Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.

Βασιλη καρφωμενος ησουν..
Απ την ωρα που σε ξεματιασα χασμουριεμαι.... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#216864 Εμα ελεγε ο Γαρμπης χθες δε μεγαλωνω μικρος θα μεινω στο δηλωνω, κι εγω ο μαλακας τον πιστεψα...[CRYING FACE]

<+
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bill33 έγραψε:
belgarion έγραψε:
bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.

Συνήθως ,αν δεν μιλάμε για κάτι πιο ιδιαίτερο,η πίεση ή ο αιματοκρίτης είναι ο ύποπτος.Μετρησες πίεση εκείνη την ώρα?Τι έκανες πριν συμβεί?

.

Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.
Κουβάλαγα σακιά με ζωοτροφές,δουλεύω σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών.Νωρίς το απόγευμα ήταν ,είχα φάει σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα .Τις τελευταίες μέρες έχω και ένα κρύωμα,να συνδέονται;
Οπως και να έχει άυριο θα κάνω γενικές εξετάσεις,προτείνεις κάτι επιπλέον;

Γενικες εξετασεις,ένα Ηλεκτροκαρδιογράφημα(και ίσως και Holter ρυθμού) και άκρόαση από καρδιολόγο/παθολόγο για κάποιο φυσημα,μέτρηση της αρτηριακής πίεσης σε καθιστή και όρθια θέση.Αν είσουν άρρωστος,είχες διάρροιες κλπ μπορεί να φταίει και αυτό.Είπες οτι έιχες και απο πριν σημάδια,τι εννοείς?Στείλε μου pm αν δεν θες να γίνεις πολύ αναλυτικόςς απο εδώ
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#216874 Ααααααααaaaarghh.Εμφανίστηκε ο Λάζαρος. Είχα χάσει ένα ρολόι και εμφανίστηκε φάντης μπαστούνι μεσα στο αμάξι 50 μέρες μετα το οποιό το είχα κάνει φύλλο κ φτερό ψάχνοντας... κ τώρα έχω κ το παλιό μουλάρι κ το νέο (μουλάρι ισον ρολόι της δουλειάς). Κ δε μου πάει καρδιά να δίνω ρολόγια για πώληση...

Πανηγυρίζω κ μιζεριάζω παραλληλααααααaaaaarrrghhhhh. Περαστικά στο τριαντατρίοο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
belgarion έγραψε:Είπες οτι έιχες και απο πριν σημάδια,τι εννοείς?Στείλε μου pm αν δεν θες να γίνεις πολύ αναλυτικόςς απο εδώ

Σημάδια όπως κούραση ,έντονοι πονοκέφαλοι.Το απέδιδα στην κούραση απο την δουλειά και το άγχος .

Ευχαριστώ όλους :s_roses
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#216878 Δεν λέω τίποτε άλλο αλλά αφού είχες και τέτοια σημάδια ,μην μείνεις μόνο στις εξετάσεις αίματος,οπωσδήποτε να σε εξετάσει κλινικά και ένας καλός παθολόγος
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.
Κουβάλαγα σακιά με ζωοτροφές,δουλεύω σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών.Νωρίς το απόγευμα ήταν ,είχα φάει σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα .Τις τελευταίες μέρες έχω και ένα κρύωμα,να συνδέονται;

Πιθανότατα!

Ο πατέρας μου την πάτησε έτσι με ένα κρύωμα παραμονή Χριστουγένων και λιποθύμησε και μας έστειλε ομαδικώς για λίγο, αλλά, όπως είπε ο γιατρός που τον είδε, έφταιγε μάλλον το κρύωμα + κάτι φάρμακα που παίρνει. ΟΚ.... είναι και 66 ετών... :lol:

Και φυσικά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#216976 Δεν μου αρεσαν αυτα που εγραψε ο Bill. :(
Bill περαστικα σου και σιδερενιος :s_empathy , να σε ξεκουρασω λιγο απο το moderating; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By vengas
#216994 Περαστικά Bill,
μια φωτό για να σε περασει πιο εύκολα ο πονοκέφαλος :rtfm:
Εικόνα

και πάρε και μια ταμπλέτες σιδήρου + βιταμίνη C της Power Health :hmmm: και πιες και φυσικό χυμό όταν τις παίρνεις
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
markvag έγραψε:
bill33 έγραψε:Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.

Πιθανότατα!

Ο πατέρας μου την πάτησε έτσι με ένα κρύωμα παραμονή Χριστουγένων και λιποθύμησε και μας έστειλε ομαδικώς για λίγο, αλλά, όπως είπε ο γιατρός που τον είδε, έφταιγε μάλλον το κρύωμα + κάτι φάρμακα που παίρνει. ΟΚ.... είναι και 66 ετών... :lol:

Και φυσικά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Και ο δικός μου μία απ'τα ίδια, ήταν κρυωμένος, πήγε να σηκωθεί από το κρεβάτι, ζαλίστηκε και έπεσε με το σαγόνι στην γωνία μιας συρταριέρας :lipsealed: Επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό αλλά τρομάξαμε!
Άβαταρ μέλους
By italakias
#217231 Εαν ανοιγοντας το ματι στο κατω μερος βλεπεις οτι δεν ειναι κοκκινο,τοτε εχεις χαμηλο αιματοκριτη.
Εαν η παλαμη ειναι κιτρινη και οχι κοκκινη ,τοτε παλι το ιδιο.
Εαν εχεις σκοτοδινες οταν σηκωνεσαι αποτομα .
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
italakias έγραψε:Εαν ανοιγοντας το ματι στο κατω μερος βλεπεις οτι δεν ειναι κοκκινο,τοτε εχεις χαμηλο αιματοκριτη.
Εαν η παλαμη ειναι κιτρινη και οχι κοκκινη ,τοτε παλι το ιδιο.
Εαν εχεις σκοτοδινες οταν σηκωνεσαι αποτομα .

Το τελευταιο γιατί να μην είναι ορθοστατική υπόταση;