Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#17996 Όχι, δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα! :lol:

Pik και η συνάδελφος είναι καλή κοπέλα, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε έτσι για άτομα που δεν γνωρίζουμε. Απλά έκανε μια πλάκα και δεν υπολόγισε καλά τις επιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Όχι, δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα! :lol:

Pik και η συνάδελφος είναι καλή κοπέλα, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε έτσι για άτομα που δεν γνωρίζουμε. Απλά έκανε μια πλάκα και δεν υπολόγισε καλά τις επιπτώσεις.

προφανως εσυ ξερεις καλυτερα.. :iconcool:

τεσπα ολα καλα στο τελος. :)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Χρήστος Λάππας έγραψε:Όχι, δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα! :lol:

Ή τις υπολόγισε :shifty: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By vengas
#19466 χτες ήμουν όλη μέρα Μάντσεστερ....έφαγα κανένα τρίωρο περιμένοντας το τρένο στο σταθμό :yahoo: ΠΩΩΩΩΩ, ΣΟΚ and ΔΕΟΣ :lipsealed:
καλά, απλά δεν υπάρχουν τα γκομενάκια...Υπάρχουν και ξανθιές στυλ Σουηδέζες, υπάρχουν θεσπέσια γκομενάκια με καμπύλες :inlove: , οι μισές με ψιλοτάκουνες γόβες :metalo: :superman: :s_wacko
ΧΑΜΟΣΣΣΣΣ
Υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός μεταξύ τους :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By vengas
#19471 Πήγα να πιω καφέ στον πάνω όροφο με θέα κάτω, καλά είχα μείνει....Γύρισα μετά Μπρίστολ και ήμουν με μια έκφραση -_-
:lol:
Το πιο γαμάτο είναι ότι αν παρατηρήσεις ότι τις προσέχεις δείχνουν ότι τους αρέσει και σκάνε κ χαμόγελο :metalo: :s_wacko
ΚΟΥΠΕΑ παράτα τα όλα έλα δω πάνω :lol:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#19788 Με σπασμενο χερι που να ερθω. Αν και σημερα που βγηκα στη γυρα ειχα ρεντα . Μου μιλησε μια χηρα με ερωτικη διαθεση μαλιστα αλλα δεν ειχα αλλο παυσιπονο.
Βυζαρουδες γενικα οι αγγλιδουλες φιλε μου. Σαχλες ομως. Διχως ουσια. Γνωρισα μερικες στην αεροπορικη μου καριερα σε Μυκονο Χερσονησο (Κρητη) Σαντορινη .
So easy to be good
Άβαταρ μέλους
By bill33
F&G έγραψε:Με σπασμενο χερι που να ερθω. Αν και σημερα που βγηκα στη γυρα ειχα ρεντα . Μου μιλησε μια χηρα με ερωτικη διαθεση μαλιστα αλλα δεν ειχα αλλο παυσιπονο.
Βυζαρουδες γενικα οι αγγλιδουλες φιλε μου. Σαχλες ομως. Διχως ουσια. Γνωρισα μερικες στην αεροπορικη μου καριερα σε Μυκονο Χερσονησο (Κρητη) Σαντορινη .
So easy to be good

Κολυμπώντας θα πας;
Άβαταρ μέλους
By umaga
#21861 λοιπον τo θεμα εχει ως εξης
ειναι μια που μου κολλαει, με το που με βλεπει "καλως το μωρο" καλως το αστερι" και κατι τετοια οκ της εχω πει κανα δυο φορες να παμε για καφε αλλα δεν, επισεις εστειλα κατι τραγουδακια σε μεσο κοινωνικης δικτυωσης...
και μου ερχετια μηνυμα (σε τριτο ενικο) που λεει να συνελθω διοτι η ταδε δεν εινια ελευθερη...
αναρωτιεμαι το εχει γραψει η ηδια σε τριτο ενικο, το εγραψε ο γκομενος της, τελος παντον αυτο δεν εχει σημασια
με λιγα λογια αυτη παει γυρευοντας εγω πρεπει να "συνελθω" :superman:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#21876 Αρχικα πρεπει να μας πεις τι τραγουδακια της εστειλες στο μεσο κοινωνικης δικτυωσης, για να κρινουμε αν ειχες ελπιδες να σπρωξεις ή πηγαινες για friendzone. :lol:

Εαν εχεις σκοπο απλα να σπρωξεις, τοτε αγνοησε το μηνυμα σε 3ο ενικο.
Εαν θες σχεση αγνοησε το γκομενακι γενικοτερα δεν ειναι γι'αυτη τη δουλεια.
Εαν θες γάμο, πες μας ζώδιο και ωροσκοπο να ρωτησουμε τον Κουπεα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
umaga έγραψε:γαμους και σχεση δε θελω
της εστειλα "να κανουμε εναν ερωτα ολο τρελα" :s_blush

Ευτυχώς που δεν άφησες υπονοούμενα :s_rofl :s_rofl