προχθές και το Be-1 που δεν έχω δει ποτέ.

Το περίμενα μικρότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
By famas
#220619 Πιο κάτω από τον Κυανού σταυρό. Η μπροστινή πινακίδα ήταν ιδιαίτερη...
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#220838 BMW M1 Μάυρη στην Τατοίου, Μεταμόρφωση εχθές. Λίγο κάτω απ'την Carglass, μπροστά σε ένα συνεργείο !

http://www.lotusespritturbo.com/BMW_M1_Black.jpg
Άβαταρ μέλους
By panos2171
famas έγραψε:Πιο κάτω από τον Κυανού σταυρό. Η μπροστινή πινακίδα ήταν ιδιαίτερη...
Εικόνα
Εικόνα

Την είδα σήμερα στη Χαλκιδονα με μια μεσηλικη στο τιμόνι. Επίσης στο ίδιο σημείο πάνω σε αυτοκινηταμαξα μια 993 ενώ μέσα στα χωριά της Πέλλας πάλι πάνω σε αυτοκινηταμαξα XKR.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#221353 Μόλις τώρα, κέντρο Θεσσαλονίκης.

Εικόνα

...>.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#221473 Ε δεν είναι τόσο διαδεδομενο το λευκό σε 147.

...>.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#226052 Εικόνα

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By 993cc
royal_airness έγραψε:BMW M1 Μάυρη στην Τατοίου, Μεταμόρφωση εχθές. Λίγο κάτω απ'την Carglass, μπροστά σε ένα συνεργείο !

Σϊγουρα μαύρη?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
panos2171 έγραψε:Εικόνα

< K910 μου

Θεσσαλονίκη Πάνο;