Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Dimsabas έγραψε:Έλα μπράβο γιατί πήξαμε στις νεκροφόρες.

.

Απ το ποδηλατάκι σου με το ανεμιστηράκι πιο γρήγορα πάνε οι νεκροφόρες.
Δεν θυμάμαι να σου είπε κανείς "πήξαμε με τα κλαστήρια".
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#215007 Κανείς δεν κατηγόρησε τις νεκροφόρες ότι πάνε αργά. Ούτε είπε ότι είναι πιο αργές από ποδήλατα.
Ούτε έβαλα το ποδήλατό μου στο θέμα των αυτοκινήτων.
Ούτε κλάνει το ποδήλατο για να το πεις κλαστήρι. Άλλο ο αναβάτης από την προσπάθεια.
Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις το χιούμορ σου.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#215021 To R
Εικόνα

To S, το απλό
Εικόνα

Και το 1200, το μικρό:
Εικόνα

Αμα δεν σας αρέσουν οι νεκροφόρες να μην κανετε παρέα με νεκροθάφτες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Έλα μπράβο γιατί πήξαμε στις νεκροφόρες.

.

Απ το ποδηλατάκι σου με το ανεμιστηράκι πιο γρήγορα πάνε οι νεκροφόρες.
Δεν θυμάμαι να σου είπε κανείς "πήξαμε με τα κλαστήρια".

@ D-jet & Beams eimai 99,99% σιγουρος οτι δεν το ειπε προσβλητικα ο Διμσαββας.
ειρηνη ημιν. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#215050 Σε αντίθεση με τον Beams που ήταν 99,9% προσβλητικός. Πάμε παρακάτω με περισσότερα σπορ αυτοκίνητα και λιγότερες κλασικές μαούνες. Υπάρχει το θέμα των κλασικών για αυτές. Καταχρηστικά υπάρχει κι αυτό των Mercedes. Άνοιξε η καρδιά μου με το Τάπερ και τη φτερούγα.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#215081 αυτη την speedline που φοραει το μπλε ελεκτρικ 205 gti ηθελα να την βαλω στο 306 μου.Την εβρισκα μονο μεσω Λαιον λογω του οτι την κατασκευαζε η speedline για την peugeot sport.Τιμη εξωφρενικη,και εμεινα με τις μαμα.Η μονη ζαντα που μου αρεσε.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Dimsabas έγραψε:Σε αντίθεση με τον Beams που ήταν 99,9% προσβλητικός. Πάμε παρακάτω με περισσότερα σπορ αυτοκίνητα και λιγότερες κλασικές μαούνες. Υπάρχει το θέμα των κλασικών για αυτές. Καταχρηστικά υπάρχει κι αυτό των Mercedes. Άνοιξε η καρδιά μου με το Τάπερ και τη φτερούγα.

.

Αν ήθελα να γίνω προσβλητικός θα το είχε καταλάβει όλο το φόρουμ και κυρίως εσύ. :iconcool: Εδώ ποστάρει ο καθένας τη φωτογραφία των αυτοκινήτων που του αρέσουν. Τελεία. Εάν σχολιαστεί δηκτικά από κάποιον το γούστο μου, διατηρώ κάθε δικαίωμα να απαντήσω στο ίδιο μήκος κύματος. Βλέπεις ως άθεος, δεν πίστευω στα γυρίσματα του άλλου μάγουλου κλπ κλπ.
Τέλος, αυτά τα αυτοκίνητα που γουστάρω εγώ ως νεκροθάφτης, υπάρχουν και λειτουργούν ύστερα από τριάντα χρόνια σε αντίθεση με κάτι αγιοβασιλιάτικα ποδήλατα και κάτι ψευτοελαφρωμένα πισωκίνητα κονσερβοκούτια που σε καμιά πενταετία θα καταλήξουν κοτετσόσυρμα.
Ακόμα πιο τέλος, θα συνεχίσω να ποστάρω Μερσεντές και εδώ και στο τοπικό των κλασσικών και στο τοπικό των καινούριων μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Αν μάθω δε πως χαλιέσαι, θα το κάνω με ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

ΥΓ
Διγέτιε, η επικεφαλής αεροτομή στο R, πόσο νταουνφόρς δίνει; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
dimviii έγραψε:αυτη την speedline που φοραει το μπλε ελεκτρικ 205 gti ηθελα να την βαλω στο 306 μου.Την εβρισκα μονο μεσω Λαιον λογω του οτι την κατασκευαζε η speedline για την peugeot sport.Τιμη εξωφρενικη,και εμεινα με τις μαμα.Η μονη ζαντα που μου αρεσε.

Ε καλα, δεν εισαι ο μονος, οσοι ειχαν γαλλικα τοτε την ηθελαν:lol:

Ακομα κι εγω σε μεγκαν 1 σενταν :tomato: