Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#208142 αν μετρησεις απο την γωνια του καναπε εκει που εχεις το ηχειο ειναι 3 μετρα;;;;;

σε αλλο ποστ εγραψες :

Με τρώει ο κ€λος μου να βελτιώσω τον ήχο στην τηλεόραση. Έν γένει έχει καλά ηχεία. Samsung smart tv 48'. Σκεφτόμουν το κλασικό bose solo 15 στα 450€ . Πέρα από αυτό προτάσεις; Γενικά είμαι fan της Creative. Το soundblaster roar που πήρα τελευταία είναι πολύ καλό. Αλλά δε βλέπω στη Creative κάποια καλή πρόταση για τηλεόραση.

Με ενδιαφέρει soundbar μάλλον. Αλλά δεκτές όλες οι προτάσεις...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
popolaros έγραψε:αν μετρησεις απο την γωνια του καναπε εκει που εχεις το ηχειο ειναι 3 μετρα;;;;;

σε αλλο ποστ εγραψες :

Με τρώει ο κ€λος μου να βελτιώσω τον ήχο στην τηλεόραση. Έν γένει έχει καλά ηχεία. Samsung smart tv 48'. Σκεφτόμουν το κλασικό bose solo 15 στα 450€ . Πέρα από αυτό προτάσεις; Γενικά είμαι fan της Creative. Το soundblaster roar που πήρα τελευταία είναι πολύ καλό. Αλλά δε βλέπω στη Creative κάποια καλή πρόταση για τηλεόραση.

Με ενδιαφέρει soundbar μάλλον. Αλλά δεκτές όλες οι προτάσεις...

έχεις δίκαιο. μετά από 4 χρόνια νόμιζα πως ήταν 48άρα κ πως είχα 40άρα στο δωμάτιο, αλλά χθες που τη μετακίνησα είδα ότι είναι 40άρα κ του δωματίου 32άρα. :sorry: βασικά μου φαινόταν από τα 2,5 μέτρα που την είχα πριν πολύ καλή. σκέψου πως τον παλιό καναπέ τον είχα στο καλοριφέρ κ την τηλεόραση στον τοίχο απέναντι, εκεί που είναι τώρα το ηχείο.

από τη γωνία τέρμα είναι παραπάνω, είναι 3,60. 3 μέτρα που μέτρησα είναι από το μεσαίο κάθισμα. όταν ξαπλώνω πρέπει να βάλω 110% στην οθόνη για να είμαι άνετος. αλλιώς όταν κάθομαι είναι οκ τώρα που γράφω πχ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#208410 Έχω τον Η-Υ συνδεδεμένο με την τηλεόραση με hdmi. Όλα καλά. Χωρίς να πειράζω καλώδια ή βύσματα, αραιά κ που (κάθε 4-5 μέρες) όταν γυρίσω την τηλεόραση στον Η-Υ κάνει κάτι γραμμές σαν να μην πιάνει το βύσμα κτλ. Γενικά δεν έχει τζόγο στα βύσματα. Αλλά το κάνει χωρίς να τα πειράζω κιόλας. Με το που βγάλω το βύσμα κ το ξαναβάλω 5 δεύτερα μετά όλα καλά. Το τωρινό καλώδιο είναι 7,5 μέτρα. Έχω πολλά καλώδια, όλα πάνω κάτω σχετικά καλά. Αλλά το παρουσιάζει σε όλα. Τί μπορεί να φταίει;
Το φαινόμενο είναι χρόνια τώρα, αλλά είπα να ρωτήσω μπας κ έχει κανείς καμιά ιδέα...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#213764 Δεν έχει βρεθεί ακόμα το σπίτι που θα τη στεγάσει. Χώρο θα βρούμε πάντως. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#213782 65 ίντσες ε; Δύναμη... Ελπίζω όχι τηλεοπτικό από Digea και μικρή απόσταση θέασης, γιατί θα κλαις 1200 έουρος. Για όλα τα υπόλοιπα :metalo:

Η Samsung 6200 στις 55" απλώς γ@μεί, την πήρε φίλος και γω έχω δίπλα μου τώρα μια 55άρα LG. Περισσότερα tomorrow :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#213788 Αν δεν έχεις και ένα PC που να κάνει αλλά τόσα η κάρτα στην ουσία όλα τα υπόλοιπα είναι ταινίες.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#213800 Εντάξει υπερβολές. Παιζω στην 55αρα Samsung ταινίες 1080 κατευθείαν από ένα εξωτερικό σκληρό και είναι σούπερ η ποιότητα, και στην 65 έτσι θα είναι και καλύτερα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#213866 Και εγώ για ταινίες είπα.
Που είναι οι υπερβολές?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#213887 Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, εγώ είπα για την 65άρα πως δεν αξίζουν τόσα λεφτά αν είναι να παίζει ΜΟΝΟ από Digea και φυσικά αν είναι μικρή η απόσταση θέασης.

Από κει και πέρα, χθες ΄βράδυ παρέλαβα την LG 55" LF630V, χωρίς καμία ρύθμιση η τηλεόραση πετάει, πολύ εύχρηστο μενού, ωραίος ήχος και πολλή καλή απόκριση του τηλεχειριστηρίου. Σε λίγο καιρό που θα έρθει το τραπεζάκι της, τότε θα "δέσω" το dvd, τον ενισχυτή, τα ηχεία και το woofer.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215355 https://www.skroutz.gr/s/5126296/Denon-AVR-X2100W.html

ή

https://www.skroutz.gr/s/3484365/Yamaha-RX-V675.html

ή (outsider λόγω τιμής και μη μουσικότητας της Sony)

https://www.skroutz.gr/s/5368584/Sony-STR-DN1050.html

Δε μπορώ να αποφασίσω με τίποτα. Δεν με απασχολεί το 7.1, 5.1 μου είναι υπεραρκετό αλλά θέλω να παίζει και μουσική όσο πιο καλά γίνεται. Το κακό είναι ότι δεν θα αγοραστούν ταυτόχρονα και τα ηχεία ώστε να έχουμε μια εικόνα του πακέτου από πριν.