Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#216939 Κανονικό φωτορεπορτάζ

.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
D-Jet έγραψε:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7534286/
Και η κυρία Ελένη το έπλυνε σήμερα...

Αλέξανδρε,
μπορείς σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να πας να δεις την 190 της κυρίας Ελένης και του Νικόλαου την αυτόματη , να δώσεις 2 χιλιάρικα σε έναν από τους δύο και τα (αρκετά) ρέστα από την εύκολη πώληση της Σκοντάρας να τα κάνεις ότι θές?
Θα έρθω να σε πάρω με το ζόρι, στο λέω! :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
D-Jet έγραψε:Εικόνα
Σήμερα το πρωί (πριν γυρίσουν οι γριές από την εκκλησία και αρχίσουν τα κοτσομπολιά) κατέβηκα, της έριξα ένα σκούπισμα και γυάλισα λίγο τα χρώμια. :oops:
Μετά από λίγη ώρα φόρτιση, ανάψανε λίγο τα λαμπάκια στο τέρας, ακούστηκε να αργογυρίζει η αντλία και.... βενζίνες...παντού!

Γερανός, λοιπόν...τι να κάνεις.

Αλλά μη σου πω και καλύτερα...

Βρήκαμε ευκαιρία και πήγαμε μια βόλτα με τα πόδια, τελικά, στο Πασαλιμάνι, όπου, είτε το πιστεύετε είτε όχι, 4 κορμοράνοι κάθονταν και λιάζονταν παρέα με κάτι γλάρους (χαμπάρι δεν τους πήρανε τα ζα που περπατούσαν δίπλα κατά χιλιάδες σαν αφιονισμένοι και έβγαζαν φωτογραφίες τα μούτρα τους) .
Απίθανοι, οι άτιμοι... απλωνόντουσαν, τεντώνανε τα φτερά τους, ξυνόντουσαν...και κλασσικά:
Ζωάρα!
Ζήλεψα πάλι...

Νομίζω ότι από όλα τα ζώα μόνο ο άνθρωπος γνωρίζει ότι θα ψοφίσει, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται σε κατάσταση κινδύνου για να λειτουργεί το ένστικτο, για αυτο και είναι όλο τον υπόλοιπο χρόνο του (που δεν ψοφάει , εννοώ):
α) μίζερος
β) σκατόψυχος και θέλει να κάνει τους άλλους να υποφέρουν επειδή ο ίδιος υποφέρει με αυτή τη σκέψη
γ) φαντασιόπληκτος γιατί νομίζει ότι θα ζήσει κι άλλες ζωές μετά. Το μόνο ζώο που έφτασε σε τέτοια επίπεδα |λογοκρισία| και κατάφερε να πιστέψει κάτι τέτοιο. Συχνά δε, δέχεται να πεθάνει για να ζήσει καλύτερα μετά!
Τι να πει κανείς... Νομίζω ότι αν επικοινωνούσαμε κάποια στιγμή με τις μαϊμούδες και τους λέγαμε κάτι τέτοιο θα έβαζαν τα γέλια.

Τελοσπάντων, μου'ρθε στο μυαλό αυτό το απίθανο τραγούδι που λένε κάτι ταλαίπωροι αμερικα-λατίνος:
https://www.youtube.com/watch?v=y_DQe0NZ2tU

Έχω πιεί λίγο παραπάνω, είναι και οι βενζίνες...

Ένα ποστ ποίημα και απίθανης ομορφιάς! :inlove: :inlove:
Σαν τους κορμοράνους, τα φλαμίγκος, τους γλάρους και τα ωραία γκομενάκια (όλα έχουν μια ομορφιά που με κάνει να τα κοιτάω με ανοχτό στόμα, να με συμπαθάτε).
:s_howdy :s_roses
Υπέροχο και το κομμάτι που έβαλες, κάτι από Άνδεις με ολίγον από φλαμέγκο... Καταπληκτικός!
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#217064 Εντάξει, τώρα που το βλέπω (κάπως πιο ξεμέθυστος), δεν το λες και ποίημα... :superman:
Anonymous Founder έγραψε:Σαν τους κορμοράνους, τα φλαμίγκος, τους γλάρους και τα ωραία γκομενάκια (όλα έχουν μια ομορφιά που με κάνει να τα κοιτάω με ανοχτό στόμα, να με συμπαθάτε).
:s_howdy :s_roses
Υπέροχο και το κομμάτι που έβαλες, κάτι από Άνδεις με ολίγον από φλαμέγκο... Καταπληκτικός!

Ναι, όπως λες όλα αυτά τα πτηνά έχουν μια κάποια χάρη... μέχρι να ανοίξουν το στοματάκι τους, βέβαια! :lol:

Α, χαίρομαι που σου άρεσε! Είναι παραδοσιακό βολιβιάνικο τραγούδι. Αυτό που λες υπάρχει συχνά στο φλαμένκο με τη μορφή αντιδανεισμού από τη Λατινική Αμερική, πχ με τη μορφή των γκουαχίρας (guajiras). Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο είναι ένα Polo, ρυθμός αρκετά παλιός που έχω την αίσθηση ότι μαζί με κάποια άλλα είδη (σίγουρα το φαντάγο ή ακόμα και κάποιες σεβιγιάνες) είναι από τους προπάτορες του φλαμένκο (που είναι σχετικά σύγχρονη μουσική) έτσι όπως το ξέρουμε σήμερα και έχει διαμορφωθεί από τους χιτάνος. Πάντως υπάρχει και polo flamenco (για την ιστορία είναι σολεά).
Τελοσπάντων, όμορφος αχταρμάς έχει γίνει και εκεί, μουσουλμάνοι, εβραίοι, χριστιανοι, μαύροι, άσπροι, κόκκινοι...

Τσάκω μια γκουαχίρα (και ας πούμε ότι την κοπέλα τη λένε Μερσέντες για να μην είμαστε εκτός θέματος!! :lol: )
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
tsilis έγραψε:
D-Jet έγραψε:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7534286/
Και η κυρία Ελένη το έπλυνε σήμερα...

Αλέξανδρε,
μπορείς σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να πας να δεις την 190 της κυρίας Ελένης και του Νικόλαου την αυτόματη , να δώσεις 2 χιλιάρικα σε έναν από τους δύο και τα (αρκετά) ρέστα από την εύκολη πώληση της Σκοντάρας να τα κάνεις ότι θές?
Θα έρθω να σε πάρω με το ζόρι, στο λέω! :s_drinks

Το σχέδιο έχει ως εξής... πρόβα τζενεράλε, μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη, σε μάστορα με καλές συστάσεις (και εξαιρετικά δείγματα δουλειάς, οφείλω να πω) με την παραπανω φοράδα 107. Αν τον αντέξω και με αντέξει, τότε, επειδή η σκοντάρα σιγά σιγά μπαίνει και στη φάση αντικατάστασης, θα πάω ντουγρού για 190. Αλλιώς θα κάτσω στα αβγά μου...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#217085 Εγώ θα έπαιρνα αυτόματη, τα χειροκίνητα της Mercedes ποτέ δεν μου άρεσαν.
Όσο για τα υπόλοιπα, γι'ακόμη μια φορά ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#217190 Για τους φίλους της φίρμας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#217195 ^
Έτσι πρέπει να είναι η εικόνα του μοτέρ :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#217207 Αφιερωμένο στον πατέρα του belgarion που δεν μπορεί να την ξεχάσει, στον Διγέτιο που την είχε, την πούλησε αλλά και αυτός δεν μπορεί να την ξεχάσει :lol: και σε όσους είναι λάτρεις της Stroke8.
Meet Mr Mohamed El Bacha απ το Μαρόκο που λατρεύει τη Μερσίντες του :metalo:

....και λίγο πιο αναλυτικά εδώ

https://www.mercedes-benz.com/en/mercedes-benz/classic/a-life-long-link-with-the-mercedes-benz-stroke-8/

ΥΓ
Αν ποτέ ο Διγέτιος βρεθεί Μαρόκο και συναντηθεί με τον συγκεκριμένο θείο.... μάλλον μεταναστεύει μόνιμα εκεί. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#217224 Beams Ευχαριστώ πολύ!Σε αυτές τις χώρες οι ταξιτζήδες είναι πιο φανατικοί και απο τους Γερμανούς στο θέμα.Άλλωστε αυτά τα αυτοκίνητα ήταν φτιαγμένα για να κρατήσουν μια ζωή με τη σωστή συντήρηση.Εμένα πάντως μου άρεσε και η w126 που φαίνεται σε κάνα 2 πλανα

.
Άβαταρ μέλους
By nass
D-Jet έγραψε:Βεβαίως, απο το εν Πειραιεί εργαστήριον ομβρελλών του κυρίου Βροχίδη, το οποίο και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για τις αγορές σας όσο και για τις επισκευές σας.

Με τέτοιο όνομα, με τίποτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
nass έγραψε:
D-Jet έγραψε:Βεβαίως, απο το εν Πειραιεί εργαστήριον ομβρελλών του κυρίου Βροχίδη, το οποίο και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για τις αγορές σας όσο και για τις επισκευές σας.

Με τέτοιο όνομα, με τίποτα :lol:

Αν τον λένε Αλέξη όμως είναι ιδανικός συνδυασμός :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Anonymous Founder έγραψε:Αν είναι πραγματικός θα ήθελα να του πάω για επισκευή μια ομπρέλα θαλάσσης... ;)

Τι πάει να πει αν είναι πραγματικός... για ποιούς μας πέρασες, για τίποτις τρέντηδες;
Ορίστε:
Εικόνα
Ομπρέλες θαλάσσης δεν ξέρω αν φτιάχνει, το μαγαζί φαίνεται χειμωνιάτικο! :lol: