Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#210989 Το ότι πλέρωσες 1,25 το λίτρο δε σε απασχολεί δλδ;
Άβαταρ μέλους
By GTS
JBT έγραψε:Το ότι πλέρωσες 1,25 το λίτρο δε σε απασχολεί δλδ;

Τι εννοεις? Πριν έναν χρονο και κατι το πληρωνα 1.80. Ηθελες να πληρωσω παραπανω. :dizzy: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#210995 Ναι, εγώ το ήθελα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
GeorgT έγραψε:Βέβαια εδώ αναφέρεται για τα πεζοδρόμια!

αυτό λέμε, ότι η απαγόρευση για χρήση αλατιού που ανέφερε ο κυριάκος αφορά τα πεζοδρόμια κ μερικές πόλεις.

στα του θέματος... μου αρέσει απίστευτα ο καναπές κ το τραπεζάκι... το surround κάνει καλή δουλειά κ το νταλγουίνι ακόμη καλύτερη :roll: μου αρέσουν επίσης τα ποτηράκια που καβάτζωσα σήμερα :thumbsup:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
PeterPan έγραψε:
kyr80 έγραψε:Το αλάτι στη Γερμανία έχει απαγορευτεί. Μόνο αυτό το μαύρο χαλίκι επιτρέπεται και επιβάλλεται. Ένας λόγος η οικολογία, και άλλος η ζημιά που προκαλεί το αλάτι στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια. Το δε χαλικάκι επαναχρησιμοποιείται σε κάποιες περιπτώσεις

Στη Ρωσία από την άλλη έχουν καρφιά.
στη Γερμανία στους δρόμους ρίχνουν αλάτι τα εκχιονιστικά όπως πάντα ακόμη κ σήμερα. Κ στα σούπερ πωλούν κουβάδες αλάτι για το πεζοδρόμιό σου. Άλλοι ρίχνουν χαλίκι, άλλοι πετραδάκια ψιλά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πεζοδρόμιό του.

Sent from space >

Δε νομίζω οτι εχει απαγορευθεί το αλάτι,απλά δε το χρησιμοποιούν σε περιοχές περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος όπως κοντα σε λίμνές και ποτάμια.Το ίδιο και στη Τσεχία στα πεζοδρόμια που υπάρχουν κοντα παρτέρια δέντρα κτλ ρίχνουν το χαλίκι.Στους άλλους δρόμους κανονικά αλάτι...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#211066 Στο χωριό μου έχει απαγορευτεί. Αλλά είναι όπως λέει ο Πέτρος, ανάλογα με το κρατίδιο. Από το 2010 επέβαλλαν το χαλικάκι αυτό, που έρχεται από Σκανδιναβία. Δεν είναι καν από Γερμανία. Και αυτό μου προκαλεί το μεγαλύτερη απορία. Δίνουν και σε άλλη χώρα οι Γερμανοί λεφτά;;
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#211176 Για τους δρόμους καθαρά κ μόνο πάντως είχε διαβάσει ο Φαδερ στο περιοδικό του ADAC, ότι σε πολύ δύσκολες συνθήκες ριχουν ακόμα αλατι, αλλά μόνο σε παρα πιλυ δύσκολες !

Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δε ξέρω!
Άβαταρ μέλους
By famas
#211196 Δν μου αρέσει που πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε, ανακάλυψε τελικά ότι ήταν κτυπημένο κι ήδη του έχει βγάλει ζημιές.
Μου αρέσει που το παραδέχτηκε και απεφάνθη ξανά αυτοκίνητο μονο καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#211198 Για ποιον χτυπάει η καμπάνα ?

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
famas έγραψε:Δν μου αρέσει που πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε, ανακάλυψε τελικά ότι ήταν κτυπημένο κι ήδη του έχει βγάλει ζημιές.
Μου αρέσει που το παραδέχτηκε και απεφάνθη ξανά αυτοκίνητο μονο καινούριο.

Ωχ :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Geo f1 έγραψε:Εγω δε θα το κανα. Χιχιχι

< 3

Επειδή ήταν πρώτη φορά και είχα και τα παιδιά ήμουνα Πολύ επιφυλακτικός και φοβόμουνα. Μετά είδα τους άλλους και πήγα θάρρος, τα αμολησα και τα πιτσιρίκια να το χαρούμε. Σκεπτόμενος λογικά, με βάση στοιχεία που μάζεψα επί τόπου, είναι πιο ασφαλές από ότι δείχνει αρχικά.

Είναι εξαιρετική αίσθηση πάντως