Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Asimov έγραψε:Στο Tapatalk μου εμφανίζει στον τίτλο του θέματος φώτο του χοντρού kovathe

.

Εικόνα

:s_laughat

:tomato:

Pitt έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Ήρεμα με το λίπος, μπορεί να πέσουν πείνες κρατα λίγο :lol:

Καλά τα λέει ο Κιούσης. Χρειάζεται και λίγο έρμα! :lol:

θα το αντικαταστησω με μυς ρε σεις!!
Ιδιο βαρος μη σου πω και περισσοτερο!
Άβαταρ μέλους
By bill33
#216515 Ωραίος ο kovathe!! :thumbsup:

Eγώ με 175 ύψος και βάρος τον Σεπτέμβρη 96 κιλά με έλεγες και τόφαλο! :oops:
Απο τότε όμως χάνω σχεδόν 2 κιλά τον μήνα χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο ,απλά βρήκα δουλειά (με πολύ και έντονη χειρωνακτική εργασία) ,και τώρα είμαι στα 86 κιλά.Αν μπορέσω να φτάσω τα 80 θα είμαι μια χαρά.
Βέβαια σήμερα έγινε κάτι που με φόβισε αλλά ταιριάζει καλύτερα στο "περι υγείας" .
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#216549 Αν εξαιρέσεις τα της γαυροσύνης ( :lol: ) πολλά respect στον kovathe. Μπράβο σε όλα, και στο αποτέλεσμα επάνω σου αλλά και στη σωστή νοοτροπία.

Ζυγίστηκα πριν λίγο, 93 :thumbsdown: με ύψος 1.82. Από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ (ΕΣΚΑΝΑ εμείς κύριε kovathe) πήρα την κάτω βόλτα. Ήδη ξεκίνησα ποδήλατο και περιορίζω σουβλάκια/πίτσες και αναψυκτικά. Ο λόγος που με φρενάρει στα του γυμναστηρίου είναι η μέση. Έχω κάνει χειρουργείο (2 κήλες) και έχω φόβο....
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Dodger έγραψε:Ο λόγος που με φρενάρει στα του γυμναστηρίου είναι η μέση. Έχω κάνει χειρουργείο (2 κήλες) και έχω φόβο....

Κοιτα και μενα η μαγνητικη κοιλη εδειξε.
Δεν υπαρχει περιπτωση να κοψω τη γυμναστικη. Δεν ξερω βεβαια ποσο βαρια ηταν η περιπτωση σου και τι αποτελεσμα ειχε το χειρουργειο αλλα στο 99% των περιπτωσεων και αν εχεις ΠΡΟΣΟΧΗ και συνεση, η ενδυναμωση των μυων ειδικα της πλατης μονο καλο θα κανει.
Κοιτα και αυτο:
http://healaherniateddisc.com/

Kαι μην ξεχνας οτι οι γιατροι δεν ειναι ειδικοι στα περι προπονησης και πολυ συχνα κανουν λανθασμενες συστασεις εκτος του πεδιου τους.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#216620 Θα το διαβάσω αύριο με ησυχία (και ανοιχτό μάτι :lol: ), το χειρουργείο* ήταν άκρως πετυχημένο, μπήκα στο νοσοκομείο σαν Γ, υποβασταζόμενος από τον πατέρα μου και βγήκα μετά από 4 ώρες περπατώντας κανονικά. Πήγα κολυμβητήριο, αλλά έχω θέμα με το χλώριο και το άσθμα, οπότε μόνο ποδήλατο και περπάτημα. Θέλω όμως να γυμναστώ, όσο δεν με ενοχλεί, μου είπε ο νευροχειρουργός, να κάνω. Με μέτρο, όχι υπερβολές (δεν είμαστε και 20άρηδες)...

* νομίζω το είχα αναφέρει παλιότερα, Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1. Ψαχνόμουν για aqua aerobic, αλλά στην πόλη μου δεν έχει, πρέπει να τρέχω Χαλάνδρι-Ψυχικό.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Dodger έγραψε:Θα το διαβάσω αύριο με ησυχία (και ανοιχτό μάτι :lol: ), το χειρουργείο* ήταν άκρως πετυχημένο, μπήκα στο νοσοκομείο σαν Γ, υποβασταζόμενος από τον πατέρα μου και βγήκα μετά από 4 ώρες περπατώντας κανονικά. Πήγα κολυμβητήριο, αλλά έχω θέμα με το χλώριο και το άσθμα, οπότε μόνο ποδήλατο και περπάτημα. Θέλω όμως να γυμναστώ, όσο δεν με ενοχλεί, μου είπε ο νευροχειρουργός, να κάνω. Με μέτρο, όχι υπερβολές (δεν είμαστε και 20άρηδες)...

* νομίζω το είχα αναφέρει παλιότερα, Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1. Ψαχνόμουν για aqua aerobic, αλλά στην πόλη μου δεν έχει, πρέπει να τρέχω Χαλάνδρι-Ψυχικό.

Ο5-Ι1 ειναι και η δικη μου και απ οτι καταλαβα το πιο συνηθισμενο σημειο.
Εννοειται ο πονος ειναι οδηγος, αν ποναει το κοβεις.
Παντως υπαρχουν πολλοι, αθλητες και μη, που εχουν κοιλες χωρις συμπτωματα πονου ή που τις εχουν ξεπερασει και δεν εχουν καμια ενοχληση.

Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

O kovathe έβαλε και τη γάτα σε πρόγραμμα άσκησης :lol:

Η γατα ειναι ευκολη, το Γκεακο πρεπει να καταφερουμε. :lol:
Που ειναι αυτος btw?? :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By kovathe
kovathe έγραψε:Να σημειωσω εδω οτι δεν υπαρχει καμια συγκριση στην ποιοτητα ζωης πριν και μετα την "μεταμορφωση"...
Ειχα γινει ληθαργικος και αργοκινητος και αργοεσβηνα (χωρις καμια δοση υπερβολης) ενω μετα κυριολεκτικα πετουσα ξανα... Τωρα, δε, ειμαι σε καλυτερη φυσικη κατασταση ακομη και απο τα 25 μου!

Sorry που κουοταρω τον εαυτο μου αλλα θυμηθηκα (ολως τυχαιως :innocent: ) αλλη μια "παρενεργεια"...
Και αυτη ειναι η αυξημενη (κατα πολυ) λιμπιντο.. :shifty:
Χωρις πλακα η διαφορα ηταν η μερα με τη νυχτα (το επιβεβαιωνει και η :inlove: ) και εξηγειται και επιστημονικα καθως η συσσωρευση λιπους εκτος απο μειωμενη ενεργεια προκαλει και πτωση στα επιπεδα τεστοστερονης (και αντιστοιχη ανοδο των οιστρογονων) ενω αντιθετα η προπονηση δυναμης και η αυξηση της μυικης μαζας αυξανει την τεστοστερονη και ριχνει τα οιστρογονα.
Μια πολυ ...ευχαριστη παρενεργεια θα ελεγα! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#216882 Αρκεί να μην επιτυγχανεται με χάπια, γιατί ένας γνωστός μου γ@μουσε χωρίς αύριο για ένα ολόκληρο ΣΚ και μετά δεν του σηκωνοταν για μέρες, μέχρι που οι μέρες έγιναν βδομάδες κοκ και τελικά πέταξε το... πουλάκι :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#216901 Οχι ρε τι χαπια! Ολα εγιναν με φυσικο τροπο.

Ο τυπος που λες τι διαολο πηρε?? :dizzy:
Για βιαγκρα κι τετοια λες?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#216907 Μπα δε φαίνεται φαρμακωμένος ο kovathe

Πάντως ενώ η αλήθεια είναι ότι η οποιαδήποτε έντονη σωματική ενασχόληση σου φτιάχνει τη διάθεση αφού είσαι λιγότερο νωθρός (άρα και τη σεξουαλική διάθεση), νομίζω ότι είναι και θέμα ψυχολογίας το σεξουαλικό, αν όχι κυρίως ψυχολογίας

Αν δηλαδή δε νιώθεις καλά δε πα να σαι και φέτες δεεεεν

Νομίζω ότι η σεξουαλική διάθεση σε έναν άντρα που την έχει γενικά δε κόβεται ακόμα και αν έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας.
Το αν θα βελτιωθεί αν γενικά είναι καλά ψυχολογικά και σωματικά ή αν θα μειωθεί εξαρτάται από τη περίπτωση και βεβαιως υφίσταται, αλλά δε πιστεύω στη μεταμόρφωση του ατόμου, γιατί ακόμα και πολύ κακή φυσική κατάσταση να έχεις μια χαρά κάνεις σεξ και μια χαρά θες το σεξ

Τρανό παράδειγμα κάτι γερόντια που το γλεντάνε μέχρι τέλους

Οπότε kovathe μάλλον ήσουν απλά πεσμένος/ξενερωμένος γενικότερα και στη συνέχεια λόγω και της γυμναστικής έφτιαξε η διάθεση σου
Άβαταρ μέλους
By Asimov
kovathe έγραψε:Οχι ρε τι χαπια! Ολα εγιναν με φυσικο τροπο.

Ο τυπος που λες τι διαολο πηρε?? :dizzy:
Για βιαγκρα κι τετοια λες?

Δεν ξέρω τι έπαιρνε, ούτε καν τον ίδιο αυτοπροσωπως, εγώ την γκόμενά του.... ήξερα :whistlink: Δεν εννοώ βιαγκρα πάντως, εννοώ αναβολικά.
Για σένα το κατάλαβα ρε συ, απλά το είπα για να μη νομίζει ο κόσμοςότι όλοι αυτοί οι σφιχτηδες που κυκλοφορούν είναι τίποτα θεοί του σεξ

.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#216918 Κιουσης σιγουρα ειναι και η ψυχολογια αλλα ειναι και βιολογικο το θεμα.

Ασιμοφ τωρα καταλαβα.
Λογικο να την παθει, συνηθως παιρνουν τεστοστερονες οποτε μειωνεται η παραγωγη του σωματος και για αυτο συρρικνωνονται... αδενες και την πατανε χοντρα. :lipsealed:
Μιλαμε για μονιμες βλαβες.