Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#188648 Τηλεοπτικά προγράμματα με ρεκόρ τηλεθέασης

Άβαταρ μέλους
By g8777
#188649 Εκτος πραγματικοτητας. Α) Μετρα επι συνολου ανοικτων δεκτών Β) Δεν υπολογιζει ποσοι το παρακολουθησαν. Πχ δεν βλεπω στην δεκαδα τον τελικο του Εuro, ειμαι σιγουρος οτι τον εβλεπε μεχρι και ο Κωστετσος.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
g8777 έγραψε:Εκτος πραγματικοτητας. Α) Μετρα επι συνολου ανοικτων δεκτών Β) Δεν υπολογιζει ποσοι το παρακολουθησαν. Πχ δεν βλεπω στην δεκαδα τον τελικο του Εuro, ειμαι σιγουρος οτι τον εβλεπε μεχρι και ο Κωστετσος.

Η αντίληψη μου είναι ο τελικός του Euro θα πρέπει να έσπασε ρεκορ. Σε όλο τον κύκλο μου αμφιβάλλω αν υπάρχουν 5 άτομα που δεν τον είδαν, ενώ δε νομίζω ότι έχει συμβεί αυτό με οτιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#188693 Ναι ρε συ, το επισημανα οτι δεν ειναι πιθανοτατα συγκρισιμο, ηταν ομως -ως γεγονος- αντιστοιχα μεγαλο με το γιουρο, δες το ως υπενθυμιση στον τιφοζο...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, θα συμβεί απόψε το βράδυ στις 00:10 στο Mega. Οι Κώστας Γιαννακίδης και Δέσποινα Βλεπάκη ετοιμάζουν μια εκπομπή-αφιέρωμα στους λατρεμένους «Απαράδεκτους», με καλεσμένους τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπέζο! Επίσης θα προβληθούν βίντεο με συνεντεύξεις από την Ρένια Λουιζίδου και τον Βασίλη Χαλακατεβάκη. Θα μιλήσουν για τη σειρά, τις εμπειρίες τους και για τα 26 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Να ηταν και ο Μπονατσος :(
Άβαταρ μέλους
By JBT
#213456 https://www.facebook.com/fotismarialive ... 970353015/

:dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#213472 Τι διάολο;;;;; :hmmm:
Εντωμεταξύ να πεις ότι είναι από το ίδιο κανάλι, οκ. Αλλά σε 3-4 διαφορετικά κανάλια, πάντα αυτή κερδίζει. :lol:
Μάλλον στήσιμο από την εταιρία που κάνει τις κληρώσεις. :help:
Αλλά και αυτοί συνέχεια το ίδιο όνομα; Τι σκατά; Τόσο τρόμπες είναι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#213473 Δεν είναι κληρώσεις, είναι "ο πιο γρήγορος που θα πατήσει τα πλήκτρα που θα ζητηθουν, κερδιζει".
Όπως επίσης και το "προσφορά της εκπομπής". Ποιας εκπομπής, της εταιρείας που το δίνει είναι προσφορά. Και τι προσφορά; αφού για ενα πχ iphone που δίνουν, βγάζουν άλλα 1000 μέσω των μηνυμάτων/κλήσεων.
Μιλάμε για απατεωνια σε όλο της το μεγαλείο :D