Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε:. Δεν διώχνεις το ρέησινγκ :lol: .

:lol:

αυτη με τα 70κ κατι χλμ ειναι δελεαστικη εαν ειναι καθαρη.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
famas έγραψε:Καλά ο Krus δεν είχε μια τέτοια άσπρη;

Είχε όντως. Τώρα αν συνεχίζει, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:Του κυρίου Χαράλαμπου:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6673331/

και του κυρίου Νικολάου:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7101349/
:oops:

Καλά, μιλάμε για το απόλυτο future classic... για όποιον θέλει κάτι κλασσικό, χωρίς να πονέσει...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
markvag έγραψε:Καλά, μιλάμε για το απόλυτο future classic... για όποιον θέλει κάτι κλασσικό, χωρίς να πονέσει...

Βλέπω ξέρουμε και τα future classic :shifty:
Ξέρουμε και τις τιμές που θα διαμορφωθούν :shifty: :shifty:
Και η γλαρόφτερη ένα από τα αγαπημένα σου ever :shifty: :shifty: :shifty:
Όταν λέω εγώ πως για εδώ είσαι, μου λες "αποκλείεται, μόνο για καμιά AMG" και κάτι περίεργα.
Λίγο να αλλάξουν τα πράγματα, σε βλέπω να κυκλοφοράς καμιά 126 και να τρώτε μπουγάτσα με τον Διγέτιο αναλύοντας τιμές. :lol: :lol:
Τώρα που πήρε και ομπρέλα vintage, θα ανεβαίνει και χειμώνα απάνω :lol:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#216473 Αλεξανδρε τα έχουμε πει και επιμενω ακόμη!
Πάρε W201, 124, 210, όποια θες!! :)
Πούλα Σκονταρα χθες να μείνουν και λεφτά στην τσέπη

Μεταξύ των δύο, του κυρίου Νικόλαου με άλλη ζάντα!
Του κυρίου Χαράλαμπου είναι τέλεια, αλλά διλιτρη.
Αν είναι να κανεις τη διλιτρη "θυσία" ,να την κανείς για W124/210

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
BEAMS έγραψε:
markvag έγραψε:Καλά, μιλάμε για το απόλυτο future classic... για όποιον θέλει κάτι κλασσικό, χωρίς να πονέσει...

Βλέπω ξέρουμε και τα future classic :shifty:
Ξέρουμε και τις τιμές που θα διαμορφωθούν :shifty: :shifty:
Και η γλαρόφτερη ένα από τα αγαπημένα σου ever :shifty: :shifty: :shifty:
Όταν λέω εγώ πως για εδώ είσαι, μου λες "αποκλείεται, μόνο για καμιά AMG" και κάτι περίεργα.
Λίγο να αλλάξουν τα πράγματα, σε βλέπω να κυκλοφοράς καμιά 126 και να τρώτε μπουγάτσα με τον Διγέτιο αναλύοντας τιμές. :lol: :lol:
Τώρα που πήρε και ομπρέλα vintage, θα ανεβαίνει και χειμώνα απάνω :lol:

:shifty: :shifty: :shifty: :lol: :lol:

Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί σαν αξία, αλλά αν μπορούσα να έχω ένα "κλασσικό", μάλλον κάτι τέτοιο θα διάλεγα. Bulletproof, φθηνό στην αγορά και στη συντήρηση, ανταλλακτικά παντού, αρκετά σύγχρονο για να είναι εύκολο στην οδήγηση, τι άλλο θέλεις;;;;

Από τη στιγμή που έχω ένα καλό αμάξι, γιατί όχι... :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :lol: :lol:

Μία AMG V8 είναι προφανώς εκτός συναγωνισμού... :twisted:

Υ.Γ.: Ο Διγέτιος όταν ανέβει, να ενημερώσει να κεράσουμε μπουγάτσα σωστή (με τυρί)! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:Τώρα που πήρε και ομπρέλα vintage, θα ανεβαίνει και χειμώνα απάνω :lol:

Βεβαίως, απο το εν Πειραιεί εργαστήριον ομβρελλών του κυρίου Βροχίδη, το οποίο και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για τις αγορές σας όσο και για τις επισκευές σας.
Στο θέμα μας τώρα.
Η απλή 190/190Ε δεν προκειται ποτέ να πάει στο Θεό, αλλά σίγουρα η μελλοντική αναβάθμισή της από την αναγνώρισή της ως ιστορικό θα καλύψει ένα τμήμα των εξόδων συντήρησής της.
Προσωπικά, ωστόσο, δεν το σκέφτομαι έτσι. Βλέπω ότι με 2-2.5 χιλιάρικα (τελική τιμή, όλα μέσα) θα μπορούσα να εκπληρώσω ένα παιδικό μου όνειρο. :roll: (αλλά ζορίζομαι πολύ να το αποφασίσω, ρε γαμώτο, γιατί έχω πολλά μέτωπα ανοικτά... :vava: )
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#216484 D-jet αφου ειναι φθηνοτερο απο το ρεισινγκ,και θα σου μεινουν χρηματα με την αγορα μιας 190,τι ειναι αυτο που σε φρεναρει να κανεις την κινηση?
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
markvag έγραψε:Υ.Γ.: Ο Διγέτιος όταν ανέβει, να ενημερώσει να κεράσουμε μπουγάτσα σωστή (με τυρί)! :rtfm:

Αδελφέ, ό,τι και να είναι, αν είσαι Σαλονίκη έχει άλλη γεύση... :iconcool:

Tsilis, πράγματι...στα 2000κ.εκ. έχεις βουτηχτεί μέχρι το λαιμό στην αμαρτία και αν είναι να την κάνεις, τουλάχιστον να την κάνεις σωστά (C124). Η 190Ε 1.8 μοιάζει ιδανική για την Ελλάδα...

Υπάρχουν και άλλες καλές, όπως της κυρίας Ελένης
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7534286/
και του κυρίου Κωνσταντίνου:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7060220/
αλλά το θέλω καλύτερα αυτόματο... :roll:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#216902 Εικόνα
Σήμερα το πρωί (πριν γυρίσουν οι γριές από την εκκλησία και αρχίσουν τα κοτσομπολιά) κατέβηκα, της έριξα ένα σκούπισμα και γυάλισα λίγο τα χρώμια. :oops:
Μετά από λίγη ώρα φόρτιση, ανάψανε λίγο τα λαμπάκια στο τέρας, ακούστηκε να αργογυρίζει η αντλία και.... βενζίνες...παντού!

Γερανός, λοιπόν...τι να κάνεις.

Αλλά μη σου πω και καλύτερα...

Βρήκαμε ευκαιρία και πήγαμε μια βόλτα με τα πόδια, τελικά, στο Πασαλιμάνι, όπου, είτε το πιστεύετε είτε όχι, 4 κορμοράνοι κάθονταν και λιάζονταν παρέα με κάτι γλάρους (χαμπάρι δεν τους πήρανε τα ζα που περπατούσαν δίπλα κατά χιλιάδες σαν αφιονισμένοι και έβγαζαν φωτογραφίες τα μούτρα τους) .
Απίθανοι, οι άτιμοι... απλωνόντουσαν, τεντώνανε τα φτερά τους, ξυνόντουσαν...και κλασσικά:
Ζωάρα!
Ζήλεψα πάλι...

Νομίζω ότι από όλα τα ζώα μόνο ο άνθρωπος γνωρίζει ότι θα ψοφίσει, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται σε κατάσταση κινδύνου για να λειτουργεί το ένστικτο, για αυτο και είναι όλο τον υπόλοιπο χρόνο του (που δεν ψοφάει , εννοώ):
α) μίζερος
β) σκατόψυχος και θέλει να κάνει τους άλλους να υποφέρουν επειδή ο ίδιος υποφέρει με αυτή τη σκέψη
γ) φαντασιόπληκτος γιατί νομίζει ότι θα ζήσει κι άλλες ζωές μετά. Το μόνο ζώο που έφτασε σε τέτοια επίπεδα |λογοκρισία| και κατάφερε να πιστέψει κάτι τέτοιο. Συχνά δε, δέχεται να πεθάνει για να ζήσει καλύτερα μετά!
Τι να πει κανείς... Νομίζω ότι αν επικοινωνούσαμε κάποια στιγμή με τις μαϊμούδες και τους λέγαμε κάτι τέτοιο θα έβαζαν τα γέλια.

Τελοσπάντων, μου'ρθε στο μυαλό αυτό το απίθανο τραγούδι που λένε κάτι ταλαίπωροι αμερικα-λατίνος:
https://www.youtube.com/watch?v=y_DQe0NZ2tU

Έχω πιεί λίγο παραπάνω, είναι και οι βενζίνες...
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
tsilis έγραψε:Πόσο μάζεμα να θέλει πια?
Δεν είναι αυτό.
Έχω αλλεργία στους Έλληνες μάστορες, γιατρέ μου... :oops: