Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Παρακαλώ απαντήστε

6
7%
6
7%
0
N/A
0
N/A
2
2%
2
2%
36
41%
36
41%
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
belgarion έγραψε:Τελικά σε αυτό το φόρουμ είμαστε υπέρ όλων των μειονοτητων, ιδιαιτεροτητων κλπ (και καλώς είμαστε) εκτός από την περίπτωση να είναι κάποιος υπερβαρος-η, εκεί η διάθεση μας να αποδεχθουμε τον άλλο όπως εκείνος επιλέγει ή και εκ των πραγμάτων είναι πάει περίπατο...
.

Εγώ, πάντως με τη φράση "δεν έχεις κάτι όμορφο να διακοσμήσεις" δεν εννοούσα τις παχουλές, οι οποίες μπορεί να είναι εξαιρετικά πιο γλυκές από κάτι στέκες που το παίζουν και γκομενάρες. Άλλωστε τα πρότυπα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Γενικά, πιστεύω ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα και τελικά αποτυπώνεται και στην εξωτερική εμφάνιση, όποια και αν είναι αυτή!
Είναι αυτό που λένε "αύρα" ή, όπως το σκέφτομαι εγώ, το πόσο σε τραβάει να είσαι κοντά σε κάποιον... :inlove: :roll:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
D-Jet έγραψε:
belgarion έγραψε:Τελικά σε αυτό το φόρουμ είμαστε υπέρ όλων των μειονοτητων, ιδιαιτεροτητων κλπ (και καλώς είμαστε) εκτός από την περίπτωση να είναι κάποιος υπερβαρος-η, εκεί η διάθεση μας να αποδεχθουμε τον άλλο όπως εκείνος επιλέγει ή και εκ των πραγμάτων είναι πάει περίπατο...
.

Εγώ, πάντως με τη φράση "δεν έχεις κάτι όμορφο να διακοσμήσεις" δεν εννοούσα τις παχουλές, οι οποίες μπορεί να είναι εξαιρετικά πιο γλυκές από κάτι στέκες που το παίζουν και γκομενάρες. Άλλωστε τα πρότυπα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Γενικά, πιστεύω ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα και τελικά αποτυπώνεται και στην εξωτερική εμφάνιση, όποια και αν είναι αυτή!
Είναι αυτό που λένε "αύρα" ή, όπως το σκέφτομαι εγώ, το πόσο σε τραβάει να είσαι κοντά σε κάποιον... :inlove: :roll:

Το σχόλιο μου δεν πήγαινε σε εσένα ούτε αφορά αποκλειστικά αυτά που έχουν γραφτεί στο συγκεκριμένο νήμα. Είναι κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση και από άλλες συζητήσεις

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder

Ρε συ, μην το παίρνεις στραβά! Άλλο είπα!
Μια χοντρή κοιλιά με ένα piercing στον αφαλό δείχνει χειρότερη, γιατί την τονίζει. Αν αυτός/αυτή που την έχει δεν έχει πρόβλημα, ούτε εγώ έχω πρόβλημα, αυτό έλειπε να ποινικοποιήσουμε το πάχος! Ούτε fashion police είμαστε, ούτε γιατροί.
Μην το παίρνετε τοις μετρητοίς αμέσως.

Αν ακούστηκα κάπως, να ζητήσω συγνώμη πάντως. :(
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#211108 Κοίτα δεν είμαι οπαδός της πολιτικής ορθοτητας, ούτε πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει αστυνομία γλώσσας και πολύ περισσότερο σκέψης. Ζω την ζωή μου προσπαθώντας να ακολουθώ το δόγμα live and let live. Απλά μου κάνει εντύπωση πως προοδευτικοι άνθρωποι είναι τόσο επιθετικοί στο θέμα πάχος. Για μένα είναι σημαντικό κάποιος να ρυθμίζει το βάρος του και να ασκείται για να έχει καλή υγεία. Το αισθητικό κομμάτι είναι δευτερεύον και αν κάτι κάνει κάποιον να νιώθει καλά ποιος είμαι εγώ για να τον κρίνω?

.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#211116 Έχουν πεθάνει ουκ ολίγες πάντως κοπελίτσες από πίρσιν στον αφαλό.

ΜΕΓΑΛΗ προσοχή.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#211120 Κοίτα δεν είμαι οπαδός της πολιτικής ορθοτητας, ούτε πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει αστυνομία γλώσσας και πολύ περισσότερο σκέψης. Ζω την ζωή μου προσπαθώντας να ακολουθώ το δόγμα live and let live. Απλά μου κάνει εντύπωση πως προοδευτικοι άνθρωποι είναι τόσο επιθετικοί στο θέμα πάχος. Για μένα είναι σημαντικό κάποιος να ρυθμίζει το βάρος του και να ασκείται για να έχει καλή υγεία. Το αισθητικό κομμάτι είναι δευτερεύον και αν κάτι κάνει κάποιον να νιώθει καλά ποιος είμαι εγώ για να τον κρίνω?

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
JBT έγραψε:Έχουν πεθάνει ουκ ολίγες πάντως κοπελίτσες από πίρσιν στον αφαλό.

ΜΕΓΑΛΗ προσοχή.

Εντάξει, γιατρός είσαι και καταλαβαίνεις πως κάθε τι θέλει μια στοιχειώδη προσοχή. Μια μικρή πληγή, μπορεί να μολυνθεί. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από το τρύπημα των αυτιών που το έχουμε συνηθίσει, απλως θέλει περισσότερη προσοχή λόγω του σημείου επειδή πιέζεται οταν καθόμαστε. Τέτοιο piercing έχουν 100άδες χιλιάδες κοπελίτσες ανά τον κόσμο, δεν είναι τόσο... θανατηφόρο όσο λες!
:lol:

@belgarion
To ξαναδιάβασα το σχόλιό μου και καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να διαβαστεί κάπως. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός, αν και στο δικό μου μυαλό, αυτό που είπα δεν είναι τραγικό: δεν τονίζεις τα άσχημα (το γιατί θεωρούνται άσχημα, είναι μια χωριστή κουβέντα, πάντα υπάρχει το όμορφο και το άσχημο) σημεία σου, αλλά τα καλά σου. Αν μια κοπέλα για παράδειγμα έχει παραπάνω κιλά και θέλει να κάνει ένα piercing, καλύτερα να το κάνει στην μύτη της, για να τονίσει το πρόσωπό της, παρά στην κοιλιά της.
Ούτε μόδιστρος είμαι φυσικά, ούτε γνωρίζω τα πάντα σε σχέση με το κάλλος. :s_yes
Από εκεί και μετά, τα γούστα είναι προσωπικά για τον καθένα και φυσικά δεν επιτρέπεται να προσβάλλεις τον άλλο σε κάθε περίπτωση. Σε φίλους πάντως έχω πει πως πρέπει να χάσουν βάρος για λόγους υγείας, γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό ζήτημα, εννοείται με καλό τρόπο και όχι με προσβολές.
Άβαταρ μέλους
By JBT
Anonymous Founder έγραψε: Δεν είναι κάτι διαφορετικό από το τρύπημα των αυτιών που το έχουμε συνηθίσει, απλως θέλει περισσότερη προσοχή λόγω του σημείου επειδή πιέζεται οταν καθόμαστε.

wrong wrong and wrong.
Άβαταρ μέλους
By dimik
D-Jet έγραψε:Είναι άλλο ένα πράγμα που με την πάροδο του χρόνου άλλαξε σημασία και σκοπό. Πέρα από τους πολεμιστές ινδιάνους, τατουάζ έκαναν και οι νταβατζήδες στα κορίτσια τους, οι φυλακισμένοι και πάει λέγοντας...
Η γνώμη μου είναι μέτρον άριστον.
Κάτι διακριτικό μπορεί να μου αρέσει και μάλλον περισσότερο κάτι σε προσωπικό διακοσμητικό και όχι κάποιο σαχλό τσιτάτο, ανάλογα, φυσικά, με το ποιος το έχει κάνει ( και όχι επάνω μου, βέβαια, που και δέκα κουβάδες τριαντάφυλλα και διακοσμήσεις να ρίξω πάλι δεν γίνεται τίποτα :vava: ). Το ίδιο και για τα διάφορα piercing (αν και δεν μπορώ να αποβάλλω την ιδέα πόσο έχει πονέσει και ψιλοανατριχιάζω).
Δεν βλέπω κακό να διακοσμήσεις κάτι όμορφο αρκεί να μη γίνεται κατά τρόπο χυδαίο ή που να φωνάζει για προσοχή. ΟΚ, σίγουρα 45 τρύπες και 1 τετραγωνικό μέτρο αητός στην πλάτη, ακόμα και στο πιο όμορφο σώμα είναι αντιαισθητικό. Αν τώρα δεν έχεις κάτι όμορφο να διακοσμήσεις καλύτερα να είσαι όσο γίνεται πιο διακριτικός. :vava:

Πεστα άνθρωπε μου.... Γιατί στο όνομα της διαφορετικοτητας προσπαθούν όλες οι attention whores να αποκτήσουν ξαφνικά σημασία και να λύσουν τα ψυχολογικά τους στον ματαιο τούτο κόσμο γεμιζοντας τατουάζ και λοιπές αηδίες.
Είπαμε καλαισθητα διακοσμητικά και προσωπικά είναι μια χαρά, αλλά κάτι πίνακες πάνω σε χέρια πόδια λαιμους και μουρες φωνάζουν από μακριά δώσε και σε μένα λίγη σημασία κόσμε.

Το πιρσινγκ είναι μια από τα ίδια, ωραία τα σκουλαρίκια κλπ αλλά κάτι αφρικανικα κόλπα που ξεχειλωνουν αυτιά χείλη κλπ είναι αηδία σκέτη.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#211146 @qsis αυριο θα βρεθω με τον γλυφαδαρα ρε συ :s_tongue

Γενικα ειμαι κατα της υπερβολης.

Δλδ ο Σκαρμουτσος..Χανεις την μπαλα..Σιγουρα για αυτον θα σημαινουν ολα κατι..Αλλα για εμας ειναι ενας αχταρμας!!
Εικόνα

Εγω καπου στο 2004 αποφασισαμε με τον κολλητο να κανουμε 1.
Τελευταια στιγμη κολωσα και πηγε μονος του.
Εκανε το σημα του σουπερμαν στο μπρατσο!!

Με την κουτσουνα τελικα καναμε το βημα καπου το 2011 και <χτυπησαμε> απο ενα!!!

ps

Δηλαδη ο αλλος βαζει σκουλαρικι-κρικο στην βαλανο...!! :omg: :omg: :omg: :dizzy: :dizzy: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ????
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
JBT έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε: Δεν είναι κάτι διαφορετικό από το τρύπημα των αυτιών που το έχουμε συνηθίσει, απλως θέλει περισσότερη προσοχή λόγω του σημείου επειδή πιέζεται οταν καθόμαστε.

wrong wrong and wrong.

Ε εντάξει, κάνε τον κοπο να μου εξηγήσεις λοιπόν. :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By JBT
#211155 Το σημαντικό είναι ότι δεν πρόκειται για το απλό τρυπηματάκι όπως στα αυτιά. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικά και δεν έχουν σχέση με το νηματάκι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#211165 Παλαιότερα τα πράγματα ήταν πιό απλά. Λέγαμε ότι η διαφορά μεταξύ πολιτισμένου και απολίτιστου είναι οι χαλκάδες.
Πολιτισμένος = 2 χαλκάδες στ' αυτιά. Απολίτιστος = 1 χαλκάς στην μύτη. :lol:

Πάνε πλέον αυτά... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
JBT έγραψε:Το σημαντικό είναι ότι δεν πρόκειται για το απλό τρυπηματάκι όπως στα αυτιά. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικά και δεν έχουν σχέση με το νηματάκι.

Γιατί δεν έχουν σχέση; Μια χαρά σχετικά με το θέμα είναι.
Άβαταρ μέλους
By JBT

Άσχημο πράγμα το τσουβάλιασμα :s_smile