Αθήνα
Αυξάνεται από την 1η Φεβρουαρίου, η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες, από 1,20 σε 1,40 ευρώ, ενώ σταθερή, στα 60 λεπτά, παραμένει η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου. Επίσης αυξάνεται ο χρόνος ισχύος των εισιτηρίων από τα 70 λεπτά στη μιάμιση ώρα. Αυξήσεις και στις τιμές καρτών απεριορίστων διαδρομών.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης, η νέα τιμολογιακή πολιτική στις συγκοινωνίες Αθηνών θα ισχύει από την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου.
«Όλα είναι έτοιμα, αναμένεται η δημοσίευση στο ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των αρμοδίων υπουργών (Οικονομικών και Μεταφορών) για να ισχύει η νέα τιμή στα εισιτήρια», ανέφερε ο κ. Σκουμπούρης και διευκρίνισε πως η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου θα παραμείνει στα 60 λεπτά, ενώ αυξάνεται η χρονική διάρκεια από 70 λεπτά που είναι σήμερα σε μιάμιση ώρα.
Υπενθυμίζεται ότι η αύξηση της τιμής επέρχεται λόγω της αύξησης του ΦΠΑ.
το οτι κατεβηκε 70% το βαρέλι… δεν ειναι αιτία μείωσης…. .
EDDIE_147 έγραψε:Να θυμίσω τις κλαρινομαγκιές τύπου "τζάμπα ΜΜΜ" το καλοκαίρι.
![]()
Νομιζω οτι αυτο εννοουσες......
σε αυτο βγηκε να απαντησει η κορη του το εξης:
Με τον πατέρα μου έχω διαφωνίες. Όμως η στοχοποίηση του από φασιστοειδή έντυπα και παπαγαλάκια για δηλώσεις του σχετικά με τη λογοκριμένη παράσταση του έργου που ειναι δομημένο πάνω στο βιβλίο του Σάββα Ξηρού θέλει απάντηση απ΄όλο τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο. Η δήλωση του πως οι ναζί διαφέρουν από τις ένοπλες οργανώσεις τύπου 17Ν που στον πυρήνα της αντίληψης τους είχαν ως ιδεώδες τον μετασχηματισμό της κοινωνίας μέσα από την ατομική βία έστω κι αν διαφωνεί με την πρακτική τους, βρίσκει σύμφωνο όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο Μάκης είναι κομμάτι της ιστορίας της αριστεράς και του μαζικού αγώνα. Αυτό δεν θα το διαγράψει ποτέ κανένα φασιστοειδές ανθρωπάκι.
Εχουμε και λεμε:
α)"ένοπλες οργανώσεις τύπου 17Ν, στον πυρήνα της αντίληψης τους είχαν ως ιδεώδες τον μετασχηματισμό της κοινωνίας μέσα από την ατομική βία"
β) η δηλωση αυτη "βρίσκει σύμφωνο όλο τον δημοκρατικό κόσμο"
. Θα μου πειτε "τι σε νοιαζει τι λεει η κορη?"...Με νοιαζει γιατι τη ξερω. Και ο λογος που τη ξερω ειναι οτι η κορη του " Μάκη που είναι κομμάτι της ιστορίας της αριστεράς και του μαζικού αγώνα", που στο βιογραφικο του αναφερει
"Έχει υπάρξει στέλεχος «Ρήγα Φεραίου», Κ.Ε. ΚΚΕ Εσωτερικού/ ΚΚΕ Εσωτερικού- ΑΑ, Γραμματεία ΑΚΟΑ/ Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.
Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους"
ηταν συμμαθητρια μου στο Αμερικανικο Κολλεγιο Ελλαδας.
< >
Η 17Ν ήταν το μακρύ χέρι του αριστερισμού στην Ελλάδα , αλλά και άλλων λαμογιών επιχειρηματικού χαρακτήρα . Δεν είναι τυχαίο ότι σκότωσε , είτε προσπάθησε να σκοτώσει όλους τους δεξιούς εκδότες , ακόμα και αυτούς που είχαν διωχθεί ή κλείσει τα έντυπα τους επί χούντας , όπως ο Αθανασιάδης και η Βλάχου , ώστε να δυναμώσουν άλλες φυλλάδες που και την πασοκοκρατία στήριξαν και υπουργοί έγιναν και θαλασσοδάνεια πήραν .
Βρωμιά και ανηθικότητα ήταν τα μόνα κίνητρα που είχαν .
Το ίδιο και όσοι τους στηρίζουν .
Οσο για το "έργο" του ΑΝΤ-ΕΘΝΙΚΟΥ , το πιό καλό το είπε κάποιος στα κοινωνικά μέσα .
Ρώτησε θα έχουν άραγε 23 κενές θέσεις , μια και οι νεκροί δεν μπορούν να πάρουν τα πτώματα τους για να απολαύσουν το έργο .
Να πω την αλήθεια , αυτό θα ήταν και η ωραιότερη αντίδραση του δημοκρατικού κόσμου , απέναντι στα σταλινόμουτρα .
Να αγοράσουν 23 θέσεις και να τις έχουν κενές με ένα μαύρο πανί πάνω τους σε όλες τις παραστάσεις .
Για λόγους δημόσιας ασφαλείας
Η ΕΛΑΣ απαγορεύει όλες τις συγκεντρώσεις για αύριο
Πρωτη φορά αριστερή χούντα λέμε!
http://luben.tv/politix/71828
bibendum έγραψε:Ενταξει δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα εχει ενδιαφερουσα προσεγγιση στο περι λογοκρισιας
http://luben.tv/politix/71828
Την οποία είναι καλό να διαβάσουν αρκετοί...
Ιδίως κάτι ατομίδια όπως το tzimero που το παίζει και καλά liberal, αλλά σκούζει να κατέβει η παράσταση... Άντε οι υπόλοιποι δεν το παίζουν liberal...
Πολύ θα μ΄ενδιέφερε να δω πως το tzimero δικαιολογεί το να λογοκριθεί μόνο η άποψη με την οποία διαφωνεί... ΝΟΤ
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>


