Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#149149 Αν ήσουν πιο αργός ή πιο γρήγορος (αποκλίεται αυτό) δεν θα σε θυμόμουν

edit [mod]

Διαδρομές εννοώ Πάτρα Μεσολόγγι, Ναύπακτο κλπ περιοχές εκεί.

φχαριμπλώ
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
IKE έγραψε:Αν ήσουν πιο αργός ή πιο γρήγορος (αποκλίεται αυτό) δεν θα σε θυμόμουν

edit [mod]

Διαδρομές εννοώ Πάτρα Μεσολόγγι, Ναύπακτο κλπ περιοχές εκεί.

φχαριμπλώ

Δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση από την περιοχή αυτή. Δεν γράφω άλλα, όμως, γιατί είναι εκτός θέματος. Πάντως, τα βίντεο που ανέβασα τώρα δεν είναι από εκεί. Καμία σχέση δηλαδή. Είναι από Ήπειρο. Το πού είναι classified. Είπαμε, private playground.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#162454 Πιιο πολύ μια βόλτα να δοκιμάσω σε τι κατάσταση είναι τα λάστιχα. Συμπέρασμα, έχουν λίγο μπέσα ακόμα στο στεγνό.

Κατόπιν λαϊκής απαίτησης, ο βάτραχος επέστρεψε στη θέση του.

Άβαταρ μέλους
By elvet
JimClark έγραψε:Πιιο πολύ μια βόλτα να δοκιμάσω σε τι κατάσταση είναι τα λάστιχα. Συμπέρασμα, έχουν λίγο μπέσα ακόμα στο στεγνό.

Κατόπιν λαϊκής απαίτησης, ο βάτραχος επέστρεψε στη θέση του.

:yahoo: :yahoo:
Πάλι χαράματα πήγες;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#162492 Ναι έφυγα στο χαλαρό 6 η ώρα (κατα τα άλλα λέω του markvag "ναι κοιμάμαι αρκετά, δεν έχω ύπνο να βάλω στο σακί..." :P ) και θα έκανα μεγαλύτερη λούπα (Απολυμένη πέτρα - Ταξιάρχης) αλλά κρύβεται η βελόνα της βενζίνης που άγγιζε τον πάτο. 13 βαθμοί εκει.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#162507 Λακουβάκι :lol:

Κιουρία πάντως. Φλας και προς λωρίδα αριστερά και επιστροφής στη δική μου :metalo:

Να πω ότι αυτά είναι με 42.000 χλμ ελαστικού, pilot sport 3. Έχουν δεν έχουν άλλο ένα 20 25% διάρκειας ζωής ακόμα. Στο στεγνό δεν προβληματίζουν (τα πράματα είναι αρκετά διαφορετικά σε γλίτσα ζεστή άσφαλτο, πόσο μάλλον στο βρεγμένο...)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#180889 Ενα απο τα ελαχιστα βιντεο που εχω τραβηξει με αμαξι
Εχει θορυβο απο αερα, αλλα καπου στο 1.15 ακουγονται τα λαστιχα που παραπονουνται λιγο ... :lol:

εκει που τελειωνει βρισκομαι στο σημειο αυτο:
Εικόνα

κι ακριβως αυτος ειναι ο λογος που τραβαω φωτο αντι για βιντεο :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#211039 Πέρασμα από το Δυτικό κομμάτι Χολομώντα

Η ποιότητα λόγω της μικρής κάμερας ειναι απαράδεκτη, ξέρω...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#211053 Θαρρώ υπάρχουν κάτι καμερίτσες που κάθονται επάνω στον κεντρικό καθρέπτη.

Τι λένε αυτά; Αξίζει;

Ιδέες γενικότερα;

Πρέπει να προλάβω να οργανωθώ, ο καιρός γαρ εγγύς για το Ρινγκ :lol:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
JBT έγραψε:Θαρρώ υπάρχουν κάτι καμερίτσες που κάθονται επάνω στον κεντρικό καθρέπτη.

Τι λένε αυτά; Αξίζει;

Ιδέες γενικότερα;

Πρέπει να προλάβω να οργανωθώ, ο καιρός γαρ εγγύς για το Ρινγκ :lol:

Αν θες κάτι τέτοιο πας ή σε εξαιρετικά φτηνό κινέζικο (με ό,τι αυτό συνεπάγεται*) ή σε κάποιο πιο επώνυμο (π.χ. GoPro ή BlackVue που έχει και διπλή κάμερα μπρος πίσω).

* Μπορεί να χρειάζεται reset σε όλα μία φορά την εβδομάδα, μπορεί να έχει πρόβλημα με κάρτες μεγάλης χωρητικότητας, μπορεί να μην δείχνει καλά την νύχτα κτλ. Το κόστος, όμως, είναι ακόμη και κάτω από €100, ειδικά αν θες μόνο κάμερα και όχι gps κτλ πας ακόμη και στα €50. Ρίξε μια ματιά σε ebay, dx κτλ και θα βρεις άπειρες τέτοιες.

Αφού γράφεις για Ring, τότε παίζει χρήμα, οπότε προτείνω να πας σε Blackvue DR650GW HD.
Το link τυχαίο.

Ευχαριστώ.

Σημείωση:Να τονίσω για τους περίεργους (που στο παρελθόν ρωτούσαν τι επαγγελματική σχέση έχω με τα αντιραντάρ* κτλ) ότι δεν βγάζω χρήμα από αυτές τις προτάσεις που κάνω. Πλέον είμαι ένας φτωχός (κυριολεκτικά και μεταφορικά) καθηγητής Βθμιας εκπαίδευσης.

* Οι ίδιοι είχαν άμεση σχέση με κάμερες (ή το θυμάμαι λάθος;) τροχαίας, οπότε, ακόμη και στην πιο αθώα εκδοχή, προστάτευαν την επένδυσή τους. Και δεν αναφέρομαι στον HiFi.