Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#199804 Εικόνα

Σκαλιζοντας λόγω των ημερων
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Άβαταρ μέλους
By DAP
#214576 ΕΛΛ.ΒΙΟΜ. ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ "MΙΣΚΟ"......................

Σημερα επεσε στα χερια μου μια παλια διαφημηση απο οπου,αν δεν κανω λαθος, μπορουμε να μαντευσουμε τη προελευση του ονοματος....
"ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ" .

Μια αλλη ......
Χιλιαδες κρεμες για το δερμα του προσωπου σας
ΜΙΑ μονον για το δερμα των παπουτσιων σας
ΚΑΜΕΛ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΜΕΛ ΒΑΜΜΕΝΑ.

Και τωρα που πηρα φορα......

ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Laxoloutraki
ΕΥΓΕΣΤΟΣ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Κριμα σε μενανε που δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες...Κριμα.......
Άβαταρ μέλους
By Pitt
DAP έγραψε:ΕΛΛ.ΒΙΟΜ. ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ "MΙΣΚΟ"......................

Σημερα επεσε στα χερια μου μια παλια διαφημηση απο οπου,αν δεν κανω λαθος, μπορουμε να μαντευσουμε τη προελευση του ονοματος....
"ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ" .

Εικόνα

Μια αλλη ......
Χιλιαδες κρεμες για το δερμα του προσωπου σας
ΜΙΑ μονον για το δερμα των παπουτσιων σας
ΚΑΜΕΛ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΜΕΛ ΒΑΜΜΕΝΑ.

Εικόνα

Και τωρα που πηρα φορα......

ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Laxoloutraki
ΕΥΓΕΣΤΟΣ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Εικόνα

Κριμα σε μενανε που δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες...Κριμα.......

Μη στενοχωριέσαι. Είμαστε εμείς εδώ για σένα... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By DAP
#214662 OYOYOYOYOY ρε πουδτη μου,αυτοδ ειδαι.... :thumbsup:

Οταν συγκινουμαι αντι του "σ" πληκτρολογω "δ". :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#214677 Ακου να δεις σκηνικο τωρα...Οταν τον εκαναν μεταγραφη στην Παρι Σεν Ζερμαιν επεσε τετοιο κραξιμο απο τους Καταλανους (με ταυτοχρονο μποϊκοταζ των πωλησεων) που εσπασε το συμβολαιο του και ξαναγυρισε πισω..Σαν να λεμε Μητρογλου δλδ (μποχα, βρωμα κτλ)

Και τωρα κουιζ για δυνατους γνωστες, μιας και ειμαστε σε αυτοκινητιστικο φορουμ. Υπηρχε στο Αγορι και μια ιστορια με 2 Γαλλους αδερφους (ε καλα, Γαλλοι ηταν, τι αλλο ... :s_laughat ) οδηγους αγωνων κατα τον μεσοπολεμο. Ο καλος οδηγος εμοιαζε με τον Ερολ Φλυν.

Ιδεα;;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Pitt έγραψε:
Εικόνα

το τηλεφωνο το προσεξατε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#214710 Από τότε που στην Αθήνα υπήρχαν 100 τηλέφωνα;;;; :hmmm: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#214720 Ο πατέρας μου είχε έναν τηλεφωνικό κατάλογο της δεκαετίας του 50 (;) που περιείχε όλα τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Ελλάδας και είχε διάσταση και πάχος όσο ένα σχολικό τετράδιο. Τον έχω στην αποθήκη, παρέα με έναν άλλο κατάλογο (πιό χοντρό από τον τηλεφωνικό) της δεκαετίας του 60 που περιείχε όλους τους φορολογούμενους, με τα ΑΦΜ τους και τα ποσά που δήλωναν στις φορολογικές τους δηλώσεις. Νομίζω ότι ήταν έκδοση του Εθνικού Τυπογραφείου και μοιραζόταν δωρεάν σε όλους τους πολίτες...

Αργότερα τα ποσά αυτά θεωρήθηκαν "απόρρητα" και έπαψε η έκδοσή του. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#214726 Ενδεχομένως και να έχουν, αλλά είναι πράγματα του πατέρα μου με συναισθηματική αξία και δεν σκέφτηκα ποτέ να τα ξεφορτωθώ. :s_no
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#225094 ΕικόναΕίχε κανείς τέτοιο "τηλεκατευθυνομενο" παιχνίδι. Δούλευε με μπαταρίες στο χειριστήριο πάνω αριστερά από όπου πήγαινε μπροστά πίσω, άνοιγε ο κινητήρας και το πορτμπαγκάζ. Τα ιατροσημα δείχνουν ότι οι γονείς μου μάλλον μου την είχαν στημένη από τότε. Είχα και μια αντίστοιχη κίτρινη Μ1 αλλά την θεώρησε καλό αντικείμενο δοκιμής για τις "γουρουνες" του ο αδερφός μου κάποιες απόκριες

.