Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#218628 Άντε καλή αρχή!Απίστευτο αυτοκίνητο και τεράστια η γοητεία των παλιών MB.Θα ήθελα κάποια μέρα να τη δω απο κοντά και να τα πούμε με Beams.
190E εχει δυο -τρείς και στη Κω σε άριστη κατάσταση με ελάχιστα χιλιόμετρα.Χαλαρά αξίζει απλά να την έχεις...
Επίσης έχω σταμπάρει μια 318is Ε30 & ένας θείος μου έχει μια 518i Ε34 αγοράσμένη το 1990 νομίζω,που αυτη τη στιγμή πρεπει να έχει γύρω στις 50.000km.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
kostis20 έγραψε:Άντε καλή αρχή!Απίστευτο αυτοκίνητο και τεράστια η γοητεία των παλιών MB.Θα ήθελα κάποια μέρα να τη δω απο κοντά και να τα πούμε με Beams.
190E εχει δυο -τρείς και στη Κω σε άριστη κατάσταση με ελάχιστα χιλιόμετρα.Χαλαρά αξίζει απλά να την έχεις...
Επίσης έχω σταμπάρει μια 318is Ε30 & ένας θείος μου έχει μια 518i Ε34 αγοράσμένη το 1990 νομίζω,που αυτη τη στιγμή πρεπει να έχει γύρω στις 50.000km.

Υπομονή, να δούμε τι θα βγάλει η αυτοψία πρώτα...
Για το άλλο που λες, αν ξέρεις τον άνθρωπο που είχε ένα παλιό αυτοκίνητο που σου αρέσει, ξέρεις πως τα χιλιόμετρα που έχει είναι αυτά που αναγράφει το κοντέρ, αλλά κυρίως ξέρεις τον τρόπο που το συντηρούσε, εκεί δεν το συζητάμε, πας και το αγοράζεις χθες.
Τέλος, κάτσε να βάλουμε (αν μπορέσουμε) ένα δυο πράγματα σε τάξη και θα κανονίσουμε συνάντηση κορυφής (Θα είναι και ο HF να μας λέει για τις BMW και τις ντουκάτι) :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#218647 Στη Κω γενικά τα αυτοκίνητα αν και χρησιμοπιούνται καθημερινά τα περισσότερα έχουν λίγα χιλιόμετρα λόγω μικρών αποστάσεων και ειδικά το καλοκαίρι οι περισσότεροι κινούνται με μηχανάκια ή ποδήλατα...Απο συντήρηση πάντως οι περισσότεροι πάνε by the book.Ta προσέχουν γενικά τα αυτοκίνητα ,πάρα πολλοί έχουν στεγασμένα γκαραζ κτλ...Η 518i ας πούμε είναι σε απίστευτη κατάσταση,πάντα σε κλειστο γκαράζ και τα service στη Ρόδο.Μελιτζανί με μπεζ εσωτερικό...
Τις 190Ε τις βλέπω γιατι ξέρω που μένουν οι κατοχοι....Όλοι στα 60-70 πλέον αλλα τα αυτοκίνητα είναι αψογα και φαίνονται.Είδικά μία βυσσινί είναι και χαμηλωμένη με τη sport ανάρτηση...
Άβαταρ μέλους
By bill33
tsilis έγραψε:Μπράβο D-Jet και BEAMS! :yahoo:
Aδημονούμε για πλήρη ενημέρωση από το μέτωπο του ομορφότερου αυτοκινήτου του φόρουμ..

Εν τω μεταξύ αναρωτιέμαι....

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7472741/

BEAMS θα το πρότεινες στο φίλο μας ή θα δίσταζες λόγω χιλιομέτρων?
Έχει την πόρτα του συνοδηγού φτιαγμένη σαν τον κ@λο της μαιμούς και δεν έχει στροφόμετρο, αλλά από την άλλη έχει αερόσακο, ηλιοροφή ,καλά δέρματα, a/c και καλή τιμή...

Mαλλον είναι αλλαγμένη πορτα με μεταχειρισμένη που εχει κοντινο χρώμα .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#219337 Εμένα μου φαίνεται και λίγο σηκωμένη, έτσι είναι κανονικά;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#219917 Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Αυτή η κυρία; Ποια είναι και πόσο μπορεί να κοστίζει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
JBT έγραψε:Αυτή η κυρία; Ποια είναι και πόσο μπορεί να κοστίζει; :hmmm:

1956-΄58 W180II (S) και 1958-'60W128 (SE) 220 Cabriolet.
425 τεμάχια στο σύνολο 75-150Κ για νορμάλ καταστάσεις, άγνωστο οι εξαιρετικές και οι λιωμένες.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:Υπομονή, να δούμε τι θα βγάλει η αυτοψία πρώτα...

Και κάπως έτσι η αυτοψία μας έβαλε πάλι πίσω στη θέση μας.
Το αυτοκίνητο μαζεύεται αλλά μάλλον θα ισοδυναμούσε με τρέλα να ξεκινήσει μια τέτοια δουλειά μέσα στο 2016 στην Ελλάδα, για την οποία κανείς φαναρτζής δε θέλει να σου δώσει μια εκτίμηση κόστους προτού την ξεκινήσει (και ξέρεις ότι δεν είναι ούτε σκαραβαίος ούτε μίνι που βρίσκεις ανταλλακτικά και στα δέντρα με χαμηλές τιμές).
Έχουν ένα δίκιο, ασφαλώς, με την έννοια ότι αν δεν το ανοίξεις δεν μπορείς να ξέρεις σε τι έκταση θα χρειαστεί επισκευή, αλλά από την άλλη, μπορεί σε κάποια άλλη εποχή να δέχονταν αρκετός κόσμος να πάρει αυτό το ρίσκο αλλά μάλλον σήμερα είναι πολλοί περισσότεροι που θα φοβούνται μη μείνουν στη μέση από λεφτά (όπως και εγώ) ή ανταλλακτικά (καθότι, e-bay γιοκ).

Το αυτοκίνητο θα επιστρέψει στη βάση του και θα ταξιδέψει κάποια στιγμή μέσα στο μήνα για να φυλαχτεί σε ξηρό μέρος με κατάλληλα μέσα, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει ανα πάσα στιγμή στο μέλλον αν και όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν (και έχω μαζέψει αρκετά ανταλλακτικά).
Μηχανικά μαζεύτηκε η αντλία του και κάποια σκόρπια σωληνάκια, όπου όντως έγινε πολύ καλή δουλειά, για να μην έχουμε θέμα με τις βενζίνες (ελπίζω)...

:s_cry
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:
BEAMS έγραψε:Υπομονή, να δούμε τι θα βγάλει η αυτοψία πρώτα...

Και κάπως έτσι η αυτοψία μας έβαλε πάλι πίσω στη θέση μας.
........

Υπομονή :s_empathy :)
Θα παραγγείλω τέτοια να στα δώσω να τα φοράς, ώστε να εξηγούν σε όλους χωρίς ερωτήσεις γιατί δεν προχώρησε το πρότζεκτ.

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#220459 δεν μπειραζει, θα το κανεις αργοτερα.Ουτως η αλλως αυτα τα προτζεκτ δεν τελειωνουν ποτε. :)
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimviii έγραψε:δεν μπειραζει, θα το κανεις αργοτερα.Ουτως η αλλως αυτα τα προτζεκτ δεν τελειωνουν ποτε. :)

Έτσι είναι, ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι που το έχω ανάγκη.
Απλά είναι και η ρημάδα η απογοήτευση, ρε γμτ, γιατί έχουμε ξεχάσει ότι κάπου κάπου πρέπει να κάνουμε και δυο πράγματα επειδή μας αρέσει και όχι επείδη είμαστε υποχρεωμένοι να τα κάνουμε για την επιβίωσή μας και μόνο ... :oops:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#220571 Djet κουράγιο...Εσυ να είσαι καλα...

Νέος 2.0-λιτρος diesel κινητήρας από την Mercedes.Ο κινητήρας αποδίδει 192 άλογα στις 3.800 σ.α.λ με 400 Nm ροπής από τις 1.600 έως τις 2.800 σ.α.λ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
D-Jet έγραψε:(καθότι, e-bay γιοκ).
:s_cry

Αλέξανδρε, το e-bay μια χαρά υπάρχει, αφού μπορείς να ξεπεράσεις τα capital controls εύκολα. Κάποιοι το κάνουμε καιρό τώρα, με την κάρτα Revolut. Αν σε ενδιαφέρει, θα βρεις οδηγίες στο σχετικό τοπικό για αγορές online, ή μπορώ να σου τις πω και με πμ.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#220632 Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με αυτό:

Κάνει και 57 χιλιάρικα βέβαια... :ninja:

Το έχει οδηγήσει κανείς να πει εντυπώσεις?