Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#217586 Σαφώς πιο εύπεπτη σχεδιαστικά από την FF.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:13.5:1 σχέση συμπίεσης
Επίσης λένε για εξέλιξη της 4RM (η ονομασία της 4κίνησης της Ferrari).

Το κοστούμι λέει για 550.000 ευρώ στην Ελλάδα.

550? :svivhaha:

Σε 3 χρονια θα είναι 160 χιλιαρικα. Η καλυτερη αγορα γιατι εχουν 7 χρονια δωρεαν σερβις και συντηρουντε σωστα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#217741 Έχει ενεργητική τετραδιεύθυνση, όπως και η F12tdf. Εδώ όμως συνδυάζεται και με την τετρακίνηση στις πρώτες 4 ταχύτητες η οποία δίνει κίνηση μπροστά κατευθείαν από τον κινητήρα μέσω συμπλεκτών.
Άβαταρ μέλους
By kacey
belgarion έγραψε:Εμένα γιατί μου φαίνεται γελοίο το όνομα?

.

γιατι το διαβαζεις "ελληνικα" ισως? GTC 4 (κίνητη) Lusso (λουξ).
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#217836 Δεν το διάβασα ελληνικά, απλά δεν μου αρέσει γενικότερα όταν οι εταιρείες χρησιμοποιούν ονόματα ή ακρωνυμια που προέρχονται από το παρελθόν τους για να δημιουργήσουν έναν αχταρμα. Γιατί δεν μπορούσε να είναι μόνο gtc η μόνο lusso αλλά να είναι όλα μαζί σε ένα όνομα ?

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#217867 εχει απο παλια τετοιες ονομασιες μοντελλων η Ferrari.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#217889 Όλα μαζί, σε ένα όνομα, χωρίς κενά ?

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kacey έγραψε:
belgarion έγραψε:Εμένα γιατί μου φαίνεται γελοίο το όνομα?

.

γιατι το διαβαζεις "ελληνικα" ισως? GTC 4 (κίνητη) Lusso (λουξ).

Το 4 υποδηλώνει τετραθέσιο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By panos2171
REALZEUS έγραψε:Σαφώς πιο εύπεπτη σχεδιαστικά από την FF.

Αν δεν είχαμε την FF τα ίδια σκ@τά θα μας φαινόταν, τώρα όντως φαίνεται λιγότερο έκτρωμα. :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By DAP
#231462 Τωρα πρωτομπαινω εδω και ο λογος ειναι οτι διαβασα (σημερα,πρωι-πρωι για να παει καλα η μερα μου) σε ενα βιβλιο οτι μια Ferrari 250 GTO τιμαται USD.28.500.000.... :dizzy: Ναι μετρησα και ξαναμετρησα τα μηδενικα.... Επειδη τα εχω αυτα τα λεφτα να μπω στον πειρασμο; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
DAP έγραψε:Τωρα πρωτομπαινω εδω και ο λογος ειναι οτι διαβασα (σημερα,πρωι-πρωι για να παει καλα η μερα μου) σε ενα βιβλιο οτι μια Ferrari 250 GTO τιμαται USD.28.500.000.... :dizzy: Ναι μετρησα και ξαναμετρησα τα μηδενικα.... Επειδη τα εχω αυτα τα λεφτα να μπω στον πειρασμο; :lol: :lol:

Μηπως να περιμενες την επομενη δημοπραισα μπας και ευρισκες κατι παρομοιο σε καλλυτερη τιμη?? σιγουρα με την διαφορα θα παρεις κατι για δευτερο μεχρι τοτε..!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
224v έγραψε:
DAP έγραψε:Τωρα πρωτομπαινω εδω και ο λογος ειναι οτι διαβασα (σημερα,πρωι-πρωι για να παει καλα η μερα μου) σε ενα βιβλιο οτι μια Ferrari 250 GTO τιμαται USD.28.500.000.... :dizzy: Ναι μετρησα και ξαναμετρησα τα μηδενικα.... Επειδη τα εχω αυτα τα λεφτα να μπω στον πειρασμο; :lol:

Μηπως να περιμενες την επομενη δημοπραισα μπας και ευρισκες κατι παρομοιο σε καλλυτερη τιμη?? σιγουρα με την διαφορα θα παρεις κατι για δευτερο μεχρι τοτε..!!! :lol:

Δεν θέλω να σας στεναχωρησω αλλά η αγορά των κλασσικών είναι σε φάση ανόδου. Αν και βέβαια η GTO όπως και να είναι η αγορά είναι πάντα η κορωνιδα των κλασσικών αυτοκινήτων

.