Anonymous Founder έγραψε:Γι' αυτά το γνωρίζω, αλλά και πάλι η κατανάλωσή τους πρέπει να είναι λελογισμένη και όχι σε τεράστιες ποσότητες απ' όσο ξέρω.
Στο link που έδωσα λέει ως και 35% των ημερήσιων θερμίδων.
Γενικά τώρα τελευταία ανακάλυψα ότι μάλλον οι υδατάνθρακες είναι οι λιγότερο χρήσιμοι απλά υπάρχει ένας μύθος γύρω τους.
Geo f1 έγραψε:Στη θεωρια ολα απλα και ευκολα ειναι..
Και στην πράξη, αρκεί να πείσεις τον εαυτό σου για την χρησιμότητα ή μη των πράξεων σου
Geo f1 έγραψε:Στη θεωρια ολα απλα και ευκολα ειναι..
γιωργο μην μπαινεις σε αυτο το τοπικο , εδω ειναι μαζεμενοι οι ναρκισσοι.
αν πηγαινες πισω στον χρονο στην γαμβεττα ας πουμε σε απασχολουσε το σωμα σου για να εισαι ευτυχισμενος;
ερχεται ανοιξη βαλε τις γυαλαρες σου , βαλε τις παπουτσαρες σου παρε και τον σπαικ και τραβα βολτα κατσε και σε κανα καφε με πιτσουνια να δεις ποσα δροσερα κοριτσιστικα χαμογελα θα παρεις .
μετα να δεις ποσο αναλαφρα θα περπατας.
επισης διαβασε το βιβλιο και να καθαρισουμε τους κακομουτσουνους.
καλημερα . πριν λιγο ξυπνησα.
Εδώ κάνουμε support στο Geako.
Anonymous Founder έγραψε:Τα λίπη; Τι το καλό έχουν τα λίπη (κορεσμένα και μη);
Η σωστη ερώτηση είναι τι το κακό έχουν!
Εκτός απ τα trans λιπαρά που βρίσκονται στις διάφορες σαβουρες (τύπου πατατακια κλπ) και τα κακοτηγανισμενα και έτοιμα συσκευασμενα προιοντα, όλα τα υπολοιπα λιπαρά δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα. Κορεσμένα ή μη.Απλα έχουν μεγαλυτερο θερμιδικο φορτίο (2πλασιο και βάλε) απο πρωτεινη και υδατάνθρακες και είναι ευκολο να φας περισσοτερες θερμίδες.
Πχ 1 κουταλια σούπας λάδι έχει 112 θερμίδες, αν φας μια κλασική χωριάτικη της μάνας μου με μισή φρατζολα ψωμί εφτασες το 2χιλιαρο άνετα! :d
Και βέβαια υπαρχουν και τα απαραίτητα ω3 κλπ που γράφει κι ο ντιμικ.
Φρόντισε απλα να είναι καλό το συμπλήρωμα (φαίνεται απ την περιεκτικότητα σε DHA, EPA).
Google it.
kovathe έγραψε:Καλά κανεις.
Φρόντισε απλα να είναι καλό το συμπλήρωμα (φαίνεται απ την περιεκτικότητα σε DHA, EPA).
Google it.
Θα το δω και θα σου πω το απογευμα κοβ
κοντα ειναι στην αθηνα , παρτο να τις φροντιζεις να βγαζεις και το λαδι , και ευτυχισμενος απο τον καματο της ημερας , να ριχνεις και ενα αγριο γρηγορο μεσα στην αποθηκουλα , βαλε ενα ραντσο και καντο γαμιστρονα , ασε που θα εχεις και δικαιολογια . ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ
Εχουμε ελιες στα Αθικια βρε!! Και αποθηκουλα!! Και σπιτι!!!
@κοβαθε
Θα ποσταρω μετα κατι στο περι υγειας να μου πεις και συ την γνωμη σου.Εχει σχεση με γυμναστικη!
otso έγραψε:γιωργο χτες μου ειπε ενας γνωστος οτι πουλαει ενα κτηματακι με ελιες , εχει και μια αποθηκουλα μεσα.
κοντα ειναι στην αθηνα , παρτο να τις φροντιζεις να βγαζεις και το λαδι , και ευτυχισμενος απο τον καματο της ημερας , να ριχνεις και ενα αγριο γρηγορο μεσα στην αποθηκουλα , βαλε ενα ραντσο και καντο γαμιστρονα , ασε που θα εχεις και δικαιολογια . ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ
αυτά τα βουκολικά που λες otso με πιάνουν εμένα, μάλλον είναι χαραγμένα στο dna μου
έχει γίνει προσπάθεια στο να προσαρμοστώ στη πόλη, αλλά υπάρχουν αιώνες πίσω
μέχρι και τα δάχτυλά μου είναι αγροτικά και μου λένε όλοι ότι είναι σα λουκάνικα και σκέψου ότι δεν εχουν σχέση με των συγγενών μου που όντως κάνουν αυτες τις δουλειές
πάω να πιάσω εκεί το πληκτρολόγιο και πατάω ο,τι να ναι, μάλλον έπρεπε να πάω για τη τσάπα τι κάθομαι και πιέζω το μυαλό μου να κανω αφύσικα πράγματα
στα χωριά εμένα μου ανεβαίνει η λίμπιντο, όχι γενικά στην εξοχή νησάκια κτλ, στη χωριατίλα
γελασαμε παλι