Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Παρακαλώ απαντήστε

6
7%
6
7%
0
N/A
0
N/A
2
2%
2
2%
36
41%
36
41%
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Geo f1 έγραψε:
Εγω καπου στο 2004 αποφασισαμε με τον κολλητο να κανουμε 1.
Τελευταια στιγμη κολωσα και πηγε μονος του.
Εκανε το σημα του σουπερμαν στο μπρατσο!!

Άτσα κολλητιλίκια ο Γιώργης...

Εικόνα

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα. Ίσα ίσα εδω και καμιά 15αρια χρόνια piercing σε μια όμορφη γυναικεία κοιλίτσα το έχω έως και φετίχ. Ίσως γιατί είχε ένα τέτοιο και η πρώτη μου ever. :inlove: Από κει και περα ίσως είναι και σημεία των καιρών και μπορώ να θυμηθώ μόνο μία κοπέλα που έχω πάει και δεν είχε τίποτα απ' όλα αυτά. Όλες οι άλλες είχαν από μία μικρή λεξούλα καπου χτυπημένη έως και καμιά 15αρια μεγαλούτσικα σ' όλο το σώμα, οπότε δεν μου κάνει καμία εντύπωση πια. Αν είναι καλόγουστα και όχι tramp stamps και κυρίως όχι σε μέρη που μπορεί στα γεράματα να τα ψάχνεις τότε νο προμπ.

Προσωπικά δεν έχω και ούτε προκειται να κάνω, πρώτον γιατί τα τατού είναι ταυτόσημο του κλαρίνου πλέον και δεύτερον γιατί έχω τεράστιο θέμα με βελόνες. Ααααν έκανα πάντως θα έκανα αυτό στο αριστερό χέρι του τύπου στο ίδιο σημείο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Deleted User 1 έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω και ούτε προκειται να κάνω, πρώτον γιατί τα τατού είναι ταυτόσημο του κλαρίνου πλέον και δεύτερον γιατί έχω τεράστιο θέμα με βελόνες. Ααααν έκανα πάντως θα έκανα αυτό :

Εικόνα

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΕΦΑΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#211268 Το piercing στις γκόμενες το έχω φετιχ, ειδικά μύτη, γλώσσα, αφαλό :inlove:

Το τατουάζ για μένα έχει ενα σοβαρό θέμα. Απεχθάνομαι ο,τιδήποτε μόνιμο (νταξ, μην αρχίσει κάποιος να λέει για πλαστικές για να αφαιρεθεί). Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια, μάλλον δε θα έκανα ποτέ γι αυτόν τον λόγο
Άβαταρ μέλους
By vice246
#211323 Εαν ενδιαφερεται καποιος για θεσσαλονικη να κανονίσω τιμες… :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#211335 Τα ταττού δεν ξέρω αλλά με χαλάνε,ειδικά σε γυναίκα.Οπως και τα σκουλαρίκια εκτός απο τα αυτιά.Πάντα απο αισθητικής άποψης μιλάω.
Φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει στο σώμα του και λογαριασμό δεν δίνει πουθενά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#211338 Το τατουάζ είναι μια κατεξοχήν παρεξηγημένη φάση.
Από χαρακτηριστικό ναυτικών/φυλακισμένων έγινε μόδα μέσω των αθλητών κυρίως, ενώ σήμερα έχουμε φτάσει στις ανθρώπινες μουτζούρες.

Εύκολη πρόβλεψη: σε λίγα χρόνια οι κλινικές αφαίρεσης τατουάζ με laser θα χεστούν στο τάλαρο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#211407 Μόνο σε σημεία που φαίνονται και ενοχλούν σε "σοβαρές" δουλειές πάνε και τα αφαιρούν και είναι ολόκληρη ιστορία να φύγουν

Νομίζω ότι στο μέλλον απλά δε θα ασχολείται κανείς με αυτά, ήδη δεν ασχολείται
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
diplomat έγραψε:Ρε μπαρμπαθείοι ήμαρτον... :lol: μια χαρά είναι τα ταττού και τα σκουλαρίκια. Βλέπεις το πιστολάκι με το τραμπ-σταμπ του και το τρυπημένο αφαλό και ανεβαίνεις. :metalo:
Τα μανίκια επίσης είναι ψιλογαμάτα. Το θέμα βασικά είναι να είναι καλό το σχέδιο και μάστορας ο ταττουατζής, γιατί αν δεν γίνει σωστά η δουλειά, πιαστοαυγόκαικούρευτο. :svivhaha:

Υ.Γ. Ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε πρόκειται ποτέ να κάνω ταττού-piercing. :oops:

Aγαπητέ όλοι έχουμε μια αισθητική που δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με ότι κουβαλάει κανείς μέσα του είτε είναι στα καπή είτε καβλωμένος πιτισρικάς που νομίζει ότι ο κόσμος του ανήκει και ότι όλοι κρέμονται από τις ορέξεις του, εσένα σου αρέσει εγώ δεν γουστάρω να βλέπω στο δρόμο τα άθλια μανίκια κλπ αηδίες που χτυπάει σε εμφανή σημεία ο κάθε και η κάθε πικραμένη, διαφέρουν οι αισθητικές μας πως να το κάνουμε δηλαδή ?

Την γνώμη μου είπα και τη γνώμη σου λες, από εκεί και πέρα να την αναγάγεις και ηλικιακά δείχνει πως σκέφτεσαι γενικότερα και δεν με αφορά καθόλου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#211442 Εμεις παντως σκεφτομαστε αλλο ενα να το κανουμε φετος.
Θα δουμε. Εχω 2-3 στο μυαλο μου για μενα.
Μπορει να μην κανω και κανενα στο τελος.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#211453 Μαζί τα κάνετε ρε??
Σε έχει σταμπαρει (tramp stamp) κιετς?
Τελευταία επεξεργασία από kovathe και 25 Ιαν 2016, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#211458 Το 2011 αποφασισαμε να παμε μαζι να δουμε τι παιζει.
Ειχε εκεινη κατι στο μυαλο της (την βοηθησαν τα παιδια εκει και εκαναν κατι πιο καλλιτεχνικο)
Εγω ηξερα χρονια τι ηθελα.
Ναι Γιαννη μου. Ενα μικρο πανω απο τον αστραγαλο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Geo f1 έγραψε:Το 2011 αποφασισαμε να παμε μαζι να δουμε τι παιζει.
Ειχε εκεινη κατι στο μυαλο της (την βοηθησαν τα παιδια εκει και εκαναν κατι πιο καλλιτεχνικο)
Εγω ηξερα χρονια τι ηθελα.
Ναι Γιαννη μου. Ενα μικρο πανω απο τον αστραγαλο.

νεράιδα ή μονόκερο?