- 11 Φεβ 2016, 12:37
#218646
Guys,
εμεις βγαζαμε τις ρεγγες τις καρφωναμε με πηρουνι, βαζαμε και ενα χασαποχαρτο στο τασακι και την ψηναμε, τι να λεμε τωρα, μαγικες στιγμες.
Βαζαμε και στην αιθουσα συνεδριασεων τη φουφου καμμια φορα, ψηναμε κανα κοψιδι, κατεβαινε το αφεντικο, τον κερναγαμε.
Μετα οι πωλητες γραφαμε και καμμια προσφορα για κανα πελατη, με τα ξυγκια στα δαχτυλα να αφηνουν watermark, έτσι τα παιρναμε τα εργα πληροφορικης, αμ πως. Οταν ερχονταν πελατες για demo, ψηναμε αρνι στην ταρατσα.
Οταν εσκαγε η Oracle ή η Microsoft τους πεταγαμε λουλουδια και βγαζαμε τα ουισκια για να παρουμε εκπτωση για κανα διαγωνισμο, αλλιως δουλεια δεν γινοταν. Στην ΙΒΜ/HP βγαζαμε και γκομενες. Ετσι λαϊκα τη βγαζαμε, εμεις οι ασχετοι με επχειρησεις, να με συμπαθατε που ειπα για τις φακες.