mirage έγραψε:Δεν ξερω τι εχουν Καβαλα. Θεσσαλονικη ειχαν Focus diesel πριν περιπου ενα χρονο.
οκ, ευχαριστώ
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:ωραία, τότε θα πάρω focus κατηγορία με 220€ από αυτούς. δλδ τί να περιμένω περίπου?
Ένα Ford Focus or similar;

Δεν αφορά πολλούς αυτό, αλλά: Northgate Vehicle Hire.
Καλή εξυπηρέτηση, έχουν βαν και επιβατικά αυτοκίνητα και οι τιμές τους είναι πολύ ανταγωνιστικές σε κάμποσες κατηγορίες (αν και δεν έχουν τόσα πολλά car segments), φτηνότερα κι από Arnold Clark και από τις γνωστές εταιρίες. Παλιότερα για ανάλογη χρήση είχα νοικιάσει από Sixt γιατί είχαν κάτι προσφορές, αλλά αυτή τη φορά δεν είχαν κάτι ανάλογο.
https://www.northgatevehiclehire.co.uk/ ... cle-range#
Οι τιμές που δίνει είναι λίγο παραπάνω από τον sir τρομάρα του.
Επιπλέον, personal hire δεν είναι μόνο τα leasing;

Ένας άλλος είχε κλείσει στη sixt κατηγορία 107. Τελικά πήρε ibiza diesel... Όλα αυτά στο αεροδρόμιο καβάλας.
When the going gets tough, the tough get going
Tapatalk & XT1068
Εγω πηρα παντως ακριβως οτι εκλεισα οχι μονο κατηγορια αλλα και μοντέλο και ειμαι παντα πολυ ευχαριστημενος.

Tapatalk & XT1068
< >
funkyreverend έγραψε:Έχει επιχειρήσει κανείς να νοικιάσει αυτοκίνητο από την Goldcar; Οι τιμές τους είναι απίθανες, τόσο που φοβάμαι μην νοικιάζουν μόνο τις φωτογραφίες των μοντέλων.
Πραγματικά πολύ χαμηλές φαίνονται...... Δεν ξέρουν τι κάνουν αυτοί οι Ισπανοί γι αυτό τους παίρνουν τα σπίτια !
37,5€ τελική για ένα ΠΣΚ (με παράδοση Δευτέρα) για "Opel Mokka, Renault Captur, Nissan Juke" και μάλιστα το ΠΣΚ των Βαίων....
Μου φαίνεται ότι θα αντισταθώ.