Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
red_monster έγραψε:Εχετε δίκιο σε αυτο, ηταν δικια μου παρανόηση σε συζήτηση με γυμναστή ομάδας ποδοσφαίρου ... Η διάφορα ειναι περι το 20% υπέρ των μυών

Ξέρεις που το παρατήρησα real life αυτό; Όταν ήμουν μικρός που δεν είχα ίχνος λίπους δυσκολεύμουν αρκετά να μείνω στην επιφάνεια όταν κολυμπούσα, όταν έβαλα λίπος επεπλεα για πλάκα :lol:

Γενικά ο μυώδης είναι πιο μασίφ κι επειδή δε πιστεύω στο μύθο των βαρυκόκαλων όταν βλέπω τύπους που φαίνονται πιο λίγα κιλά από ότι πραγματικά είναι είναι συνήθως αρκετά μυωδεις
Άβαταρ μέλους
By Serf
red_monster έγραψε:Δεν σημαίνει αλλα εχει πολυ καλές πιθανότητες... Οι ΟΥΚαδες ειναι μυϊκα κτήνη, ο σονικιαν που είχα στο πευκο λοχαγο και εκανε τόσες ελξεις όσες ολα τα υπόλοιπα στελεχοι μαζι το ιδιο... Άνθρωπος που ασκείται καθημερινά κοιλομπα δεν εχει...

Στο 1.80 με δυνατό μυικο και χαμηλό λίπος και 1.80 με μύες πάλι αλλα λίπος, ποιος τρέχει πιο γρήγορα τον μίλι με πλήρες φόρτο ;

Καλο ειναι να μην ειμαστε απόλυτοι και απο τις 2 πλευρές, αλλα οχι και να χρυσωνουμε το χάπι των στελεχών μας

Στον http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=71071&cat_id=14 αναφέρεσαι;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
cabala10 έγραψε:τα ουκ εχουν παψει να ειναι παραδειγμα εδω και πολλα χρονια (αλιμονο αν θεωρουμε τυπους τιγκα στα αναβολικα και στην κοκα παραδειγμα στρατιωτη)

το να βγαζεις 10 χλμ στιβο με εξαρτυση και εγω δεν ξερω τι αλλο δεν λεει τιποτα αμα δεν ξερεις να τρεχεις σε βουνο οσα χλμ και να βγαζεις θα εισαι παντα τελευταιος τα ιδια και στο νερο η αντοχη στο στιβο δεν εχει να κανει με τιποτα αμα δεν εχεις τεχνικη (που το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει δυστηχως )θα μεινεις απο αναπνοες στα πρωτα 1-2 χλμ

wtf??
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Serf έγραψε:
red_monster έγραψε:Δεν σημαίνει αλλα εχει πολυ καλές πιθανότητες... Οι ΟΥΚαδες ειναι μυϊκα κτήνη, ο σονικιαν που είχα στο πευκο λοχαγο και εκανε τόσες ελξεις όσες ολα τα υπόλοιπα στελεχοι μαζι το ιδιο... Άνθρωπος που ασκείται καθημερινά κοιλομπα δεν εχει...

Στο 1.80 με δυνατό μυικο και χαμηλό λίπος και 1.80 με μύες πάλι αλλα λίπος, ποιος τρέχει πιο γρήγορα τον μίλι με πλήρες φόρτο ;

Καλο ειναι να μην ειμαστε απόλυτοι και απο τις 2 πλευρές, αλλα οχι και να χρυσωνουμε το χάπι των στελεχών μας

Στον http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=71071&cat_id=14 αναφέρεσαι;

Ναι

Δύναμη, αντοχή και σεβασμός...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
trident1971 έγραψε:
cabala10 έγραψε:τα ουκ εχουν παψει να ειναι παραδειγμα εδω και πολλα χρονια (αλιμονο αν θεωρουμε τυπους τιγκα στα αναβολικα και στην κοκα παραδειγμα στρατιωτη)

το να βγαζεις 10 χλμ στιβο με εξαρτυση και εγω δεν ξερω τι αλλο δεν λεει τιποτα αμα δεν ξερεις να τρεχεις σε βουνο οσα χλμ και να βγαζεις θα εισαι παντα τελευταιος τα ιδια και στο νερο η αντοχη στο στιβο δεν εχει να κανει με τιποτα αμα δεν εχεις τεχνικη (που το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει δυστηχως )θα μεινεις απο αναπνοες στα πρωτα 1-2 χλμ

wtf??

πες μου τωρα οτι πεφτεις απο τα συννεφα :inlove: :lol: και δεν ηξερες οτι ειδικα μετα το 2004 εκει μεσα εχουν γινει παπαδες..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#21905 Καλυτερα θα ηταν ενα τοπικο του στυλ "επαγγελματα , αληθειες κ ψεμματα" οπου θα συζητουνται τα διαφορα επαγγελματα με τα υπερ κ τα κατα τους.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
cabala10 έγραψε:
trident1971 έγραψε:

wtf??

πες μου τωρα οτι πεφτεις απο τα συννεφα :inlove: :lol: και δεν ηξερες οτι ειδικα μετα το 2004 εκει μεσα εχουν γινει παπαδες..

Που να το ξερω? Η μεγαλυτερη σχεση που εχω με τα ΟΥΚ ειναι που εχω φαει στην ταβερνα κατω απο το φουγαρο της ΔΕΗ στο Κερατσινι... την εχει πρωην ΟΥΚας :eat:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#22019 και εγω δεν ξερω τι ακριβως εγινε και ψοφησαν τα πραγματα εκει περα..
το 2004 ηταν η χρονια που τα ουκ ηταν τα μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας (νομιζω εφτασαν το 80%) γιατι επρεπε να υπαρχουν πολλοι λιμενικοι με βατραχοπουλαδα για το θεαθηναι στο λιμανι εν οψει τον ολυμπιακων αγωνων...μονο οσοι εσπασαν ποδια χερια στην εκπαιδευση δεν περασαν εκεινη την χρονια..

του μποζιδη την ταβερνα λες?
Άβαταρ μέλους
By tzampo

Υπήρχε και άλλος στις ΕΔ με αρμένικο επίθετο?
Γιατί γνωρίζω μόνο έναν που ήταν τούμπανο.Σε ποια χρονολογία αναφέρεσαι ?

Edit: άκυρο,μόλις είδα το λινκ του army.gr
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#24641 Είχαμε μια συζήτηση τις προάλλες:

Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας ενέκρινε σήμερα νόμο που θεσπίζει την υποχρεωτική στράτευση και για τις γυναίκες, μια εξέλιξη την οποία χαρακτήρισε ιστορική η υπουργός Άμυνας Ίνε Έρικσεν Σοράιντε. Η πρώτη εκπαιδευτική σειρά στρατεύσιμων οπλιτών στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται γυναίκες θα κληθεί το καλοκαίρι του 2016.

Τις τελευταίες δεκαετίες στις γυναίκες επιτρεπόταν να εντάσσονται εθελοντικά στις ένοπλες δυνάμεις.

Η αλλαγή αυτή θα επιτρέψει στις δυνάμεις της Εθνικής Άμυνας να «στρατολογήσουν το καλύτερο στρατιωτικό προσωπικό με το μεγαλύτερο κίνητρο», έκρινε η Έρικσεν.

Ο νόμος ως σήμερα όριζε ότι όλοι οι άνδρες 19 ως 44 ετών υποχρεούνται να υπηρετήσουν θητεία έως και 19 μηνών στις ένοπλες δυνάμεις. Η θητεία τυπικά είναι 12 μήνες.

Υπάρχουν πρόνοιες εναλλακτικής θητείας για αντιρρησίες συνείδησης

Η Νορβηγία με το νόμο αυτό γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα ή κράτος μέλος του ΝΑΤΟ που επεκτείνει εν καιρώ ειρήνης την υποχρεωτική στράτευση για όλους τους πολίτες της ανεξάρτητα από το φύλο τους. Γενικά η τάση στην Ευρώπη είναι η αντίστροφη, δηλαδή η σταδιακή κατάργηση της στρατιωτικής θητείας.

Εκτός Ευρώπης, το Ισραήλ έχει θεσπίσει επίσης την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Οι γυναίκες στη Νορβηγία είχαν δικαίωμα να υπηρετούν στον στρατό σε εθελοντική βάση από το 1976. Σήμερα φθάνουν το 10% των στελεχών των νορβηγικών ενόπλων δυνάμεων.

Πηγή: naftemporiki.gr