φακές (να είναι λίγο πηχτές) , με χωριάτικο ξύδι και μισό καρβέλι ζυμωτό ψωμί...
mjacob έγραψε:Έλα ρε, τι εχεις με τις φακές;
giannik1977 έγραψε:1 warn στον dim8 ..
φακές (να είναι λίγο πηχτές) , με χωριάτικο ξύδι και μισό καρβέλι ζυμωτό ψωμί...
)
mjacob
εγω παντου βαζω, σαλατες, μπριτζολες,επισεις στο λαδι-αλατι-τυρι-καψαλα αμα δεν εχει μπολικη ριγανη δε λεει

dimviii έγραψε:giannik1977 έγραψε:1 warn στον dim8 ..
δεν ηταν πηχτες για αυτο δεν μου αρεσουν.Μολις δω μεσα το ζουμε να ειναι σαν νερο σαλταρω.![]()
Αμα ειναι πηχτες οπως μου αρεσουν,με ψωμι μπουκιες που μπαινει στο πιατο πριν τις φακες,και φετα τριμμενη με το χερι(ακριβως ετσι τρωω και τη φασολαδα,αλλα να ειναι πηχτη)
Και βεβαια λιγο ξυδακι.
JimClark έγραψε:Η παρακάτω Φωτογραφία μπορεί να μπει στο νημα κατανάλωση, πάχη μου τα κάλλη μου, μία φωτογραφία από το αυτοκίνητό σας, pour homme, ρολόγια. καλύτερα εδώ ομως
Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Serf έγραψε:Δεν πρέπει να έχω φάει ποτέ φακές χωρίς φέτα
Τουλάχιστον από θρεπτική άποψη.
junior gt έγραψε:dimviii έγραψε:giannik1977 έγραψε:1 warn στον dim8 ..
δεν ηταν πηχτες για αυτο δεν μου αρεσουν.Μολις δω μεσα το ζουμε να ειναι σαν νερο σαλταρω.![]()
Αμα ειναι πηχτες οπως μου αρεσουν,με ψωμι μπουκιες που μπαινει στο πιατο πριν τις φακες,και φετα τριμμενη με το χερι(ακριβως ετσι τρωω και τη φασολαδα,αλλα να ειναι πηχτη)
Και βεβαια λιγο ξυδακι.
Όχι ρε. Ποτέ φακές με τυρί. Σίδηρος vs ασβέστιο δεν απορροφάται ο σίδηρος και είναι σα να μην τις έφαγες από άποψη σιδήρου![]()
Για να απορροφηθεί ο σίδηρος καλά καλά θέλει μπόλικο λεμονάκι (βιταμίνη c).
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]