Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Μόνο 413.000 :s_biggrin

λαδια τσιμπαει?
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#216521 Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση σ αυτό το αμάξι είναι το πόσο καλοφτιαγμένο είναι.

Το σηκώσαμε απο κάτω, σκουριές πουθενά, τζόγοι μηδέν (και να φανταστείς ότι κοντά στα 250.000 χλμ τα έκανε στους κατσικόδρομους).

Θεωρώ ότι αν αυτό το αμαξι οδηγιόταν αποκλειστικά από κάποιον που δεν θα το έσκιζε και συντηρούνταν όπως συντηρήθηκε (ευλαβικές αλλαγές λαδιών τουλαχιστον μέχρι σχετικά πρόσφατα και γενικά στοιχειώδες ενδιαφέρον) είναι απ τα αυτοκινητα που απλά θα αλλάξεις επειδή το βαρέθηκες. Ο ορισμός του άνετου υπεραξιόπιστου φθηνού ανθρωπομεταφορέα.

@dimi: ναι, αν και θα σου πώ στα σίγουρα απ την επόμενη αλλαγή που έχω σκοπό να το γυρίσω σε castrol. Προτελευταία φορά έβαλα κάτι λάδια περιπτέρου και στα 5.000 χλμ συμπλήρωσα πάνω από λίτρο (μάλιστα κόντεψα να την πατήσω,μιας και επειδή δεν καίει δεν το πολυκοιτάζω και σε βενζινάδικο στον αυτοκινητόδρομο σε μεγάλο ταξίδι μου τα κατέβασε απότομα :ninja: ) και στην τελευταία αλλαγή μέσα σε 5000 χλμ συμπλήρωσα κανα 500ml.

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μια πτώση στην απόδοση του μοτeur. Eνώ παλιά κοντερίσια κατεβαζε άνετα 210-220, πλεόν 200 με το ζόρι και γενικά έχει χάσει την σπιρτάδα του
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#216524 μετρα καμια συμπιεση ετσι απο περιεργεια την επομενη φορα να δεις αν ειναι και ποσο πεσμενη.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#216527 Το είχα στο μυαλό μου σήμερα και ξέχασα να του το πω, έτσι απο περιέργεια, όντως.

Γιατί δε βγαίνει ο BEAMS στο τηλέφωνο :protest:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
rx8_drifter έγραψε:Μόνο 413.000 :s_biggrin

Έχεις ακόμη μέλλον...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#216538 467000+
Και εγώ πρέπει να παίρνω σειρά για ιμάντα σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#216539 το 6άρι σασμάν τί λέει απο αντοχή? Εμένα μου άρχισε να σφυρίζει πάλι, άμα αλλάξω συμπλέκτη κάποια στιγμή θα κοτσάρω ένα spare που έχω
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
rx8_drifter έγραψε:Το είχα στο μυαλό μου σήμερα και ξέχασα να του το πω, έτσι απο περιέργεια, όντως.

Γιατί δε βγαίνει ο BEAMS στο τηλέφωνο :protest:

Τι θε ρε; :lol:
Είσαι τυχερός με την ΕΥΑ λόγω μοτέρ. Άλλο ο 4Α και άλλο το μπαζάκι που φόρεσε μετά.
Σιβηρία πότε θα πάμε να βρω χορηγούς; :superman:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#216547 :yahoo:

οντως, είμαι τυχερός που δε φοράει την λαδιέρα. Αλήθεια, έχουμε καμιά εικόνα πόσα km βγάζουν αυτά τα μοτερ?

Για το ταξίδι θα ενημερώσω :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
rx8_drifter έγραψε::yahoo:

οντως, είμαι τυχερός που δε φοράει την λαδιέρα. Αλήθεια, έχουμε καμιά εικόνα πόσα km βγάζουν αυτά τα μοτερ?

Για το ταξίδι θα ενημερώσω :s_biggrin

Δεν έχω ιδέα ρε φίλε που μπορούν να φτάσουν. Αυτές οι σειρές μοτέρ είναι old school Toyota. Είσαι live εργαστήριο δοκιμών. Εσύ μας λες που έφτασες και εμείς εδώ καταγράφουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#216564 Βάζω το αμάξι, φέρνω και λεφτά και φύγαμε! Δεν είναι αξιόπιστη όπως η ΕΥΑ η δική μου, αλλά τουλάχιστον έχει cruise control! :lol:
Επίσης, δεν ξέρω αν έχει αρκετά βενζινάδικα στο δρόμο! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
rx8_drifter έγραψε:το 6άρι σασμάν τί λέει απο αντοχή? Εμένα μου άρχισε να σφυρίζει πάλι, άμα αλλάξω συμπλέκτη κάποια στιγμή θα κοτσάρω ένα spare που έχω

Το σαζμαν μια χαρά είναι. Τσιμπάει λίγο λαδάκι πάντως και θέλει αλλαγή κάθε 5-7000χλμ. Κάτι σουλουπωματα στα ηλεκτρολογικα και κάπως να το προστατεύσω απο κάτω γιατί τα χιλιόμετρα εκτός δρόμου είναι αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#216651 Ρε rx8_drifter κι εσυ απο Γιαννενα εισαι?
Αν κρινω απο το ΕΥΑ...εκτος αν το πηρες μεταχειρο ή απο Λευκαδα