bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.
Βασιλη καρφωμενος ησουν..
Απ την ωρα που σε ξεματιασα χασμουριεμαι....
bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.
bill33 έγραψε:belgarion έγραψε:bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Συνήθως ,αν δεν μιλάμε για κάτι πιο ιδιαίτερο,η πίεση ή ο αιματοκρίτης είναι ο ύποπτος.Μετρησες πίεση εκείνη την ώρα?Τι έκανες πριν συμβεί?
.
Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.
Κουβάλαγα σακιά με ζωοτροφές,δουλεύω σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών.Νωρίς το απόγευμα ήταν ,είχα φάει σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα .Τις τελευταίες μέρες έχω και ένα κρύωμα,να συνδέονται;
Οπως και να έχει άυριο θα κάνω γενικές εξετάσεις,προτείνεις κάτι επιπλέον;
belgarion έγραψε:Είπες οτι έιχες και απο πριν σημάδια,τι εννοείς?Στείλε μου pm αν δεν θες να γίνεις πολύ αναλυτικόςς απο εδώ
bill33 έγραψε:Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.
Κουβάλαγα σακιά με ζωοτροφές,δουλεύω σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών.Νωρίς το απόγευμα ήταν ,είχα φάει σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα .Τις τελευταίες μέρες έχω και ένα κρύωμα,να συνδέονται;

, να σε ξεκουρασω λιγο απο το moderating;
και πιες και φυσικό χυμό όταν τις παίρνεις
markvag έγραψε:bill33 έγραψε:Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.
Πιθανότατα!
Ο πατέρας μου την πάτησε έτσι με ένα κρύωμα παραμονή Χριστουγένων και λιποθύμησε και μας έστειλε ομαδικώς για λίγο, αλλά, όπως είπε ο γιατρός που τον είδε, έφταιγε μάλλον το κρύωμα + κάτι φάρμακα που παίρνει. ΟΚ.... είναι και 66 ετών...
Και φυσικά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
Επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό αλλά τρομάξαμε!
italakias έγραψε:Εαν ανοιγοντας το ματι στο κατω μερος βλεπεις οτι δεν ειναι κοκκινο,τοτε εχεις χαμηλο αιματοκριτη.
Εαν η παλαμη ειναι κιτρινη και οχι κοκκινη ,τοτε παλι το ιδιο.
Εαν εχεις σκοτοδινες οταν σηκωνεσαι αποτομα .
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]