Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
#215332 Ωραία λοιπόν, λάθος θυμάμαι ή κατάλαβα :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#215383 Σεντόνια....

- Αν και δεν είμαι τόσο ενεργός χρήστης, είναι το μόνο φόρουμ που μπαίνω σχεδόν καθημερινά.
- Δε θεωρώ ότι ο nass κάνει κάτι από δόλο. Συμμετέχει και ασχολείται, γιατί βλέπει κάτι άσχημο. Του την έχετε πέσει ως θιγμένοι, που σας την "είπε". Αναρωτηθείτε το γιατί. Υπάρχουν πολλά που συμφωνώ μαζί του. Κυρίως μου αρέσει ο δομημένος λόγος του. Τον θεωρώ από τα πιο αξιόλογα άτομα. Πρόβλημα προφανώς υπάρχει, αλλά όχι στην έκταση που το βάζει(θεωρώ)
- HF έχει χαλαρό Moderating γιατί(ορθά) θεωρεί ότι γνωριζόμαστε. Εδώ όμως υπάρχει η παγίδα του στυλ: "έλα μωρέ τον ξέρουμε, πως αντιδράει". Και αυτό πραγματικά αποθαρρύνει νέους χρήστες. Το αριστεροί-δεξιοί ψιλουπάρχει λόγο ελληνικής κατάστασης, που ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει για τα χάλια μας. Και η υποκειμενικότητα, επηρεάζει τον τρόπο αντίδρασης, αλλά δεν γίνεται επίτηδες. Το έχω αισθανθεί όπως ο nass. Δηλαδή στην πολιτική, είμαι σε φάση να γράψω κάτι, και φοβάμαι την αντίδραση από κάποια μέλη, και ότι η διαχείριση θα μαζέψει εμένα(όχι επί προσωπικού, αλλά λόγο άποψης). Και έτσι δε γράφω.(μπορεί να κάνω και λάθος)
- Το φόρουμ δεν είναι η πραγματική ζωή. Έξω από την οθόνη(υπολογιστή ή τηλεφώνου), υπάρχει ο κόσμος που ζούμε και γίνεται της πουτ@νας. Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί κάποιοι μου έχουν δώσει την εντύπωση, ότι ζούνε για να γράφουν στο φόρουμ.

ΑΓΑΠΗ...

υ.γ. popolare εσένα σε αγαπάω περισσότερο από όλους :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
kyr80 έγραψε:
ΑΓΑΠΗ...

υ.γ. popolare εσένα σε αγαπάω περισσότερο από όλους :inlove:

:inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
#215498 ειναι ιδεα μου εχει καιρο να ποσταρει ο μαστορας ;
και επαναλαμβανω ποιος ειναι ο γεωπονος;
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#215507 Ο μάστορας μάλλον έχει πέσει με τα μούτρα στην κατασκευή του cnc. Ελπίζω δηλαδή.

.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:...και επαναλαμβανω ποιος ειναι ο γεωπονος;

Δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο γεωπόνος, ξέρω όμως ποιός είναι ο πιό περίεργος... :s_tongue

:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By otso
#215536 ρε συ εναν εργατη γης εχετε στο φορουμ δεν θαμουνα περιεργος ποιος ειναι ο γεωπονος ; την στιγμη που στο παλιο φορουμ ειχαμε τοπικο για κηπους κα . και εδω δεν φανερωνεται να δωσει καμμια συμβουληκαι θελω να μαθω γιατι κιτρινισαν τα φυλλα απ την φυτεια,θελει καλλιο , ουρια; η σιδηρο;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:ρε συ εναν εργατη γης εχετε στο φορουμ δεν θαμουνα περιεργος ποιος ειναι ο γεωπονος ; την στιγμη που στο παλιο φορουμ ειχαμε τοπικο για κηπους κα . και εδω δεν φανερωνεται να δωσει καμμια συμβουληκαι θελω να μαθω γιατι κιτρινισαν τα φυλλα απ την φυτεια,θελει καλλιο , ουρια; η σιδηρο;

Είναι μεγάλη η φυτεία; :hmmm:
Διάλεξε ένα μέρος και ρίξε καλιούχο λίπασμα, σε ένα άλλο μέρος παράτα το παλιό τρακτέρ που άρχισε να σκουριάζει και σε ένα τρίτο κατούρα.
Πες μου σε ποιό από τα 3 μέρη τα φύλλα αρχίζουν και ξαναπρασινίζουν και θα σου πω τι λείπει... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By otso
#215876 ρε παιδια ο leonp χαθηκε αλλα νομιζω ξαναεμφανιστηκε; τι παιζει;
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
otso έγραψε:ρε παιδια ο leonp χαθηκε αλλα νομιζω ξαναεμφανιστηκε; τι παιζει;

O leonp τα πήρε όταν του σβήσανε αυτό το πόστ ως ρατσιστικό παραλλήρημα και απο τότε δέν ξαναγράφει: viewtopic.php?p=159758#p159758

Στο γενικότερο αναθεωρητικό πλαίσιο που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ και εφόσον οι mods όπως λένε κρατάνε αρχείο των διεγραμμένων, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε το αρχικό κείμενο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#215896 Δεν είμαι υπέρ να ξεκινήσει κάτι τέτοιο και δεν γίνεται να συζητήσουμε κάθε περίπτωση χωριστά.
Το αρχείο που συζητάμε είναι για να το βλέπουν οι συντονιστές και να ελέγχεται έτσι αν έγινε σωστά κάτι, όχι για να μπούμε σε ατέρμονες συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.
:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#216035 Hi guys. Ειναι καιρος να βγαλετε το αδειο πιατο απο το τραπεζι. :lol:
Και επειδη τον Λεχ Βαλεσα προλαβε και τον αγκαζάρισε ο Eddie...

:lol:

Βρηκα ακρως ενδιαφερουσα τη συζητηση των (αρκετων) τελευταιων σελιδων.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#216041 Καλωσόρισες Θοδωρή. Μας έλειψες. :s_bye

Τσιμουδιά τώρα, εντάξει; :rtfm:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#216644 Εικόνα

Οποιαδήποτε ομοιότητα με pizza & pipes είναι εντελώς συμπτωματική... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#225532 Τις καλησπέρες μου. :)

Πέρασαν 5+ μήνες, αφ΄ότου ενημέρωσα για την αποχώρησή μου.
Όλο αυτό το διάστημα, συνέχισα την ενασχόλησή μου με το φόρουμ, καταναλώνοντας τις ίδιες "εργατοώρες" καθημερινά, όπως και πρίν . Μέλη που εκτιμώ ή και άγνωστα αλλα ευγενή :rtfm: , έλαβαν πμ με απαντήσεις σε ερωτήσεις τους, που ήξερα την απάντηση και βοήθησα μετά χαράς με την όποια γνώση μου.

Ακόμα και στη συνάντηση της 31/1 , συμμετείχα για 20 λεπτά, μόνο και μόνο για να γνωρίσω τον HF και face to face να του επισημάνω μερικά πράγματα, αλλά κυρίως για να δεί ποιός είναι ο "περίεργος" που βλέπει το φόρουμ με αυτόν, το δικό του "ιδιόρρυθμο" τρόπο. Και η άποψή μου την οποία και του διατύπωσα:
Η παλιότερη διαπίστωσή μου ( viewtopic.php?p=168371#p168371 ) ..., ελάχιστα διαφοροποιήθηκε! :(
Οι ίδιοι ΑΛΗΤΑΡΙΟΙ , συνεχίζουν να γράφουν με το ίδιο, προκλητικό ύφος.
Οι ίδιοι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, συνεχίζουν να προωθούν τις ιδέες τους, χωρίς ίχνος ενδοιασμού για το άν κάποιοι τους έχουν "μυριστεί", αρκεί να πούν τα δικά τους και να "εξουδετερώσουν" τον .... υποτιθέμενο πολιτικό εχθρό. :lol:
Οι ίδιοι ΓΕΛΟΙΟΙ, συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν κλισέ φρασεολογίες, ακόμα και ολόκληρες παραγράφους, στο βωμό της "πειθούς".
Οι ίδιοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, συνεχίζουν να μολύνουν με off topics ακόμα και τα πλέον "αδιάφορα" τοπικά, και ... "όποιος τσιμπήσει, κέρδος είναι", τζερτζελές και μπίζνα να γίνεται . :roll:

Το χειρότερο όμως , όπως επισήμανε και ο nass, λίγες σελίδες πρίν : Αποχώρησαν ακόμα τουλάχιστον 4-5 αξιόλογα μέλη. Κρίμα!!! :(

Σε ότι αφορά στην επάνοδό μου: Ας όψεται που υπάρχουν στο φόρουμ και 5-10 φίλοι, γνωστοί προσωπικά, αλλά και άλλοι τόσοι "άγνωστοι" αλλά "Κύριοι" (το Κ Κεφαλαίο ).
Ειδικότερα δε, όταν προ 15ημέρου δημιουργήθηκε το τοπικό : <<Με τι ασχολείσαι, ....>>, ήμουν έτοιμος να επανέλθω, να κάνω μιά προσπάθεια για την επανένταξή μου στην κοινότητα.
Γράφτηκαν όμορφα κείμενα, σαν "Μονόλογοι", που έδειξαν πως υπάρχει ακόμα αρκετή ποιότητα στο φόρουμ, αν και πάλι "κατέγραψα" τα μέλη που συμμετείχαν με τις "μαρτυρίες" τους και τις προσωπικές τους ιστορίες, και ... διαπίστωσα:
Ένα ποσοστό μελών (ομολογώ μικρότερο του αναμενομένου απ εμέ) , εκ των "δύστροπων" και ειδικότερα των "κατηχητών" , ανήκοντες ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ του κυνοβουλίου, εννοείται ότι , ούτε τα δοντια να τους βγάζεις, δεν θα σου πούν που δουλεύουν, πως τους λένε (Κώστα, Γιώργο, αυτό έλειπε να περιμένω να αναφέρει κάποιος επίθετο), πού μένουν, τυχόν οικονομική τους άνεση ή ανέχεια κλπ.
Και δεν υπάρχει δικαιολογία , ότι <<φοβάμαι μήπως μου την πέσουν, αν δώσω κάποια προσωπικά μου στοιχεία>>.
Απλά, αφήνοντας "αιθαλομίχλη" για το άτομό του ο καθένας, μπορεί να συμπεριφέρεται και χυδαία, άνανδρα, να περνάει τις πολιτικές του ιδέες και ας γράφει απ΄τα γραφεία πχ της Συγγρού ή της Κουμουνδούρου. ΑΛΗΤΕΙΑ !

Έτσι λοιπόν, καθυστέρησα το 1ο (επανα)ποστάρισμά μου,.... κρατώντας "πισινή"! :lol:

Και, .... ω του θαύματος, με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις, ...(δυστυχώς) επαληθεύτηκαν οι φόβοι μου!
Ξαναγίνεται της <<π@τάν#ς το μαγκάλι>>! :dizzy: :help:

Εύχομαι λοιπόν και πάλι υγεία, διαβάζω καθημερινά, αλλά δεν βλέπω προκοπή και δύσκολα θα επανέλθω στο φόρουμ.
Αν ... δεν αντέξω στον πειρασμό και το πράξω, πιθανότατα δεν θα είμαι ο ίδιος στη συμπεριφορά.
Θα πέσει βρισίδι, που θα απορήσουν -όσοι με ξέρουν εδώ και 7 χρόνια- για ... το κατάντημά μου ! :lol:

ΥΓ : 1/Καλό θα ήταν .... να κοιταχτείτε σε κάνα γιατρό κάποιοι, δεν είναι κακό ! :oops:
Εγώ πήγα, τα χάπια που μου έδωσε τα παίρνω!!! :rtfm:
Αν αποδίδουν δεν ξέρω, θα δείξει ! :oops:
Αλλά, ... πάρτε και σείς (οι συγκεκριμένοι που εννοώ) κανένα. Προληπτικά βρέ αδερφέ και ..... για το καλό του φόρουμ!
2/ Το νού σας οι "γνωστοί-άγνωστοι". Το γεγονός πως -οι συγκεκριένοι- είστε το 99% "φαντομάδες", δεν αναιρεί την άποψη περί του χαρακτήρας σας, ούτε τα περί των προθέσεων και του σκοπού της παρουσίας σας στο φόρουμ.
Αν και για να συνεχίζετε απτόητοι το τροπάρι σας, ... ΤΣΙΠΑ => 0 !
3/Θα σχολίαζα περαιτέρω επι των ποστς που αναρτήθηκαν στο "Προτάσεις για τον Κανονισμό του φόρουμ¨, αλλά ... αρκετά σας "κούρασα".
:s_roses