Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#217970 Όπως λένε και οι κινέζοι , "ακόμα και ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα βήμα".
Κόντρα λοιπόν στη μαυρίλα των καιρών, σε μνημόνια, σε απειλές από παντού και σε καιρούς χυδαιότητας που λέει και ένας καλός άνθρωπος :) εμείς (ο Διγέτιος δηλαδή και εγώ επικουρικά), αποφασίσαμε να το ρίξουμε στις καλές τέχνες. :lol:
Έτσι λοιπόν σήμερα 9/2/16, η 107, το διαμάντι του καλού φίλου D-jet φορτώθηκε για να μεταφερθεί στο χώρο που θα γίνει το μεγάλο στριπτίζ.
Όταν με το καλό έχουμε νέα θα τα ριπορτάρουμε εδώ.
Και αν όλα πάνε καλά, θα φτιαχτεί ένα κεφάλαιο στα κλασσικά με όλη την περιπέτεια. Φυσικά με πλούσιο φωτορεπορτάζ.
Όλα αυτά γιατί η σωτηρία της ψυχής είναι όντως πολύ μεγάλο πράγμα :)

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#217973 Με το καλό να γίνουν όλα, χωρίς δυσαρεστες εκπλήξεις και να έρθει στο τέλος ένα αποτέλεσμα που θα το καμαρωνει όλο το φόρουμ!

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#217976 Μπράβο στον Αλέξανδρο που πήρε την μεγάλη απόφαση, είθε όλα να πάνε καλά και να την καμαρώσουμε σύντομα στους δρόμους! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#217984 μπραβο! αναμενουμε φωτο και σχολια ! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Anonymous Founder έγραψε:Για να παίρνει ιδέες ο Αλέξανδρος...

Αν της βάλεις πορτοκαλιά φλασάκια και πίσω φώτα και βγάλεις αυτή την απαίσια μάσκα είναι κομπλέ... Από τα λίγα αυτοκίνητα που μ'αρέσουν και με BBS, μόνο που ο σωστός μαφιόζος τις έχει χρυσαφί ή μαύρες...
Ο Ηταφής, ο πονηρός, έχει στο νου του κάτι τέτοιο:
http://2.bp.blogspot.com/-NFeWd6a7QoM/T ... _2,6_6.jpg
έλα, όμως που είμαι σαν το Μοχάμαντ με τη μερσίντες πιο πάνω...αν σκάσω με κανα τέτοιο δίπλα μου θα γελάνε και οι πέτρες (του τα μασουλάει του παππού θα σκεφτούν :rtfm: ).
:lol:

Εγώ πάλι τη θέλω, χαμηλωμένη μεν, με τα πλαστικά τα τάσια δε:
Εικόνα
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:Όπως λένε και οι κινέζοι , "ακόμα και ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα βήμα"

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά και εμψυχωτικά σας λόγια, παιδιά!
Ο BEAMS είναι άνθρωπος των πράξεων και όχι της κουβέντας του αέρα ενώ ενεργεί σαν kick-starter για εμένα. Χωρίς την ψυχολογική υποστήριξη αλλά και την επι της ουσίας βοήθειά του (3 άνθρωποι x2 νεφρά ο καθένας για να τσουλήσει το τέρας) δεν θα το είχα επιχειρήσει με τίποτα...
Είμαι πολύ τυχερός που με τιμά με τη φιλία του.

Από εκεί και πέρα, θέλω να πιστεύω ότι η τύχη βοηθά τους τολμηρούς. :oops:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#218402 Μπράβο D-Jet και BEAMS! :yahoo:
Aδημονούμε για πλήρη ενημέρωση από το μέτωπο του ομορφότερου αυτοκινήτου του φόρουμ..

Εν τω μεταξύ αναρωτιέμαι....

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7472741/

BEAMS θα το πρότεινες στο φίλο μας ή θα δίσταζες λόγω χιλιομέτρων?
Έχει την πόρτα του συνοδηγού φτιαγμένη σαν τον κ@λο της μαιμούς και δεν έχει στροφόμετρο, αλλά από την άλλη έχει αερόσακο, ηλιοροφή ,καλά δέρματα, a/c και καλή τιμή...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
tsilis έγραψε:
BEAMS θα το πρότεινες στο φίλο μας ή θα δίσταζες λόγω χιλιομέτρων?
Έχει την πόρτα του συνοδηγού φτιαγμένη σαν τον κ@λο της μαιμούς και δεν έχει στροφόμετρο, αλλά από την άλλη έχει αερόσακο, ηλιοροφή ,καλά δέρματα, a/c και καλή τιμή...

Παίρνεις μια καλή 190 (αυτή δεν είναι), αγοράζεις αυτή της αγγελίας για 500 ευρώ, κάνεις τράμπα τις ζάντες κατευθείαν και την κρατάς στην αποθήκη για κανιβαλισμό. Έτσι εξασφαλίζεις την καλή για κάθε μέρα για κάμποσα χρόνια :lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#218606 Ρε παιδιά εγώ ξέρω ότι οι ναυτικοί κάνουν λίγα χιλιόμετρα. Αυτό έχει λίγο λιγότερα απ' τις ταξιτζίδικες :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
rocsta έγραψε:Ρε παιδιά εγώ ξέρω ότι οι ναυτικοί κάνουν λίγα χιλιόμετρα. Αυτό έχει λίγο λιγότερα απ' τις ταξιτζίδικες :dizzy:

Το έπαιρναν η γυναίκα του και τα παιδιά του όταν έλειπε ταξίδι ρε παιδί μου, πώς κανεις έτσι ? :lol: :iconcool:

ΒΕΑΜS για πες, γιατί δεν είναι καλή?
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
tsilis έγραψε:ΒΕΑΜS για πες, γιατί δεν είναι καλή?

Χανιά, ναυτικός (αυτό που είπες με το γιο έχει πολύ βάση), 22 χρόνια, καμία φωτό από μηχανή , καμία φωτό από κάτω (το θεωρώ πολύ σημαντικό σε τόσων ετών αυτοκίνητο) λεπτομέρειες όπως το τσάτρα πάτρα φτιάξιμο της πόρτας....δεν ξέρω, αν θα έμπαινα σε διαδικασία να αγοράσω 190 σήμερα και να τη χρησιμοποποιώ σχεδόν κάθε μέρα, θα προτιμούσα κάποια που να έχει δουλέψει Αθήνα και φυσικά θα υπολόγιζα να της ρίξω και ενάμιση χιλιάρικο. Είμαι βέβαιος πως θα το θέλει. Αυτή από εκεί κάτω, έχω την αίσθηση πως θα θέλει πολλά παραπάνω.