Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
bill33 έγραψε:Tωρα δουλευω σε εργοστάσιο ζωοτροφών.Κάθε μέρα περνάνε απο τους ώμους μου τόνοι και τόνοι .Δεν έχει υπάρξει μέρα στους κοντα 5 μήνες που έχω πιάσει δουλειά που να έπεσαν κάτω απο τους 30 τόνους.Φόρτωμα στα φορτηγά ,ξεφόρτωμα σε μαγαζιά αλλά και σε μαντριά που το φουσκί μπορεί να φτάνει στον αστράγαλο.Αμέτρητα 40κιλα σακιά να τα στοιβάζεις σε υπόγεια ,σε ανηφόρες ,σε σκοτάδια,σε βροχή και σε χιόνι.
Και ναι το όριο μου δεν πιστευα ότι ήταν τόσο ψηλό.Ισως αν δεν υπήρχε το πρόβλημα υγείας της συζυγου και τα χρήματα που χρειάζονται κάθε μήνα για την αντιμετώπιση του να μην το είχα ανακαλύψει.
Και κάτι που εμένα με ενοχλεί πολυ,εδώ δεν με κοιτάνε λες και τους έχω σκοτώσει την μάνα όταν με πληρώνουν .

Υποκλίνομαι! :s_howdy

Εύχομαι ειλικρινά να είναι περαστικά τα προβλήματα υγείας της συζύγου και καλή δύναμη σ' εσένα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#220011 Bill εγώ τέτοιου είδους δουλειά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου οπότε δεν μπορώ να το νιώσω, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι . Εύχομαι όμως να είναι περαστικα τα της συζύγου και να σου θυμίσω ότι πρέπει και εσύ να κάνεις εξετάσεις, αν όχι για σένα για την γυναίκα σου που σε χρειάζεται γερό δίπλα της!

.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#220012 Μπιλλ ευχομαι να λυθουν ολα τα προβληματα και να ζησετε ευτυχισμενοι.
Οι ανθρωποι που παλευουν μες στην ζωη στο τελος ανταμειβονται και εσυ απεδειξες οτι παλευεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#220017 Bill ευχομαι να σου πανε ολα καλα.περαστικα στη συζυγο. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
belgarion έγραψε:Bill εγώ τέτοιου είδους δουλειά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου οπότε δεν μπορώ να το νιώσω, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι . Εύχομαι όμως να είναι περαστικα τα της συζύγου και να σου θυμίσω ότι πρέπει και εσύ να κάνεις εξετάσεις, αν όχι για σένα για την γυναίκα σου που σε χρειάζεται γερό δίπλα της!

.

Δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι αρκετοί εδώ μέσα κάνουμε χειρονακτικές δουλειές με φορτία 40-50-60 κιλών. Και μετά έχεις κάποιους γραφικούς γραφιάδες να σου λένε ότι δεν τρέχει και τίποτα μωρέ αν δουλεύεις ως τα 65+... Τους διαολοστέλνεις τώρα ή όχι; Στον αγαπητό Βασίλη ότι ήταν να πω τα είπα με PM και τηλεφωνικά. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#220039 Μια απλή παρατήρηση: όταν κάποιος απλά προσπαθεί να προκαλέσει, μάλλον πρέπει να μην του δίνουμε σημασία. Τσάμπα χαλιέστε ορισμένοι.
Στο ίδιο έργο θεατές, για μια ακόμη φορά: διαλέγω μια άποψη που ενοχλεί και την υπερασπίζομαι με σειρά ποστ και κατεβατά. Me vs. The world.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
REALZEUS έγραψε:
belgarion έγραψε:Bill εγώ τέτοιου είδους δουλειά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου οπότε δεν μπορώ να το νιώσω, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι . Εύχομαι όμως να είναι περαστικα τα της συζύγου και να σου θυμίσω ότι πρέπει και εσύ να κάνεις εξετάσεις, αν όχι για σένα για την γυναίκα σου που σε χρειάζεται γερό δίπλα της!

.

Δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι αρκετοί εδώ μέσα κάνουμε χειρονακτικές δουλειές με φορτία 40-50-60 κιλών. Και μετά έχεις κάποιους γραφικούς γραφιάδες να σου λένε ότι δεν τρέχει και τίποτα μωρέ αν δουλεύεις ως τα 65+... Τους διαολοστέλνεις τώρα ή όχι; Στον αγαπητό Βασίλη ότι ήταν να πω τα είπα με PM και τηλεφωνικά. :iconcool:

το να δουλεύεις μέχρι τα 65 ή δε ξέρω κι εγώ πόσο θα το φτάσουν δεν είναι καλό για κανένα

σίγουρα είναι σκότωμα για αυτόν που κάνει χειρονακτική εργασία δε το συζητώ, αλλά και ο γραφιάς μη νομίζεις ότι θα τα έχει 400.. από ένα σημείο και μετά χαζεύεις και χαζεύεις άσχημα

φυσικά και δεν είναι το ίδιο μη με παρεξηγήσεις, αλλά καλό δεν είναι ούτε για τον ένα ούτε για τον άλλο

και το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον κανείς δεν υπολογίζει να βγει στη σύνταξη, όλοι ευχόμαστε να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε για να μην πεθάνουμε από τη πείνα, θα πηγαίνουν ακόμα και οι γραφιάδες στα πρώτα στάδια της άνοιας ή του πάρκινσον (ας μη μιλήσω για άλλα χειρότερα που συμβαίνουν) να παλεύουν με το πληκτρολόγιο και το χαλασμένο μυαλό τους, αν φυσικά δε τους έχουν σουτάρει για νεότερους.

ΥΓ στο Βασίλη πάντως το μόνο που έχω να πω είναι ότι τον θαυμάζω γιατί κάνει αυτό που πρέπει και δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτονόητο να κάνεις αυτό που πρέπει, ξέρω αρκετούς που τα παρατάνε στα δύσκολα και θα έλεγα ότι είναι και οι περισσότεροι, όμως ευτυχώς υπάρχουν και αρκετοί που δε το βάζουν κάτω
Άβαταρ μέλους
By markvag
trident1971 έγραψε:Ελπιζω οι προστατευτικες ρομπες να μην ειναι ξεκουμπωτες. :lol:

Εξαρτάται... :ninja: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
markvag έγραψε:
trident1971 έγραψε:Ελπιζω οι προστατευτικες ρομπες να μην ειναι ξεκουμπωτες. :lol:

Εξαρτάται... :ninja: :lol: :lol:

ΩΩΩΩ, είστε sexy αγόρια :omg: :lol: :lol:

Anonymous Founder έγραψε:Μια απλή παρατήρηση: όταν κάποιος απλά προσπαθεί να προκαλέσει, μάλλον πρέπει να μην του δίνουμε σημασία. Τσάμπα χαλιέστε ορισμένοι.
Στο ίδιο έργο θεατές, για μια ακόμη φορά: διαλέγω μια άποψη που ενοχλεί και την υπερασπίζομαι με σειρά ποστ και κατεβατά. Me vs. The world.

Πολυ σωστος. :thumbsup:

Οταν καποιος σε ολοκληρες σελιδες συζητησης για ενα θεμα δεν γραφει παρα μονο καροϊδιες και υβρεις, (ενω οι υπολοιποι, ανεξαρτητως της γνωμης που εχουν, συζητουν και αναπτυσσουν την αποψη τους με επιχειρηματα, οπως νομιζει ο καθενας), πρεπει τον γραφουμε στα παλια μας τα παπουτσια και να μην αχολουμαστε. :(

Οντως, στο ιδιο εργο θεατες, για μια ακομα φορα: Ποσταρουμε κατι που βρηκαμε στο ιντερνετ, και οταν υπαρχει διαφορετικη γνωμη, το "υπερασπιζομαστε" με μια σειρα ποστ ανευ επιχειρηματων, που λοιδωρουν και υβριζουν οποιον εχει διαφορετικη αποψη:

- Ισχυριζομαστε οτι γραφει flame bait,
- παρακαλαμε τους "Μοντς να σβησουν αυτες τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ",
- επικαλουμαστε το κοινο θυμικο,
- αναρωτιωμαστε "σοβαρα" για την "καταντια του φορουμ"
- αποκαλουμε τα ποστ του αλλου "καθυστερημενα"
- αποκαλουμε τον ιδιο "ρουφιανο του αφεντικου".

και φυσικα

- απολαμβανουμε την ηρεμια μας ξεροντας οτι και που τα κανουμε αυτα δεν θα τρεξει τσάϊ... :s_yes
γιατι αυτος που εχει διαφορετικη αποψη, "τη διαλεξε επειδη ενοχλει" :thumbsdown:

Way to go. :protest:

ΥΓ για να μην ψαχνεις,
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=9&t=111&start=2820#p219851
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=9&t=111&start=2820#p219859
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Μια απλή παρατήρηση: όταν κάποιος απλά προσπαθεί να προκαλέσει, μάλλον πρέπει να μην του δίνουμε σημασία. Τσάμπα χαλιέστε ορισμένοι.

Τελικά να έχει ή να μην έχει κανείς άποψη? Γιατί απόψεις που "ενοχλούσαν" και "me vs the world" είχαν πολλοί στην παγκόσμια ιστορία. :lol:

Τεσπα δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή όχι αλλά κάτι τραβηγμένο δεν είπε ο άνθρωπος, συνέστησε ψυχραιμία και να μην σκίζουμε τα ρούχα μας όταν:

1. διαβάζουμε κάτι γνωστό και επαναλαμβανόμενο όπως οι απολύσεις στο Πλαίσιο
2. διαβάζουμε κάτι με φανφάρες όπως η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων
3. δεν ξέρουμε όλες τις απόψεις τον εμπλεκομένων (όχι ότι μπορεί να έχει δίκιο η διοίκηση του Πλαισίου αλλά λέμε τώρα)
4. απολύσεις συμβαίνουν καθημερινά σε 100δες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια και ιστορίες υπάρχουν πολλές και πιο τραγικές
5. τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν λυπούμαστε και δεν εκνευριζόμαστε αλλά δεν είναι και ΤΟ θέμα λόγω των προηγούμενων 4ρων σημείων.

btw την κοπέλα που απολύθηκε την θυμάμαι, με είχε εξυπηρετήσει αρκετές φορές και μια χαρά χαμογελαστή ήταν, απλά έκατσε στο Πλαίσιο περισσότερο από όσο το ίδιο το Πλαίσιο ήθελε.

αλήθεια για τα Public έχει κανείς άποψη σαν εργοδότες; είχα ψιλοκουβέντα με έναν δικό μας στα public εδώ και τον είδα λίγο σφιγμένο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#220119 Γενικώς διαπιστώνω μια ευαισθησία όταν θίγονται αριστερίζουσες απόψεις. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θίγω πολιτικά το θέμα! Δεν το κάνω ποτέ και δεν έχω γράψει ποτέ ούτε ένα ποστ στο συγκεκριμένο τόπικ. Θεωρώ πως κακώς μετράμε τόσο σοβαρά κραυγές από σωματεία και λοιπές ομάδες. Πχ παράδειγμα σημερινό που συνέβη πριν λίγο στην εταιρία που δουλεύω.

Σ' ένα από τα κτήρια εντός Αττικής κάνει έργα η ΕΥΔΑΠ και έχει μείνει το κτήριο χωρίς νερό. Η αντίδραση του σωματείου:

Συνάδελφοι,
το Δ.Σ. του Σωματείο Εργαζομένων έχει ήδη από το πρωί επικοινωνήσει με την εργοδοσία αλλά και με τους αρμόδιους Φορείς. Αν το πρόβλημα παραταθεί θα ζητηθεί εκκένωση του κτηρίου για να διασφαλιστεί η υγεία μας. Τα εμφιαλωμένα νερά σαφώς αποτελούν πρόσκαιρη και ΜΗ ενδεδειγμένη λύση

Go figure!! :lol: