italakias έγραψε:To πιο βαρετο πραμα σε ενα φορουμ ειναι οταν ξεκινανε οι τεχνικες αναλυσεις για θεματα που δεν απασχολουν κανεναν στην πραγματικοτητα.
Σταμάτα να διαβάζεις τότε.
italakias έγραψε:To πιο βαρετο πραμα σε ενα φορουμ ειναι οταν ξεκινανε οι τεχνικες αναλυσεις για θεματα που δεν απασχολουν κανεναν στην πραγματικοτητα.
Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη και να μην θέλεις να το δεις τεχνικά το ζήτημα, το ότι το έχει πάρει... επ' ώμου ο
(για να μην παρεξηγηθούμε με τον... δικό μας!)
καταλαβαίνεις πως κάτι βρωμάει...
) και επειδης διατηρω καποιες αμφιβολιες για το οτι «Τμήμα Επικοινωνικών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσηςτης Σχολής Ρυθμιστικών Αρχών της Φλωρεντίας (Florence School of Regulation), που εδρεύει στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας ως πρόγραμμα του Robert Schuman Centre for Advanced Studies. Η σχολή (FSR C&M) συνεργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με τον Φορέα Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC)» δινει γραπτως μια τοσο χοντρη |λογοκρισία| (τι προβλεπει η Συμβαση της Γενευης για τον αριθμο των πολυπλεκτων), διατηρω επιφυλαξεις. Επισης απλο.
για το τι προβλεπει η Συμβαση της Γενευης για τον αριθμο των πολυπλεκτων, δεν διατηρειτεAsimov έγραψε:Άλλη επιχείρηση στη θέση τους (εκτός από τράπεζα) θα είχε ή δεν θα είχε κλείσει;
(καπιταλισμός κι ετσ'... )

Alxnks έγραψε:Για τις απορίες σχετικα με το εαν πάρουν κανάλια που ηδη χρωστανε, παλι άδεια.
Εγώ σας λέω το σεναριο ακομα κι οτι βάζουν κι ορο να μην μπορεί να γίνει αυτό, να μην μπορεί να πάρει άδεια παλι ο "ΣΚΑΙ". Ποσο δύσκολο είναι λέτε να πάρει άδεια ο "ΝΕΟΣ ΣΚΑΙ", "ΣΚΑΙ[REGISTERED SIGN]", whatever ΣΚΑΙ; Βλέπε "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" -> "ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" που το ΝΕΟΣ γράφτηκε αρχικα με μικρά γραμματα έως που παραλήφθηκε εντελως και ζησανε αυτοι καλά κι εμείς χειρότερα!
Το θέμα μπαζει απο παντού. Πολύ το θέλω τώρα που ψηφίστηκε, να τους πάνε σε ελληνικά κι ευρωπαϊκά δικαστήρια.
bibendum έγραψε:Παντως περα απο τη πολιτικη κριτικη που ορθως κανουμε δεν το αποκλειω το συγκεκριμενο νομοσχεδιο να εχει ερθει κατοπιν συμφωνιας καναλαρχων - κυβερνησης. Αν κρινουμε απο το προγραμμα που πανω απο το 50% ειναι κονσερβα, που οι live εκπομπες ειναι ελαχιστες και για ολες υπαρχει γκρινια ισως αυτο το νομοσχεδιο ειναι μια ευκαιρια για βελουδινο κλεισιμο. Απο την αλλη βεβαια σκουζουμε για να φανουμε πειστικοι στο ποπολο. Ο ΣΚΑΪ εχτες ειχε απεργια και δεν ειχε τι να βαλει και επαιζε σε επαναληψη ειδησεις. Ειδησεις σε επαναληψη το 2016 που και live να ειναι οι ειδησεις λενε παλια πραγματα. Το STAR εχει καποιες ταινιες που ανα 15 μερες βαζει τις ιδιες. Σηριαλ πλεον δεν παιζουν και δεν υπαρχουν φραγκα για νεα σηριαλ. Ο ΑΝΤ1 παιζει ακομα Κωνσταντινου κ Ελενης;
elteo έγραψε:Alxnks έγραψε:Για τις απορίες σχετικα με το εαν πάρουν κανάλια που ηδη χρωστανε, παλι άδεια.
Εγώ σας λέω το σεναριο ακομα κι οτι βάζουν κι ορο να μην μπορεί να γίνει αυτό, να μην μπορεί να πάρει άδεια παλι ο "ΣΚΑΙ". Ποσο δύσκολο είναι λέτε να πάρει άδεια ο "ΝΕΟΣ ΣΚΑΙ", "ΣΚΑΙ[REGISTERED SIGN]", whatever ΣΚΑΙ; Βλέπε "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" -> "ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" που το ΝΕΟΣ γράφτηκε αρχικα με μικρά γραμματα έως που παραλήφθηκε εντελως και ζησανε αυτοι καλά κι εμείς χειρότερα!
Το θέμα μπαζει απο παντού. Πολύ το θέλω τώρα που ψηφίστηκε, να τους πάνε σε ελληνικά κι ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Για τον ΣΚΑΙ λένε ότι ο Αλαφούζος θα συνεργαστεί με Λάτση (=ισχυρές πλάτες).
Adriver έγραψε:Τη λέξη multiplex στα ελληνικά λογικά πρέπει να την λέμε πολύπλεξη ή κάπως πιο ελεύθερα «πακέτο προγραμμάτων». [....]
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]