Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
otso έγραψε:
JimClark έγραψε:Πού θα βρω το κολιέ ρε?

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3

εστω χαιμαλι

Fixed. Εχω NYA 1.5 άρι στο αμάξι. Θα ξέρω την αλλη φορα

Άβαταρ μέλους
By dimviii

θα τονε βγαλεις :shifty: πανω απο το αυτοκινητο σου απο εξαρτημα που δεν σε ενδιαφερει.Δοχειο υπερχειλησης ψυκτικου που ριχνει το παραπανισιω εξω απο το δοχειο πχ, σωληνας αναθυμιασεων καρτερ που δεν εχει πιεση και μπορεις να τον αφαιρεσεις αφοβα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#215610 Είμαι τεχνικό στόκεμον. Τα μισά που είπες πρέπει να τα γκουγκλάρω

Άβαταρ μέλους
By dimviii
JimClark έγραψε:Είμαι τεχνικό στόκεμον. Τα μισά που είπες πρέπει να τα γκουγκλάρω

ε σταματα σε ενα βενζιναδικο και αγορασε ενα κολιε.Και σε χρωματοπωλεια εχουν και βιδες για να χωσεις μεσα στο μαρκουτσι και κολιεδες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#215621 Μου αρέσει που έγινε ένα μεγάλο service στην αουντάρα μου και πλέον είναι ετοιμοπόλεμο ξανά για νέες περιπέτειες :superman: (μέχρι να φύγει ο μισθός σε βενζίνες)

Δε μου αρέσει που κοστίζει το γ@μημενο, αλλά τουλάχιστον τώρα θα αργήσει να ξαναζητήσει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215626 Κι εγω καθε φορα ετσι λεω στο ετησιο αλλα παντα στη μεση της χρονιας σκαει κι απο κατι. 630€ σημερα στην Καρεντα. Με τις υγειες μας!!

<+
Άβαταρ μέλους
By markvag
JimClark έγραψε:δε μου αρέσει που κατέρευσε το σύστημα φρένων στον τιράντα, καθώς έσκασε ένα σωληνάκι και έμεινα να κάνω τη διαδρομή από Ν. Μαρμαρά ως μέσα Σαλόνικα χωρίς το μεσαίο πετάλ να λειτουργεί

Μου αρέσει το τέλειο timing του πράγματος καθώς η κίνηση ήταν μηδαμινή
Μου αρέσει ο pop που βόλεψε κάποια πράματα, thanks :metalo: :s_drinks
Θα μου αρέσει αν το αμάξι ειναι έτοιμο αύριο. :roll:

Οι λέξεις "οδικη βοήθεια" σου λένε κάτι;;;;; :rtfm:

Μια |λογοκρισία| να σου τύχαινε στο δρόμο... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
markvag έγραψε:
JimClark έγραψε:δε μου αρέσει που κατέρευσε το σύστημα φρένων στον τιράντα, καθώς έσκασε ένα σωληνάκι και έμεινα να κάνω τη διαδρομή από Ν. Μαρμαρά ως μέσα Σαλόνικα χωρίς το μεσαίο πετάλ να λειτουργεί

Μου αρέσει το τέλειο timing του πράγματος καθώς η κίνηση ήταν μηδαμινή
Μου αρέσει ο pop που βόλεψε κάποια πράματα, thanks :metalo: :s_drinks
Θα μου αρέσει αν το αμάξι ειναι έτοιμο αύριο. :roll:

Οι λέξεις "οδικη βοήθεια" σου λένε κάτι;;;;; :rtfm:

Μια |λογοκρισία| να σου τύχαινε στο δρόμο... :lipsealed:

Εχεις απολυτο δικαιο εδώ. Είχα το τηλέφωνο απλ ηθελα να φτάσω κοντα στην πόλη. Αν έβλεπα κίνηση, θα καλούσα οδική. Με αλαρμ κ 30 40 οι λίγοι οδηγοί που με προσπέρασαν κατάλαβαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και κράτησαν κάποια απόσταση θα έλεγα

Άβαταρ μέλους
By nass
Deleted User 1 έγραψε:Κι εγω καθε φορα ετσι λεω στο ετησιο αλλα παντα στη μεση της χρονιας σκαει κι απο κατι. 630€ σημερα στην Καρεντα. Με τις υγειες μας!!

Τι άλλαξες ? Και γω πλήρωσα €550 για service αλλά τα €100 ήταν 4 μπουζί (ιριδίου) και τα €200 πίσω τακάκια.
Άβαταρ μέλους
By nass

Ούτε καν κολιέ, tie-wrap, απαραίτητος εξοπλισμός :rtfm: (γυρίζεις το έτσι και αλλιώς άχρηστο μαρκούτσι και το δένεις με το tie-wrap)
Βέβαια το πιθανότερο είναι να είχες ήδη χάσει τα υγρά οπότε χαίρετε...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#215665 @nass

Μπουζί ιριδίου στα ποσα χλμ άλλαξες;

Εμένα πάντως με έγδαραν γιατί έπρεπε να γίνει εργασία σε ιμάντες, τρόμπα νερού και λοιπά παράξενα πέρα από τα λάδια/φίλτρα

Οπότε με έσφαξαν τα εργατικά, τουλάχιστον φτιάχτηκε και ένα ρουλεμανάκι που σφύριζε με κρύα μηχανή και δεν έλεγε να ασχοληθούν μαζι του αν δεν έλυναν και τα υπόλοιπα

Έχω και φρέσκα λαστιχάκια εδώ και κάνα 6μηνο, ζωάρα

ΥΓ για πίσω τακάκια σαν πολλά δε σου πήραν; :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 05 Φεβ 2016, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά