Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#217234 Α ρε kovathe σε φασαριες με εβαλες :lol:
Εδειξα το ποστ με τις φωτογραφιες στην συζυγο και το πρωτο πραγμα που ειπε ηταν "Εσυ τι θα κανεις;" :lol: :lol:
Ειπα λοιπον να ξεκινησω περπατημα, 40-50 λεπτα 4 φορες την εβδομαδα και μολις ζεστανει λιγο ο καιρος ποδηλατακι.
Δεν θελω να χασω βαρος, 84 κιλα για 1,87 υψος, μια χαρα ειμαι, αλλα παραλαπαδεψα ρε παιδι μου :lol:

Βαρη δεν παιζουν, τα απαγορευει ο γιατρος, γυμναστηριο το βαριεμαι οποτε θα ξεκινησω με αυτα και το καλοκαιρι επιπλεον κολυμπι στην θαλασσα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Βαρη δεν παιζουν, τα απαγορευει ο γιατρος

Γιατί;

Επίσης με 84 κιλά και 1,87 ύψος τι ακριβώς περιμένει η σύζυγος;
Να ετοιμαστείς για το Athens Run;
Άβαταρ μέλους
By otso
Νίκος Παππάς έγραψε:Α ρε kovathe σε φασαριες με εβαλες :lol:
Εδειξα το ποστ με τις φωτογραφιες στην συζυγο και το πρωτο πραγμα που ειπε ηταν "Εσυ τι θα κανεις;" :lol: :lol:
Ειπα λοιπον να ξεκινησω περπατημα, 40-50 λεπτα 4 φορες την εβδομαδα και μολις ζεστανει λιγο ο καιρος ποδηλατακι.
Δεν θελω να χασω βαρος, 84 κιλα για 1,87 υψος, μια χαρα ειμαι, αλλα παραλαπαδεψα ρε παιδι μου :lol:

Βαρη δεν παιζουν, τα απαγορευει ο γιατρος, γυμναστηριο το βαριεμαι οποτε θα ξεκινησω με αυτα και το καλοκαιρι επιπλεον κολυμπι στην θαλασσα.

EDDIE_147 έγραψε:

Γιατί;

για αρχισε να ψαχνεσαι λιγο - λιγο
Άβαταρ μέλους
By Serf

Κάμψεις, έλξεις, κτλ τα απαγορεύει ο γιατρός;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
EDDIE_147 έγραψε:

Γιατί;

Ο γιατρος τα απαγορευει γιατι εχω μια μεσαια προπτωση μιτροειδους βαλβιδας και η ενταση των βαρων μεγαλωνει το προβλημα.

Η συζυγος περιμενει να σφιξω λιγο γιατι ειμαι 48 και λαπας.
Τρεξιμο δεν μου αρεσε ποτε και μου το εξηγησε η γυναικα οταν με ειδε χρονια πριν να τρεχω (χαριζα απλετα γελιο σε οσους με εβλεπαν) γιατι τρεχω σαν παπια :lol: :lol: :lol: :lol:

Οταν ομως μπω στο νερο....... :superman:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#217247 Όπως είπε ο προλαλήσας αν μπορείς να κάνεις κάμψεις-έλξεις δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.
Άντε και κανά βαθύ κάθισμα.

Εικόνα

Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είχε λεφτά για γυμναστή και έκανε κάμψεις κάθε μέρα.
:superman:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Serf έγραψε:

Κάμψεις, έλξεις, κτλ τα απαγορεύει ο γιατρός;

Δεν εχω ιδεα, αλλα ο,τι και να μου ελεγε δεν θα τον πιστευα. Οι γιατροι γενικα δεν ειναι της ασκησης (ειδικα οι καρδιολογοι) και δεν γνωριζουν αν και ποσο επιβαρυνει μια ασκηση.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#217259 Μόνο σε άτομα που έχουν γνωστό πρόβλημα με τη καρδιά έχω ακούσει να απαγορεύουν τα βάρη

Μάλιστα γνωστός μου έκανε χειρουργείο από προβλημα που είχε στη βαλβίδα και το έκαναν χειρότερα τα βάρη, αλλά από τη στιγμή που πέτυχε του είπαν ότι μόλις επανέλθει πλήρως μπορεί να κάνει ο,τι θέλει
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:^^
Κουφο???
Αφου λενε γενικα οτι η ασκηση κανει καλο στην καρδια! :dizzy:

Λενε, αλλα συνηθως δεν ασκουνται οι ιδιοι, οποτε δεν εχουν γνωση του ποση και ποια ασκηση.
Εμενα μου ειπε οχι βαρη, αεροβικες ασκησεις μονο, ποδηλατο, περπατημα, τρεξιμο, κολυμπι.
Αλλα για να βρω ποσο, σε ποση ενταση, πρεπει να παω σε αθλητιατρο.

Μου φαινεται θα βαλω την κυρα να γραψει σε ενα φιλο αθλητιατρο, η μηπως αθλιατρο, στην Ισπανια να δω τι θα μου πει αυτος.
Άβαταρ μέλους
By JBT
Geo f1 έγραψε:Εγω παντως παιρνω ω3 σαν συμπληρωμα με χαπακι.

Κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μη σχολιάσω όπως θα έπρεπε, ωστόσο θα κάνω μια τυπική ερώτηση για να πω ότι την έκανα:

Ποιος σού τα πρότεινε αυτά;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#217267 Μονος μου.
Ενταξει δεν νομιζω να κανουν και κακο..Μπορει να μην προσφερουν οσα υποσχονται αλλα οκ..
Παντως την Παρασκευη που ρωτησα και τον γιατρο μου ειπε κουνωντας το κεφαλι οτι οκ αλλα δεν κανουν και θαυματα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#217271 Σαν την :inlove: , κάτι τέτοια κάνει και με πορώνει, χαπάκια για το ένα, χαπάκια για το άλλο, και μισό βάζο νουτέλα.

-Και γιατί ρε κοπέλα μου δεν έφαγες 2 πορτοκάλια αντί για νουτέλα?
-Μαααα, παίρνω τα χαπάκια :dizzy:

Κι όλο χαμηλά ο τάδε δείκτης, ψηλά ο άλλος, μα ... αφού παίρνω όλα μου τα χαπάκια, γιατί δεν είναι καλές οι εξετάσεις? :tomato:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#217273 χαχαχαχχαα Chris το κανω καμια φορα και γω αυτο και μετα τσουπ παιρνω μια λεκιθινη ή ενα cla. :lol:
ψυχολογικο!!!

Γιαννη θα ξανακανω την πεμπτη παλι αιματολογικες να δουμε :s_scratchhead