Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
bibendum έγραψε:Κανει καλυτερο χρονο απο την Gulia; :shifty:

Ανα κιλογραμμόμετρο Χ ευρώ κάνει καλύτερο και από Enzo... :lol:
Συγγνώμη, την κουβεντούλα και το ράδιο τα ακούς; :s_wacko Όπως βγήκανε, δεν θα σταμάτησαν καν και θα πήγανε κατευθείαν για μπύρες και βούρστ... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By pik.
#212598 :inlove: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#213412 Σήμερα το απόγευμα στο κέντρο των Ιωαννίνων Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
belgarion έγραψε:Σήμερα το απόγευμα στο κέντρο των Ιωαννίνων Εικόνα

.

H αγαπημένη χοντρούλα του Διγέτιου. :)
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:H αγαπημένη χοντρούλα του Διγέτιου. :)

140 χωρίς πορτοκαλιά φλασάκια και κερατάκια για την οπισθεν είναι μισή 140 (70 δλδ :lol: )....
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#213453 Πάλι με πρόλαβες Αλέξανδρε,ήθελα να σχολιάσω ότι το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο δεν είχε τις κεραίες στα πίσω φτερά και είχα την εντύπωση ότι ήταν στάνταρ εξοπλισμός,άρα να υποθέσω ότι καταργήθηκαν μετά το face lift?Πάντως κατα την γνώμη μου είναι η τελευταία S Class με δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα,αν και για να πω την αμαρτία μου ,όταν ήταν στην παραγωγή δεν μου άρεσε καθόλου.Τις επόμενες δυσκολεύομαι να τις ξεχωρίσω και τις θεωρώ αρκετά αδιάφορες σχεδιαστικά.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
belgarion έγραψε:Πάλι με πρόλαβες Αλέξανδρε,ήθελα να σχολιάσω ότι το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο δεν είχε τις κεραίες στα πίσω φτερά και είχα την εντύπωση ότι ήταν στάνταρ εξοπλισμός,άρα να υποθέσω ότι καταργήθηκαν μετά το face lift?Πάντως κατα την γνώμη μου είναι η τελευταία S Class με δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα,αν και για να πω την αμαρτία μου ,όταν ήταν στην παραγωγή δεν μου άρεσε καθόλου.Τις επόμενες δυσκολεύομαι να τις ξεχωρίσω και τις θεωρώ αρκετά αδιάφορες σχεδιαστικά.

Αν την πετύχεις με λυμένο ταμπλώ και καθίσματα- πάτωμα..... :help: :dizzy:
Μια απλότητα άνευ προηγουμένου :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:
belgarion έγραψε:Πάλι με πρόλαβες Αλέξανδρε,ήθελα να σχολιάσω ότι το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο δεν είχε τις κεραίες στα πίσω φτερά και είχα την εντύπωση ότι ήταν στάνταρ εξοπλισμός,άρα να υποθέσω ότι καταργήθηκαν μετά το face lift?Πάντως κατα την γνώμη μου είναι η τελευταία S Class με δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα,αν και για να πω την αμαρτία μου ,όταν ήταν στην παραγωγή δεν μου άρεσε καθόλου.Τις επόμενες δυσκολεύομαι να τις ξεχωρίσω και τις θεωρώ αρκετά αδιάφορες σχεδιαστικά.

Αν την πετύχεις με λυμένο ταμπλώ και καθίσματα- πάτωμα..... :help: :dizzy:
Μια απλότητα άνευ προηγουμένου :lol:

Ναι, τα κερατάκια πήγαν περίπατο γιατί βγήκαν τα ultrasonic...
Επίσης ένα χαρακτηριστικό που δε μου αρέσει (σε καμία σειρά) είναι οι μάσκες πολυτελείας με τις 45 γρίλιες που βάζουν από την τελευταία σειρά, λες και είναι τρίφτης του τυριού ή πόρτα από λεβητοστάσιο χρωμιομένη...

Σωστή 140:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#213808 Εικόνα
931 (Magnetitblau-το πίσω) ή 906 (Graublau-το μπροστά) ;
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#213811 Ή μήπως σκυλο-μπλέ (labradorblau)
Εικόνα
(σιγά μη το βρω σε 107... ωραίο, όμως)
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#213832 Το μπροστα, το λαμπραντορισιο μου κανει για πλακακι '70s.Βεβαια και το midnight blue που το εχω δει απο κοντα στην SL του θειου μου ειναι πανεμορφο
Άβαταρ μέλους
By belgarion
D-Jet έγραψε:Εικόνα
931 (Magnetitblau-το πίσω) ή 906 (Graublau-το μπροστά) ;

931 απο εμένα

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#213903 http://www.ebay.co.uk/itm/2009-MERCEDES-CLK500-AMG-SPORT-AUTO-GREY-NOT-CLK63-C63-/172062018527?hash=item280fb20bdf:g:cgwAAOSwHjNWAlU5h

:hmmm: