Σίγουρα πάντως όλα τελικά είναι θέμα χημείας, ακόμα και αυτά που σκεφτόμαστε και νιώθουμε
Σίγουρα πάντως όλα τελικά είναι θέμα χημείας, ακόμα και αυτά που σκεφτόμαστε και νιώθουμε
kovathe έγραψε:[...]
Να σημειωσω εδω οτι δεν υπαρχει καμια συγκριση στην ποιοτητα ζωης πριν και μετα την "μεταμορφωση"...
Ειχα γινει ληθαργικος και αργοκινητος και αργοεσβηνα (χωρις καμια δοση υπερβολης) ενω μετα κυριολεκτικα πετουσα ξανα... Τωρα, δε, ειμαι σε καλυτερη φυσικη κατασταση ακομη και απο τα 25 μου!
Εβλεπα τις φωτο στο google photos απο τα ταξιδια μας και γενικα τις δραστηριοτητες σε ολο αυτο το διαστημα και οι διαφορες ειναι συγκλονιστικες ακομη και στο προσωπο και την υγεια που αποπνεει.
[...]
Asimov έγραψε:. Εννοείται ότι η διάθεσή μου ήταν στα ουράνια.
.

kovathe έγραψε:Mια χαρά.
Βασικά αν προσεχείς τη διατροφή και κρατήσεις και ενα μίνιμουμ δύναμης και αντοχής συντηρεισαι για παντα.
Αν γίνει συνήθεια δεν ξεχνιέται και δεν σ' αφήνει.
Serf έγραψε:
Αυτό το συναίσθημα "μουχλίασης" και "ατονικότητας" έχω κι εγώ τα τελευταία χρόνια και θέλω να το ξεπεράσω επειγόντως... Μετά από 4-5 χρόνια μη τακτικής έως μηδενικής άθλησης ήρθε η ώρα να κάνω κάτι. Είμαι στα βαρύτερά μου, 110κιλά σε 194εκ ύψους. Ασκήσεις/βάρη/κτλ τα βαριέμαι είτε σπίτι είτε σε γυμναστήριο, οπότε θα κατευθυνθώ σε έναν παλιό γνώριμο, το BJJ. Και ίσως και λίγη πυγμαχία ταυτόχρονα, θα δείξει... Για την ακρίβεια προσπάθησα τον Οκτώβρη να ξεκινήσω πάλι, αλλά ένας τραυματισμός στη μέση στην 3η-4η προπόνηση (το μυαλό θυμόταν άσκηση που το σώμα δε θυμόταν να εκτελέσει) με σταμάτησε. Μετά από αργή περίοδο αποθεραπείας, μιας και δεν το κυνήγησα ιδιαίτερα, λέω να ξεκινήσω και πάλι από αύριο με περισσότερη προσοχή αυτή την φορά... Για να δούμε...
: 1) έτρωγα μέχρι να χορτάσω και όχι για χαβαλέ, 2) απέφευγα τα πολλά γλυκά, ψωμιά και αναψυκτικά και 3) φρόντιζα να μην στερούμαι κάτι και μου γίνει απωθημένο, γιατί το τελικά ο μεγαλύτερος εχθρός είναι το μυαλό μας.kovathe έγραψε:Θεωρώ οτι χωρίς προπόνηση δύναμης κανεις μισή δουλεια.
Είναι πολύ βασικό όταν χάνεις βαρος να διατηρησεις τη μυϊκή σου μαζα (ιδανικά να την αυξήσεις κιόλας).
Αν και οι προπονήσεις σε πολ.τεχνες είναι αρκετά δυναμικές οποτε μπορεί να δουλεψει δεν ξέρω.
Όπως και να χει οτι και να καμεις είναι καλυτερα απ το τίποτα.
Ξεκίνα χτες!
giannik1977 έγραψε:kovathe έγραψε:Mια χαρά.
Βασικά αν προσεχείς τη διατροφή και κρατήσεις και ενα μίνιμουμ δύναμης και αντοχής συντηρεισαι για παντα.
Έχεις να προτεινεις κάποιο site (ελληνικό κατά προτίμηση..) ή κάποιο βιβλίο που να περιγράφει μύθους κ αλήθειες, τις ιδιότητες των τροφών π.χ ποιοι συνδυασμοί παχαίνουν , ποτε πρέπει να τρως πρωτεινη ή υδατάνθρακα ,πριν ή μετά την άσκηση κ.λ.π
giannik1977 έγραψε:kovathe έγραψε:Mια χαρά.
Έχεις να προτεινεις κάποιο site (ελληνικό κατά προτίμηση..) ή κάποιο βιβλίο που να περιγράφει μύθους κ αλήθειες, τις ιδιότητες των τροφών π.χ ποιοι συνδυασμοί παχαίνουν , ποτε πρέπει να τρως πρωτεινη ή υδατάνθρακα ,πριν ή μετά την άσκηση κ.λ.π
kovathe έγραψε:giannik1977 έγραψε:kovathe έγραψε:Mια χαρά.
Με τα ελληνικα σάιτ δεν τα πάω πολύ καλά αλλά νομιζω ο ζουρδος (metavolismos.com) και ο τυπακος που είχα βάλει και σε πίσω σελίδες (souvlaki-fitness ή κάπως έτσι) έχουν αρκετή πληροφορία.
Απο ξένα διαβάζω πολλά και διάφορα, bodybuilding.com, tnation, brakingmuscle υπαρχουν παρα πολλά και καλά σάιτ.
Απλα αγνόησε τα άρθρα περί συμπληρωμάτων, έτσι βγάζουν το ψωμί τους.
Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]