Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
htanso21 έγραψε:Εγώ δηλαδή πρέπει να σας πατάω όλους κάτω!
Κατα μέσο όρο πίνω 5 μπύρες... τον χρόνο :lol:

επειδη δεν εχεις γυναικα ,παιδια ,πεθερα και προφανως δεν χρωστας τραπεζα, εφορια ,εισαι νεος ,ωραιος ,υγιης ,βρισκεις γκομενα ανετα
εχεις πολλους φιλους, δουλευεις απο χομπι και αλλαζεις αυτοκινητα καθε τρεις και λιγο για να εμπλουτησεις τις εμπειριες σου.
σε ζηλευω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:
htanso21 έγραψε:Εγώ δηλαδή πρέπει να σας πατάω όλους κάτω!
Κατα μέσο όρο πίνω 5 μπύρες... τον χρόνο :lol:

επειδη δεν εχεις γυναικα ,παιδια ,πεθερα και προφανως δεν χρωστας τραπεζα, εφορια ,εισαι νεος ,ωραιος ,υγιης ,βρισκεις γκομενα ανετα
εχεις πολλους φιλους, δουλευεις απο χομπι και αλλαζεις αυτοκινητα καθε τρεις και λιγο για να εμπλουτησεις τις εμπειριες σου.
σε ζηλευω.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#214311 Μου αρέσει ο καιρός των τελευταίων ημερών και κυρίως ο ήλιος. :iconcool:

Δεν μου αρέσει καθόλου που κοντεύω 25 χρονών και μένω ακόμα με την μάνα μου (και χωρίς να προβλέπεται να αλλάζει αυτό σύντομα). :(
Δεν μου αρέσει που η γκρίνια της μάνας το πιο πιθανό είναι να αντικατασταθεί με την παντόφλα της :inlove:. Ο κύκλος της ζωής φαντάζομαι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Zorz έγραψε:
PeterPan έγραψε:Εικόνα
Μ´ άρεσε πολύ ...
Σειρά έχουν το oban 14, balvenie doublewood 12 κ μερικά ακόμη που έχω στη λίστα.

Εικόνα

...δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια :innocent:
ώπα νάτος!!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#214405 Μου άρεσε το θράσος και η δικαιολογία του πιτσιρικά:

Boy, 10, steals parents' car to visit grandparents 68 miles away... then tells police he is a dwarf who has forgotten his licence. :lol:

Το πλήρες άρθρο εδώ
Άβαταρ μέλους
By famas
#215478 Μου αρέσει που παρόλη τη κατάσταση υπάρχει κόσμος, σε άλλα φόρουμ, που δίνει πολλά λεφτά για να αγοράσει τη σπορ έκδοση μιας όχι Premium Μάρκας( Mustang S 550)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#215551 :( δεν μου αρεσαν καποια νουμερα στις εξετασεις που εκανα σημερα.
Θα παω αυριο στον γιατρο στην Ηλιούπολη να τα πουμε. Δεν θελω να πω για να μην επηρεαστω απο τυχον(?) απαντησεις.

< 3
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#215556 Μη σκάς. Αν το PSA είναι αυξημένο, δεν σημαίνει υποχρεωτικά κάτι. Η δακτυλική θα δείξει... :whistlink:

Πέρα από την πλάκα, περαστικά να είναι Γιώργη. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#215594 δε μου αρέσει που κατέρευσε το σύστημα φρένων στον τιράντα, καθώς έσκασε ένα σωληνάκι και έμεινα να κάνω τη διαδρομή από Ν. Μαρμαρά ως μέσα Σαλόνικα χωρίς το μεσαίο πετάλ να λειτουργεί

Μου αρέσει το τέλειο timing του πράγματος καθώς η κίνηση ήταν μηδαμινή
Μου αρέσει ο pop που βόλεψε κάποια πράματα, thanks :metalo: :s_drinks
Θα μου αρέσει αν το αμάξι ειναι έτοιμο αύριο. :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#215598 και χειροφρενο

μου αρεσει που τελικα βρηκα να φαω στο Ξυλοκαστρο,απο το 24ωρο καφε που ηταν και το μοναδικο που δουλευει.
2 χαμπουργκερ με πατατες.Ειχαν τελειωσει ολα,μονο αυτα εχω μου ειπε. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
JimClark έγραψε:δε μου αρέσει που κατέρευσε το σύστημα φρένων στον τιράντα, καθώς έσκασε ένα σωληνάκι και έμεινα να κάνω τη διαδρομή από Ν. Μαρμαρά ως μέσα Σαλόνικα χωρίς το μεσαίο πετάλ να λειτουργείl:

εαν σου ξανατυχει,προσπαθησε να ταπωσεις το κομμενο μαρκουτσι.Πχ βρες μια βιδα που να μπαινει μεσα και σφιχτην με ενα κολιε.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#215601 Πού θα βρω το κολιέ ρε?

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By JimClark
g8777 έγραψε:Να υποθέσω ότι πήγαινες χελώνα και φρεναρες με ταχυτητα κάτω;

Η 5η με 2000 σαλ ειναι κοντα 60 χ.α.ω. ημουν μεταξυ 50 κ 60 κ σε περιαστικους ρυθμους με 3η κ 25. Το χειροφρενο ψιλο εσωσε την κατασταση, ευτυχως ντιζάτο...

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3