Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#211367 και το e-pop γιατι αναφερθηκε?
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#211380 Ο Storm ήταν που πίστευε ότι ένα Nokia Asha είναι smartphone, και το 'χε αγοράσει από δική μου πρόταση κιόλας? :hmmm:

Κακώς ξεκίνησε όλη η ιστορία...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
dimviii έγραψε:και το e-pop γιατι αναφερθηκε?

Marios έγραψε:Δε μου φαίνεται περίεργο, μήπως είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται φλόμπα το epop που πίνετε νερό όλοι στο όνομά του;

Κρίμας :(

Κρίμας είναι το άσχετο που είπες. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα.
Αν σου πρότεινε αμάξι σκάρτο, βγες και πες το. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Τεσπα, τζάμπα τα μπάνια. Έχει και κρύο
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#211400 Δε μου αρέσει που γνωστός με πολλά ποστ συμφορουμίτης, ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΩΣΕ................................................
Χωρίς πλάκα ( νε, είχε πλάκα το παραπάνω), |λογοκρισία| που δεν έμεινε σε κάποιο γκαράζ έτσι για την ιστορία, αν δεν ήταν τόσο random η ζωή μου, θα το αναλάμβανα

θα βάλω δύο βίδεο

rip in peaces
Άβαταρ μέλους
By Asimov
bibendum έγραψε:δεν τον αρεσε το ραδιοφωνο :s_tongue

:lol:

Μπήκα και διάβασα. Είναι θεούλης :lol:
Άβαταρ μέλους
By Marios
#211481 Λοιπόν, καλημέρα σε όλους.

Οκ το παρατράβηξα και 'γω εχθές, αλλά μην παίρνετε τις μετρητοίς όλα όσα γράφονται σε ένα φορουμ που μπαίνουμε μισή ώρα τη μέρα για χαβαλέ όπου αν προκύψει καμια ενδιαφέρουσα συζήτηση καλώς, αλλίως ποιός χέστηκε;.

Επίσης μην μου πείτε ότι μόνο εμένα πήγε το μυαλό μου στο συγκεκριμένο αμάξι έτσι όπως αναφέρθηκε "πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε", και επειδή όντως μας έχετε ζαλίσει σε κάθε θέμα με το epop, ίσως να ενοχλεί και τον ίδιο τον ποπολαρο αυτό, βρήκα και γω ευκαιρία.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Δεν μου αρεσει που δεν καταλαβα τι παιχτηκε! :(

+1 ... :help:
Κάποιος που να έχει καταλάβει , έστω με π.μ???