Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#217368 Το μυαλο μου ακόμα παίρνει αέρα...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#217414 δεν μου αρεσει που αυριο προυνο-προυνο φευγω για Θεσσαλια και δεν ξερω τι θα συναντησω απο μπλοκα.
Θελω να παω προς Λαμια -Δομοκο-Καρδιτσα-Λαρισα-Βολο-Λαμια-Καρπενησι.
δεν μου αρεσει που η αγορα εχει νεκρωσει.
δεν μου αρεσει που δεν προλαβαινω να πληρωνω.
Άβαταρ μέλους
By nass
#217419 Ε τι σε νοιάζει για τα μπλόκα ? Πας από παλιές ειδικές του Ακρόπολις και είσαι άρχοντας. Πχ. μπλόκο στο Δομοκό ? Καρπενήσι και μετά Καρδίτσα μέσω Φουρνών.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:Ε τι σε νοιάζει για τα μπλόκα ? Πας από παλιές ειδικές του Ακρόπολις και είσαι άρχοντας. Πχ. μπλόκο στο Δομοκό ? Καρπενήσι και μετά Καρδίτσα μέσω Φουρνών.

να κατεβασω road book απο Ακροπολις δλδ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:Μόνο μην πας με το Kangoo, πάρε το Evo :rtfm: :metalo:

και μετα να τους παω τις αποδειξεις με τα καυσιμα για να μου τα πληρωσουν . :metalo:
Μετα, τα αεροπορικα για Χιο των 180 ευρω θα τους φαινονται παμφθηνα . :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#217455 bill περαστικα σου ευχομαι. :)

δεν μου αρεσει που εχω και εγω ζητημα με δοντι.... :thumbsdown: :vava: Μιλαμε πονος οχι αστεια.
ραντεβου με οδοντιατρο check.
δεν μου αρεσει που δεν μπορω να παω για τρεξιμο.

γενικα ειναι περιοδος πολυ μιεχ....
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει ο ήχος που κάνει στο ρελαντί ο THP του C5, σα τρακτέρ κάνει πλέον.
Γαμω το κρύο μου, τον έχει διαλύσει, κάτι μέρες τώρα δεν έχει πιάσει θετικό, σήμερα ξεκινήσαμε με -9c το πρωί .

το εβαλα και στο citroen φορουμ, το βαζω και εδω
Το ηχογραφησα αν και απο κοντα δεν ακουγεται τοσο πολυ, ειχα χωσει το κινητο στο εμπρος δεξι φτερο μεσα και το επιασε πολυ δυνατα
https://drive.google.com/open?id=0B4sIQ ... Fl2ZC10R2s
https://drive.google.com/file/d/0B4sIQi ... sp=sharing

η ερωτηση ειναι η εξης
ειναι κατι που μπορει να κανει ζημια; μπορει να περιμενει;
σχεδιαζω το καλοκαιρι να κατεβασω το αμαξι ελλαδα και ελεγα να του κανω εκει ενα καλο σερβις και να τα φτιαξω ολα αυτα... εδω περα (Βιεννη) ειναι πανακριβα, θα μου παει ο κουκος ταηδονι

το αμαξι εχει τωρα 50Κ και μεχρι τοτε υπολογιζω να κανω ακομα 7-10Κ
Τελευταία επεξεργασία από KiloMeater και 08 Φεβ 2016, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By otso
#217483 δεν μου αρεσει που ειμαστε τιγκα στους γιατρους στο φορουμ αλλα οι πλειοψηφια βρισκεται εξωτερικο και δεν βοηθανε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#217484 Τι τίγκα στους γιατρούς; Έναν οπτικό έχουμε και έναν ορθοπεδικό. Έχουμε κι άλλους;
Άβαταρ μέλους
By vice246
dimviii έγραψε:
nass έγραψε:Μόνο μην πας με το Kangoo, πάρε το Evo :rtfm: :metalo:

και μετα να τους παω τις αποδειξεις με τα καυσιμα για να μου τα πληρωσουν . :metalo:
Μετα, τα αεροπορικα για Χιο των 180 ευρω θα τους φαινονται παμφθηνα . :lol:

Αν τους πας και τους χρόνους… μπορει να μαλακώσουν… :)
Άβαταρ μέλους
By otso
Dimitris_P έγραψε:Τι τίγκα στους γιατρούς; Έναν οπτικό έχουμε και έναν ορθοπεδικό. Έχουμε κι άλλους;

δεν τα ξες καλα ειναι πολοι και κρυφοι σαν τον γεωπονο ενα πραγμα ρωτα τον ΗΦ να στους δωσει
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:δεν μου αρεσει που ειμαστε τιγκα στους γιατρους στο φορουμ αλλα οι πλειοψηφια βρισκεται εξωτερικο και δεν βοηθανε

Τι βοήθεια θες;