Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε:Μάλιστα.... μέσα στην ασχήμια :lol:

η πιο ομορφη των τελευταιων 30-40 ετων στα ματια μου.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#214748 Και να φανταστεις ,κάποιοι θεωρούν ότι δεν έχει και πολύ κλασσική εμφάνιση Mercedes,γι΄ αυτό δεν έχουν ανεβεί και τόσο οι αξίες τους ακόμη
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
belgarion έγραψε:Και να φανταστεις ,κάποιοι θεωρούν ότι δεν έχει και πολύ κλασσική εμφάνιση Mercedes,γι΄ αυτό δεν έχουν ανεβεί και τόσο οι αξίες τους ακόμη

Ναι, εντάξει... έλα σε 3 (τρία) χρόνια από τώρα και τα ξαναλέμε... όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Εγώ θέλω αυτή του κυρίου Χαρίλαου, όμως, την τετράπορτη την ουρανί (!).
Εικόνα
Αυτή, ξέρεις, που κάθεται πρωί πρωί Κυριακής (μετά την Εκκλησία), o κύριος Χαρίλαος με τα πινελάκια να καθαρίσει τη μηχανή... μέχρι τις 12:30 που θα τον φωνάξει από το μπαλκόνι η κυρα Φρόσω να ανεβεί για τα γεμιστά. :eat:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#214759 Δεν είπα ότι συμφωνώ κιόλας. Και οι τιμές ήδη ανεβαίνουν. Και όντως υπάρχουν τέτοιες 190, και γενικά είναι εντυπωσιακό πόσες βλέπω να κυκλοφορούν καθημερινά σε κάθε είδους κατάσταση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο αυτοκίνητο αυτής της ηλικίας με τέτοια ποσοστά επιβίωσης, αν λάβουμε υπόψη ότι δεν ήταν και φθηνό αυτοκίνητο ( μην πεταχτεί κανένας και πει corolla)

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε:Και να φανταστεις ,κάποιοι θεωρούν ότι δεν έχει και πολύ κλασσική εμφάνιση Mercedes,γι΄ αυτό δεν έχουν ανεβεί και τόσο οι αξίες τους ακόμη

ψαχνω να βρω κατι που θα μπορουσα να ''γκρινιαξω'' σχεδιαστικα και δεν μπορω να βρω.Πανεμορφη απο οποια γωνια και αν την δεις,και σε οποιοδηποτε χρωμα.
Ποιος την εχει σχεδιασει?
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#214763 https://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Sacco
To αγαπημένο του δημιούργημα κιόλας...

Εικόνα
Δύσκολο χρώμα... στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι σκέτη προστυχιά. Εδώ νομίζω ότι, όπως και στο 116 πιο πάνω, είναι one million dollars...