Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#209912 Περιμένεις.. καθυστερεί πολύ ν'ανανεώσει τα dns της.
Άβαταρ μέλους
By elteo
elteo έγραψε:Δυστυχώς καθυστερεί και δεν προχωράει το θέμα adsl στους γονείς μου. Τους λένε ότι δεν έχει πόρτα στην περιοχή τους και θα έρθει τεχνικός να το δει. Είναι δυνατόν ο ΟΤΕ (!) να μην έχει διαθεσιμότητα για ίντερνετ εν έτσι 2016; wtf??? Τι είναι η πόρτα στην τηλεφωνικη γραμμή?

< Edge+ μου

Τελικά τους δόθηκε σήμερα router, το σύνδεσε ο πατερας μου και περιμένουν εντός των επόμενων ημερών να ενεργοποιηθεί. Θα τους σταλεί sms. Τα ζώα μου αργά ο Cote. :sleep:
Άβαταρ μέλους
By babakos
#214603 Ανανεωση συμβολαιων VF - HOL μαζι

Κινητο : 300 λεπτά προς ολους + 300 SMS προς ολους + 4 GB internet = 17 Ευρώ το μηνα τελική τιμή
Σταθερο : απεριοριστα αστικά/υπεραστικά + 300 λεπτά κινητά + 50αρι VDSL = 25 Eυρώ το μήνα (με την συνδυαστική εκπτωση)

Νομιζω οτι ειναι καλά
Άβαταρ μέλους
By gianik
#214608 @babakos
Η χρεωση στο κινητο ειναι ανα 3' , ετσι δεν ειναι;
Άβαταρ μέλους
By babakos
#214615 Oχι, ανά λεπτό. (Συμβόλαιο)

To μονο θεματάκι ενιαι οτι μπορει να χρειαστώ ενα καλύτερο ρουτερ γιατί το ZTE που δινει η HOL ειναι αδύναμο για να σηκώσει πολλές συσκευές
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#214644 Μια χαρά προσφορά είναι!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#216033 Μάλλον είμαι στη τελική ευθεία για vdsl, αυτή τη στιγμή έχει πέσει το internet, έβαλα το νέο και όντως συγχρονίζω στα 50 με 5 upload και περιμένω κάποια στιγμή να σκάσει το SMS της ενεργοποίησης

Ελπίζω να μη με πάει όλο το σκ έτσι..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
QsisVTS έγραψε:Μάλλον είμαι στη τελική ευθεία για vdsl, αυτή τη στιγμή έχει πέσει το internet, έβαλα το νέο και όντως συγχρονίζω στα 50 με 5 upload και περιμένω κάποια στιγμή να σκάσει το SMS της ενεργοποίησης

Ελπίζω να μη με πάει όλο το σκ έτσι..

Και πολύ το καθυστέρησες :lol:
Welcome :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#216215 έτσι γίνεται η φάση πλέον :metalo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By babakos
#216224 Με γειες . Ειναι αλλη αίσθηση ειδικά στο upload...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#216235 ναι γιατί πρακτικά 5πλασιάζεται, ενώ το down έγινε 3-3.5 φορές πιο γρήγορο σε σχέση με το τι συγχρόνιζα

αν και για το download έγινε η ιστορία γιατί είναι άλλο να κατεβάζεις 10GB σε 30κατι λεπτά και άλλο σε 2 ώρες

αν πιάσω και άλλα πράγματα όπως το gtav από το steam (που σου δίνει όλη τη ταχύτητά σου σταθερά) που μου είχε πάρει 12 ώρες και πλέον δε θα ήθελε ούτε 4 η διαφορά γιγαντώνεται :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
#216244 δώσε πόνο QsisVTS..... και μάζευε λεφτά για δίσκους, καλό το ADSL, αλλά με το VDSL πλέον γεμίζουν νεράκι...
(γλυκοκοιτάζω να αναβαθμίσω την ποιότητα σε μερικές TV Series που έχω, ευκολότερο με VDSL πλέον, πχ X-Files complete στα 445GB 720p bluray, ήδη τα καλά κατέβηκαν σε full ποιότητα, βλέπε firefly, band of brothers με 4GB ανα episode κτλ)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#216248 Μην ποσταρεις τέτοια κιουση. Ζηλευουμε.

< >