Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#213549 ιδίως το πίσω μέρος από χαμηλή κ μεσαία γωνία ειναι στα μάτια μου χάλι (πολύ μεγάλα αμυγδαλωτά φώτα). Από ψηλή γωνία θα ήταν ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#213624 Περίπου 60χλμ στις 1000στροφές!! Αυτό είναι μακριά τελική σχέση....
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Περίπου 60χλμ στις 1000στροφές!! Αυτό είναι μακριά τελική σχέση....

Με 6η ναι, είχε κι άλλη μια. :lol:

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#213632 ...αυτη η...κολημμενη ταμπλετα τυπου οθονη παντως, λες και ειναι κινεζικο after-market δεν χωνευεται με τιποτα... :thumbsdown:
Και ειναι κριμα γιατι κατα τα αλλα το εσωτερικο της Α/GLA ειναι ομορφο...
Btw, λεγεται οτι και στο επερχομενο Fl του Α3 θα καταργηθει η απιστευτη αναδυομενη οθονη, -για λογους κοστους προφανως- την θεση της θα παρει μια σταθερη, οπως ειναι στο προσφατο Α4...

Νικο οι τροχοι της GLA ηταν 17αρηδες 225/45?
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#213633 Στις φωτο του εσωτερικου, το πραγματακι πίσω απο τον περιστροφικο διακοπτη του ηχοσυστηματος, τι ειναι?

.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#213650 περι οθονης θα συμφωνησω με Γρηγορη.

περι καντραν σαφως πιο μοντερνο και με περισσοτερες πληροφοριες σε σχεση με το αντιστοιχο της bmw.

περι υαλοκαθαριστηρων ειχα την εντυπωση οτι αριστερα υπαρχει δευτερος μοχλος για τη λειτουργια τους.

πολυ ωραιο παντως να μην εχει τιποτα στο τουνελ, ουτε λεβιε, ουτε χειροφρενο.

περι οθονης α3 και παντα πανω να ειναι, ειναι ομορφα σχεδιασμενη και δεν φαινεται παραταιρη σαν αυτης της μερσεντες. Φανταζομαι οτι και για λογους μακροζωιας του μηχανισμου που την ανεβοκατεβαζει να την καταργουν.
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 30 Ιαν 2016, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#213652 Νομίζω ναι 17"

Focusman91 έγραψε:Στις φωτο του εσωτερικου, το πραγματακι πίσω απο τον περιστροφικο διακοπτη του ηχοσυστηματος, τι ειναι?

.

Ένα άκρως εκνευριστικό immobilizer με κωδικο που αν δε βάλεις το σωστό κωδικό με τη πρώτη την έκατσες. Θέλεις να το σπάσεις. Χαχα.

Άβαταρ μέλους
By GTS
#213659 Ετσι που τα περιγραφεις δεν θα μου αρεσε παροτι το GLA45 AMG είναι εκπληκτικο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:Ετσι που τα περιγραφεις δεν θα μου αρεσε παροτι το GLA45 AMG είναι εκπληκτικο.

Ναι δε θα σου άρεσε. Η Χ1 μου άρεσε περισσότερο αλλά από πλευράς σχεδίασης το εσωτερικό της merc ειναι πιο ωραίο.

Άβαταρ μέλους
By edmond
#213682 συμφωνώ για οθόνη αλα ταμπλετ. απορω που η μερκ το έχει απλώσει σε πολλά μοντέλα της.
οι υαλοκαθαριστήρες ακόμα πατεντιάρηδες είναι? μια ζωη ήταν χαρακτηριστικό της φίρμας, τι εμμονή είναι αυτή?
και πάνω που πηγαίναν να με ψήσουν ότι η gla είναι καλύτερη από το q3 που οδηγώ που και που. :lol: του οποίου q3 η οθόνη είναι αναδυόμενη αλα λαπτοπ και όχι pop-up.
btw η χ1 είναι -αισθητά- μεγαλύτερο αμάξι από την μερκ ή είναι ιδέα μου?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
edmond έγραψε:συμφωνώ για οθόνη αλα ταμπλετ. απορω που η μερκ το έχει απλώσει σε πολλά μοντέλα της.
οι υαλοκαθαριστήρες ακόμα πατεντιάρηδες είναι? μια ζωη ήταν χαρακτηριστικό της φίρμας, τι εμμονή είναι αυτή?
και πάνω που πηγαίναν να με ψήσουν ότι η gla είναι καλύτερη από το q3 που οδηγώ που και που. :lol: του οποίου q3 η οθόνη είναι αναδυόμενη αλα λαπτοπ και όχι pop-up.
btw η χ1 είναι -αισθητά- μεγαλύτερο αμάξι από την μερκ ή είναι ιδέα μου?

Δεν είναι καθόλου ιδέα σου. Λες και είναι μια κατηγορία επάνω.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#213765 Την Χ1 την παραέχουν μεγαλώσει, πρέπει να κοντεύει να γίνει όσο ήταν η αρχική Χ3. Και δεν έχουν και χώρο (από πλευράς ονομάτων εννοώ) να βγάλουν κάτι πιο μικρό, πως θα το πούνε Χ0;
Οι υαλοκαθαριστήρες πατητοί του αριστερού μοχλού είναι στάνταρ από πάρα πολύ παλιά στην Mercedes, το είχε και η 200/8 του 1968.
Η οθόνη της Mercedes όντως μοιάζει πολύ λάθος, σαν σκέψη τελευταίας στιγμής. Πάντως και η BMW στο i3 τέτοια έχει.... τελικά την καλύτερη οθόνη την έχει το Tesla! Στην πράξη όμως το να την έχεις τόσο ψηλά είναι μάλλον το πιο βολικό ώστε ο οδηγός να βλέπει τι γίνεται χωρίς να ψάχνει, ειδικά για πλοήγηση.

Πάντως η GLA δείχνει πιο όμορφη από τις φωτό αυτές, ίσως να είναι το χρώμα αλλά πρέπει να έχει και παραμόρφωση.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#219525 Πυροβόλο!

Εικόνα

Εικόνα

Θα γράψω εντυπώσεις αργότερα.

Άβαταρ μέλους
By JBT
#219554 H-RV και Jazz έλεγε σήμερα το πρόγραμμα.

1,5 μπετζίνα με το αυτόματο.

:s_crazy

Τι έκανες πάλι ρε μαμά Χόντα... Κι από τέτοιο :s_roses κι από τέτοιο :slap:

:lol: