Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
famas έγραψε:Δν μου αρέσει που πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε, ανακάλυψε τελικά ότι ήταν κτυπημένο κι ήδη του έχει βγάλει ζημιές.
Μου αρέσει που το παραδέχτηκε και απεφάνθη ξανά αυτοκίνητο μονο καινούριο.

Και χτυπημένο; για πες λεπτομερείες...
Άβαταρ μέλους
By g8777
famas έγραψε:Δν μου αρέσει που πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε, ανακάλυψε τελικά ότι ήταν κτυπημένο κι ήδη του έχει βγάλει ζημιές.

Eλπιζω να μην μιλαμε για Μαρκο-Βαγγο. :(
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Εγω δε θα το κανα. Χιχιχι

< 3

That bad, huh? :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#211214 Τι κρίμα να μην έχω φώτο κι εγώ από τις παγωμένες λίμνες της βορειοανατολικής Γερμανίας :x :( :rant:

Μπαρμπεκιού, γκλούβαϊν, χόκεϊ και πατινάζ (δυστυχώς δεν πρόλαβα να μάθω...) και να βλέπεις να πατινάρουν από το ένα.... χωριό στο άλλο!! Πρόλαβα να κάνω καρτ όμως, πλάκα είχε :lol: ΄΄Αλλοι έβαζαν και αυτοκίνητα, βράδυ όμως και δε με ειδοποίησε κάποιος :x :s_sorry

Παντού είναι ωραία, φτάνει να μην είσαι μίζερος :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Marios
#211216 Δε μου φαίνεται περίεργο, μήπως είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται φλόμπα το epop που πίνετε νερό όλοι στο όνομά του;

Κρίμας :(
Άβαταρ μέλους
By elvet

Εάν είναι αυτό που νομίζω, πέσαμε στο too good to be true?
Τώρα θυμήθηκα τις πάντα σωστές προφητείες γνωστού σοφού μηχανολογικά συνφορουμίτη
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#211226 Ναι πραγματικά ποιος ο λόγος. Πρέπει να αρχίσουμε να μαντευουμε ή να διαβάσουμε κι άλλο φόρουμ για να μάθουμε?

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
famas έγραψε:Μα εγω το συζητησα στον καφε. Σορυ που δεν ηρθες, παλι.

.

Ρε εσυ πες ποιος είναι ή αν δεν είναι μέλος αυτού του φόρουμ πες το για να μην έχουμε και άλλα δράματα

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#211237 Ε καλα και συ, επρεπε να γραφτει μια τρολια με ολιγον τι μπηχτες για τις συναντησεις των καρντασηδων, μην τσιμπας. Εεπ, αν γραψω οτι πεθανε ο Γκεακος μην αρχισετε τα κλαματα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
famas έγραψε:Μα εγω το συζητησα στον καφε. Σορυ που δεν ηρθες, παλι.

.

Μάλλον κάτι που αναφέρεται σε καφέ πρέπει να μεταφέρεται διαφορετικά στο φόρουμ. Just saying.

Η απουσία μου απο τους καφέδες είναι άλλο θέμα.

< >